Produse apicole de la Albina Carpatica

4.10.16

Blogul a venit la pachet cu multe lucruri, mai placute sau mai putin placute, insa unul din lucrurile care imi place in mod deosebit si de care profit atunci cand am ocazia si timpul imi permite este descoperirea de noi produse/ branduri. Despre magazinul Vegis v-am mai povestit, saptamana trecuta am fost la un eveniment organizat de ei si am descoperit un nou brand de produse apicole de care nu stiam - Albina Carpatina.

Am discutat despre imunizare si vitaminizare, despre produse apicole, despre sanatate si ne-am rasfatat cu limonada si cateva chestii delicioase. Daca ajungeti la Infinitea sa incercati cookies din meniul lor - cu faina integrala si fara zahar, mi-au placut mult. Mult mi-au placut si biscuiti cu miere si turmeric de la Albina Carpatina, ii gasiti aici alaturi de celelalte produse pe care le au - i-am incercat si pe cei cu polen, insa nu mi-au placut la fel de mult ca cei cu turmeric, pe care chiar va recomand sa ii incercati.


Albina Carpatina este un brand romanesc cu o experienta de 25 de ani in prelucrarea produselor apicole, iar din fabrica lor iese zilnic o tona de produs finit. Lucreaza cu mai multi apicultori din tara si cu un laborator din Germania care le face toate analizele, mie mi-a placut mult ce-am auzit de la reprezentantii lor, desi nu ma pricep la analize, prelucrari si altele de gen.

Mi-au atras atentia sortimentele de miere (cea de zmeura a ajuns deja in bucataria mea), delicatesa miere de salcam cu nuca mi s-a parut extrem de interesanta. Am mai incercat bomboanele de la ei, au cateva sortimente - au zahar ca nu prea ai cum sa faci bomboane altfel si mi-au placut. Polenul si pastura nu m-au atras foarte tare (stiti ca v-am mai povestit cum am incercat sa ma bucur de efectele lor si ficatul meu s-a revoltat), insa stiu ca voua va plac, asa ca am zis sa le mentionez.

Despre benefiicile laptisorului de matca v-am mai povestit pe blog si v-am spus si cum il folosesc eu, ceea ce mi-a placut la cei de la Albina Carpatina este ca au si o varianta cu aroma de mango care este perfecta si pentru copii, dar si pentru cei care nu tolereaza bine gustul laptisorul de matca sau au un ficat mai sensibil. Ambalajul este unul extrem de interesant cu pompa si o apasare reprezinta doza zilnica necesara. 

Un alt produs interesant este Apielixirul Imunitate si Stare de Bine ce contine miere, laptisor de matca, polen si propolis. Eu am inceput sa-l iau de cateva zile, am mai folosit produse de genul asta in trecut si mi-au placut efectele, iar perioada asta mi se pare cea mai potrivita pentru o cura cu astfel de produse, mai ales daca sunt probleme cu imunitatea sau avem de-a face cu o perioada stresanta si agitata.


Ati auzit pana acum de Albina Carpatina? Ati incercat ceva de la ei?

3 comentarii

  1. Sortimentele astea mai deosebite de miere suna foarte tentant

    RăspundețiȘtergere
  2. Albina Carpatina are la unele sortimente de miere trecut la ingrediente amestec de miere comunitara si non UE. Deci, nu prea e carpatina...pt mine a fost o mare dezamagire sa vad ca nu corespune marca promovata cu produsul in sine. Le-am scris pe pag de fb despre acest aspect, nu a raspuns nimeni

    RăspundețiȘtergere