7 intr-o saptamana #102

29.1.17


Habar n-am cand a trecut saptamana asta, n-a fost nemaipomenita, insa nu s-a comparat cu ce-a fost saptamana trecuta. A avut momentele ei misto, iar eu am incercat sa iau fiecare moment asa cum a venit si sa ma bucur. Am reusit sa ma tai iar la degetul aratator de la degetul drept (acelasi deget pe care l-am facut praf si saptamana trecuta), asa ca tot ce-am facut saptamana asta a fost cu grija si in reluare. Norocul meu este ca ma vindec repede, chiar daca am "reusit" sa ma tai adanc pe o zona destul de vascularizata, nu stiu ce-a fost zilele astea, dar sa nu se mai repete. Bine macar ca nu s-a intamplat luni cand a fost ziua mamei si am avut destul de multa treaba.

In momentele mele de pauza, am citit si m-am bucurat de multe cani de ceai. P.S. Te Iubesc a Ceciliei Ahern a ajuns la mine datorita Ellei, mi-a zis "citeste-o ca o sa-ti placa" si asa a fost, chiar daca finalul m-a surprins - mi se intampla rar sa nu imi functioneze intuitia cand citesc ceva ce-mi place. Daca n-ati citit-o vi-o recomand, este o lectie buna de viata - indiferent cate suflete pierdem viata merge inainte si noi trebuie sa ne cautam fericirea. Am intrat si in bucatarie de cateva ori si am facut cateva chestii chiar gustoase. Cred ca mi-a lipsit gatitul in ultima perioada.

Cei de la Solaris m-au surprins cu cateva dintre noile uleiuri esentiale si m-am bucurat mult, stiti ca-mi plac clipele mele de relaxare. O sa incerc sa va povestesc mai multe zilele urmatoare despre ele si sa va spun si cum imi place mie sa le folosesc. Parfumul pe care l-am tot purtat zilele astea e Fatale Intense de la Agent Provocateur, il am de ceva vreme, insa n-am apucat sa ma bucur de el, iar in zilele astea reci mi s-a parut de vis. V-am spus ca pentru mine parfumurile vin la pachet cu amintiri, iar parfumul asta o sa-mi aduca aminte de niste clipe care mi-au placut mult.

Pe final de saptamana am ajuns de cateva ori la cumparaturi, nu prea mai aveam nimic in frigider (v-am aratat pe Instagram ce-am cumparat daca va pasioneaza subiectul). Am intrat si la Pepco si am vazut cateva perne care mi-au placut mult si ma intreb - acum cand scriu - cum de-am reusit sa nu ies de acolo macar cu una. Parca ma incearca un sentiment de regret ...

Saptamana asta a avut cateva momente care mi-au mers direct la suflet si prefer sa imi canalizez energia spre astfel de lucruri decat spre altele care nu-mi fac deloc placere. Saptamana voastra cum a fost?

11 comentarii

  1. Tare imi plac mesajele scrise pe diferite obiecte, fie ele de suflet sau glumete, ma fac sa ma opresc din gandurile cotidiene si sa reflectez mai mult.
    Ma bucur ca ai avut o saptamana buna, cealalta a fost teribila si la mine.
    Pe mine m-a prins raceala si sunt intr-o ameteala continua de cateva zile, in rest am fost super bucuroasa toata saptamana fara un motiv anume. :)
    Sa ai o duminica frumoasa! :) <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Goneste raceala aia, ce treaba are cu tine? Sa ai zile frumoase :)

      Ștergere
    2. :)) Azi am gonit-o! Deja ma simt mult mai bine ;)
      Si tu sa ai zile frumoase. :) <3

      Ștergere
  2. Frumoasa saptamana ai avut, si a mea a fost destul de linistita.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi-a plăcut de când am văzut pe Insta poza cu perna Big dream, chiar mi-a rămas gândul la ea. Poate dau o fugă prin Pepco...
    Știam eu că o să-ți placă PS Te iubesc.
    Să fie săptămâna viitoare și mai bună!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu tot nu pricep cum am plecat de acolo fara sa cumpar o perna, cred ca m-a oprit coada de la case. :)

      Ștergere
  4. Am avut o saptamana linistita fara evenimente majore.

    RăspundețiȘtergere
  5. A fost, a fost distractiva! Mai ales in piata! M-am revazut cu o multime de prieteni. Ce dragute sunt pernele alea. Sa iau una lui iubi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aveau si alte modele mai mari cu mesaje frumoase, sigur gasesti ceva. :)

      Ștergere