Colectia Red Queen de la Pupa

6.1.17

De cand am vazut prima data on-line colectia Red Queen de la Pupa mi s-a parut extrem de interesanta, asa ca am fost in magazinul din Park Lake si m-am "jucat" putin cu produsele si am ramas cu gandul la cateva. Inainte de Craciun am primit coletul cu noutatile de la Pupa si m-am bucurat mult cand am vazut si mare parte din colectia asta pentru ca mi se pare foarte misto. 

M-am grabit sa va povestesc despre produse pentru ca in perioada asta le gasiti la reducere si sunt cateva care merita din plin. Reducerea este de 30% si din cate am vazut este valabila pana pe 5 februarie, insa sunt sigura ca o parte din produse se vor epuiza rapid. Daca va doriti ceva nu mai amanati. Produsele mi se par foarte bune, insa si ambalajul este unul care atrage atentia.


Din punctul meu de vedere vedeta colectiei este iluminatorul Magnificient Gold. Nu mai zic ca arata intr-un mare fel (modelul in relief 3D cu accente baroc atrage toata atentia), dar este foarte pigmentat si cremos. Textura este foarte matasoasa, iar formula este imbogatita cu perle irizate si stralucitoare. Nu cred ca au exagerat cu nimic cand au zis ca iluminatorul asta e aur pur. 

Celalalt produs cu perle ultra-fine de aur pur este pudra iluminatoare Gold Shimmer pentru fata si corp, o pudra libera cu parfum delicat de vanilie si floare de lamai. Ambalajul este unul pretios si care n-are cum sa nu te faca sa zambesti, puful cu care vine este extrem de fin si ai senzatia ca mangaie. Produsul in sine este o mare de sclipici auriu, eu personal as folosi pudra asta doar pe decolteu, nu si pe ten pentru ca e foarte usor sa ajunga peste tot. Mi-a fost imposibil sa surprind efectul in poza, asa ca daca sunteti curioase cel mai bine incercati-o intr-unul din magazinele Pupa.


Desi nu sunt mare amatoare de creioane pentru ochi, creioanele de la Pupa chiar imi plac si le-am folosit des pe cele pe care le am, iar cele metalice din colectia asta de Craciun sunt extrem de pigmentate si se estompeaza foarte usor. Pot fi folosite ca si contur pentru ochi, dar si ca fard, aplicatorul din celalalt capat chiar este unul practic. Cele doua nuante pe care le am eu sunt Golden Amber si Sparkle Black, dar mai este o nuanta mai deschisa - Dazzling Gold.


Fardurile de ochi cu efect de metal pur sunt de vis - extrem de pigmentate si cu o textura usor de folosit. Pot fi folosite atat uscate, cat si umede, au si ele un model embosat de inspiratie baroca. Sunt patru nuante disponibile: Lavish White, Pure Gold, Golden Bronze si Luxurious Brown. Eu am prima si ultima nuanta si cred ca vor fi foarte folosite in perioada urmatoare. Lavish White are niste irizatii care il fac perfect pentru coltul intern al ochiului sau pentru a fi folosit (cu grija) ca iluminator, iar Luxurious Brown mi se pare de vis. Este genul de nuanta dupa care eu intind mana des.


In colectia Red Queen sunt si patru produse pentru buze, trei rujuri lichide I'm Matt si un balsam de buze luminos. Despre rujurile I'm Matt v-am mai povestit pe blog, imi plac mult si am cateva nuante - in colectia asta sunt 3 nuante editie limitata: 054 Red Queen, 055 Royal Burgundy si 056 Pompous Bordeaux. Nu port eu culori puternice, dar trebuie sa recunosc ca Pompous Bordeaux este superb (v-am aratat mai jos nuantele 054 si 056). N-am reusit sa surprind frumusetea nuantei in poza, dar daca ajungeti in magazin va recomand sa incercati nuanta asta.

Balsamul de buze luminos este o noutate pentru cei de la Pupa si recunosc ca amabalajul face toti banii, nu are cum sa nu-ti placa. Culoarea este una naturala, extrem de placuta, iar formula este una hidratanta cu un finish luminos. Singura nuanta este Sheer Rose, cea pe care v-am aratat-o mai jos, daca vreti sa faceti cuiva un cadou sigur si de efect cred ca e o alegere foarte buna.


Am lasat la final ojele, desi sunt printre produsele de care m-am bucurat cel mai tare. Sunt doua nuante din gama Gel cu efect de sticla: 173 Red Queen si 174 Royal Burgundy. Royal Burgundy a ajuns pe unghiile mele de doua ori pana acum - este o nuanta perfect de grena, se aplica usor, are un finish de vis, m-am indragostit la prima vedere (fara sa exagerez), dar nici Red Queen nu e de ignorat.

Celelalte doua nuante din colectie sunt doua oje cu efect special: Golden Dust si Golden Foil. N-am apucat sa le folosesc pentru ca am fost fascinata de nuanta de grena de care v-am spus inainte, dar am unele asemanatoare din colectia de anul trecut si-mi plac la nebunie, asa ca sunt convinsa ca si pe astea doua le voi folosi des.


Cum vi se pare colectia asta? V-ati luat ceva? Va atrage ceva in mod deosebit?

16 comentarii

  1. Iluminatorul si creionul pentru ochi golden amber mi-au atras atentia, chiar arata super bine ambele .
    Ce sa zic, sper sa isi deschida si online un magazin, e pacat sa se bucure doar unele persoane de aceste produse . Asa ca, Pupa Milano sper sa citesti acest comentariu :)
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca il vor citi si ar fi super bine sa deschida si un magazin on-line. :)

      Ștergere
  2. Superba colectia! Pupa ma incanta mereu cu noutati waaaw! :) Au un stil aparte.
    <3

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am unul din rujurile mate din colectie, 055, e superb, imi place formula si culoarea. Iluminatoarele le-am evitat pentru ca erau aurii, iar eu prefer ceva mai deschis, spre sampanie pentru ca sunt deschisa la ten. E oricum una din cele mai faine colectii Pupa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu prefer iluminoarele mai deschise, insa asta chiar imi place si poate fi folosit si ca fard.

      Ștergere
  4. Ma atrage ideea de 056 Pompous Bordeaux ca ruj, dar si oja 174 Royal Burgundy. Nu stiu ce sa zic de celelalte farduri, nu ma machiez prea des.

    RăspundețiȘtergere
  5. superba colectie! Imi plac mult iluminatorul, creioanele si rujurile. Ma bucur ca acum le pot gasi produsele si in Constanta :)

    pupici!

    http://cherryqueendee.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper sa mai deschida si in alte orase sa se bucure mai multa lume de produsele lor.

      Ștergere
  6. Foarte misto ambalajele, sunt primele care mi-au sarit in ochi. Balsamul de buze arata de nota 10, la fel si pudra. Ia sa trec si eu prin magazin, parca aveau in Mega Mall.

    RăspundețiȘtergere
  7. Au, cum arată Pompous Bordeaux! Și iluminatorul ăla. Și fardurile. Și tot. E cea mai superbă coleție Pupa, cel puțin ca design.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eram sigura ca o sa-ti placa rujul, e si mai misto in realitate. :)

      Ștergere
  8. Superba colectie, chiar absolut superba! Cred c-o sa-mi cumpar cateva produse (cu siguranta iluminatorul si pudra)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au facut o treaba foarte buna, chiar merita sa-ti iei ceva din colectia asta.

      Ștergere