Pro Skin la Nomasvello Park Lake = ten curat in 15 minute

22.10.16

Saptamana trecuta am reusit in sfarsit sa-mi fac timp 15 minute sa ajung la Nomasvello si sa incerc curatarea faciala Pro Skin despre care auzisem numai de bine. Nu stiu voi cum reusiti sa va descurcati cu timpul, insa mie in ultima perioada mi-e tot mai greu sa fur clipe pentru mine si sa ajung intr-un salon si sa-mi acord cateva zeci de minute pentru un tratament facial/ corporal. Sa nu va mai spun cat de dor imi e de un masaj ... dar o rezolv eu si pe asta curand, cel putin asa sper.

Ideea de centru/ salon in mall pe mine nu m-a atras la inceput, insa incep sa vad numai avantaje si sa apreciez ca pot sa-mi ofer un mic rasfat intre doua ture de cumparaturi. Ceea ce am si facut de altfel saptamana trecuta cand am ajuns la Nomasvello din Park Lake (puteti sa ii urmariti aici daca vrei sa fiti la curent cu promotiile si ofertele speciale). Imi place simplitatea si faptul ca totul este la vedere - nu au zeci de tratamente, fac cateva lucruri si le fac bine. In plus cred ca este mult mai usor sa ii convingeti si pe barbatii din viata voastra sa stea 15 minute pe un scaun pat si sa se relaxeze - o curatare faciala nu le stirbeste deloc barbatia, ba chiar e indicat s-o faca din cand in cand.


Dar sa va povestesc despre Pro Skin care dureaza 15 minute, costa 135 lei si chiar are rezultate imediate. Am incercat destule tratamente de-a lungul anilor - unele mult mai scumpe si care m-au lasat cu o anumita doza de dezamagire - am plecat putin uimita de acolo cand am vazut ca in 15 minute chiar se pot obtine niste rezultate super bune, fara sa lasi o groaza de bani si fara sa iesi cu tenul iritat.

Pro Skin este un tratament care imbina ultrasunetele si energia galvanica si dupa ce am vazut pe pielea mea ce poate face pot sa spun - fara sa ezit - ca este un tratament eficient. Este o metoda noua si rapida de curatare a tenului, o tehnologie non-invaziva care nu necesita folosirea unor produse chimice, dar care elimina celulele moarte, reactiveaza circulatia din zona tratata prin stimularea formarii de colagen si regenerarii celulare. 

Dureaza doar 15 minute, nu este nimic dureros sau neplacut si este potrivit oricarui tip de ten. Nu cauzeaza nici un fel de leziuni cutanate (ceea ce va permite sa apelati la o astfel de curatare inaintea unui eveniment mai special cand vreti ca tenul vostru sa arate mult mai bine), dar reuseste sa curete pielea in profunzime si sa va scape de punctele negre. Se poate combina cu rejuvenarea faciala cu IPL, se pot aplica diverse fiole tratament sau masti in functie de probleme si nevoile tenului.

Cand m-am dus la Nomasvello aveam nasul destul de incarcat (vesnica mea probleme, desi folosesc exfolianti chimici) iar in zona barbiei aveam ceva sub piele, vinovata fiind Leia care are prostul obicei sa-mi puna laba peste gura cand vorbesc si ea are chef de mangaiat. Am iesit de acolo cu nasul perfect curat (si inca este in aceeasi stare) si fara multe alte impuritati de care nici nu stiam ca se afla pe tenul meu si pe care le-am vazut pe lama chestiei cu care se face curatarea. In zona barbiei am avut pielea rosie maxim 10-15 minute (ceva minor, daca nu ma studiam cu atentie in oglinda nici n-as fi observat), in rest nici un semn care sa indice ca tocmai am iesit de la un tratament (ma refer la chestii negative, nu la tenul luminos si curat cu care am plecat de acolo). Sa nu va mai zic ca produsele de machiaj se aplica mult mai bine pe ten ...

Concluzia? Mi-a placut si mai vreau, data viitoare probabil ca o sa combin si cu rejuvenarea IPL sa vad ce rezultate obtin impreuna. Mi-am facut deja programare pentru epilarea IPL, dar cred ca o sa va povestesc mai multe despre asta cu alta ocazie pentru ca sunt multe de spus (n-am mai facut sedintele de intretinere pentru o zona tratata in urma cu ceva ani).

Pentru mine locatia din Park Lake este foarte aproape si oricum mereu ajung acolo la Carrefour, asa ca imi este foarte usor sa intru si la ei pentru mici rasfaturi. Pana la sfarsitul lunii au o oferta misto - la 3 sedinte de IPL achizitionate (fie epilare, fie rejuvenare) se acorda o sedinta de curatare Pro Skin cadou, asa ca daca veti sa va faceti un cadou profitati. Iar daca sunteti sceptice in privinta epilarii IPL, dati-le un telefon si programati-va pentru o testare gratuita pe zona care va intereseaza ca sa vedeti exact ce si cum. Recomandarea mea personala este sa incepeti cu zona axilei, rezultatele sunt impresionante.

4 comentarii

  1. multumim mult pt recomandari.si eu stau foarte aproape de park lake si am de gand sa incerc si eu acest tratament.o seara placuta!aura.gherghin@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa-mi spui cum ti se pare dupa ce-l incerci, mie mi-a placut mult de tot.

      Ștergere
  2. OOO, vreau! Și am nevoie, n-am fost niciodată la cosmetică. Mulțumesc pentru recomandare, chiar ajută.

    RăspundețiȘtergere