Tag: Produse cosmetice consumate cel mai des

29.10.16

Adina mi-a pasat tagul asta acum doua saptamani si cum n-am mai facut unul de mult am zis ca n-ar fi rau sa vad ce iese, chiar daca nu consider ca sunt cea mai buna candidata pentru asta. Sunt extrem de curioasa si-mi place sa incerc produse noi, asa ca sunt putine produsele care sunt constante in viata mea, dar am reusit sa gasesc 5 produse (toate cu preturi accesibile) pe care le-am cumparat de mai multe ori de-a lungul timpului.


Nivea Powder Touch - nu cred ca va mira ca apare si in postarea asta, l-am pomenit in multe postari si probabil o s-o mai fac, este produsul pe care axila mea sensibila il tolereaza cel mai bine si produsul care nu-mi lipseste niciodata din casa

Sally Hansen Cuticle Rehab - v-am povestit si de el pe blog, l-am descoperit in cutia Pick'n'Dazzle si de atunci l-am cumparat de inca doua (poate chiar trei) ori. Imi place si ce face, dar motivul principal pentru care l-am tot luat este ambalajul cu pensula care poate fi luat usor in geanta (fara sa-ti faci griji ca va curge sau vor fi alte tipuri de accidente) si care il face usor de folosit chiar si in deplasare. Il gasiti aici si va dau si un pont: maine o sa fie transport gratuit in tara daca va tenteaza sa-l luati.

Gel de dus peeling Balea - din nou nu este un produs pe care sa nu-l fi mentionat pe blog, am avut in ultimii ani diverse arome si nu-mi amintesc sa fi fost una care sa nu-mi place. Este un produs ieftin si bun si daca nu l-ati incercat trebuie s-o faceti.

Apa micelara Garnier - e preferata mea, mai ales datorita pretului. Mai sunt si alte ape micelare care imi plac mult si pe care le-am cumparat de mai multe ori, dar asta de la Garnier e clar cea care castiga. Nu ma tenteaza sa incerc celelalte variante de la Garnier, asta ma multumeste pe deplin.

Lotiune Essential Moisture Vaseline - o am atat in varianta mica (pe care obisnuiesc s-o folosesc pe post de crema de maini), cat si in varianta mare. Varianta asta cu ovaz imi place cel mai mult dintre cele incercate de la Vaseline. Eu o iau de la Hello Free Z One Discount la un pret bun, insa gasiti si aici cateva produse Vaseline daca vreti sa le incercati.

Probabil ca ar mai fi cateva produse pe care as fi putut sa le mentionez in postarea asta, insa astea cinci sunt cele pe care le folosesc (si implicit consum) cel mai des. Astept sa-mi spuneti in comentarii care sunt cele 5 produse pe care voi le consumati (si cumparati) cel mai des.

16 comentarii

  1. Deodorantul Nivea este si favoritul meu! ��

    RăspundețiȘtergere
  2. Lotiunea micelara Garnier roz, fixativul Nivea, exfoliantii AHA si BHA PC, antiperspirantul Mitchum, lacurile Farmec. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Numai pe mine nu m-a convins Mitchum? De fapt nu ca nu m-a convins, ci doar ca pielea mea nu-l tolereaza tocmai bine.

      Ștergere
  3. Gelul pentru igiena intima de la Nivea (varianta roz) , dischetele demachiante tot de la Nivea , antiperspirantul Dove varianta stick impotriva urmelor albe ,sprayul pentru picioare de la Oriflame cu kiwi+menta si ultimul produs este crema de maini cu piersica de la TonyMoly .
    Din cele mentionate de tine folosesc apa Garnier si gelul din DM , ambele imi plac .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De sprayul ala de picioare mi-ai mai zis, trebuie sa-l incerc si eu. Am vrut sa iau crema aia de maini de pe Strawberry (era la oferta), mi-am amintit ca ai zis ca-ti place mult, dar m-am gandit ca am deja prea multe. Dar o tin minte. :)

      Ștergere
  4. Micelara de la Garnier. Antiperspirantul - in ultimele luni, Bourjois spray, e grozav. Produsele Dove, orice ar fi. Și altele :)
    Off topic - mi-am luat din Jumbo lampa de aromoterapie. Deci tartele alea sunt extra, super, incredibile - mulțumesc de pont :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Apa micelara Nivea sau Garnier, de obicei le am pe amandoua, lady speed stick diverse arome - este cea mai eficienta protectie pentru mine, gel de curatare pentru fata de la Avene, rimel Maybelline si benzile de epilat de la Farmec. Acestea sunt primele 5 produse pe care le am recumparat de cele mai multe ori si pe care le recomand

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lady Speed Stick n-am incercat niciodata pana acum, benzi de epilat am si eu in casa insa n-am apucat sa le incerc. Rimelurile Maybelline eu nu pot sa le folosesc (ceva din compozitia lor imi irita rau ochii), dar imi place mult efectul pe care il dau genelor.

      Ștergere
  6. Apa micela Bioderma, lottiune tonica pt ten gras La Roche Posay, Fluid Matifiant La Roche Possay, Lady Speed stick, Head&Sholders

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici Head&Shoulders n-am incercat niciodata (am zis mai sus acelasi lucru de Lady Speed Stick). :)

      Ștergere
  7. Folosesc des produsele Ziaja de care sunt tare multumita .Si eu detin,chiar in acest moment,deodorantul Nivea si apa micelara roz de la Garnier care sunt foarte bune,intr-adevar .aura.gherghin@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am si eu cateva produse Ziaja care imi plac, insa nu le-am cumparat de mai multe ori, desi peelingul enzimatic din gama cu alge marine imi place mult de tot.

      Ștergere
  8. Eu folosesc apa micelara de la nivea si nu reuseste sa curete in profunzime si nu toate felurile de tusuri. Cred ca o sa o incerc si pe asta :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie nu-mi place asa mult cea de la Nivea, acum am descoperit-o pe cea de la Bielenda si-mi place mult.

      Ștergere