Multe oferte super tentante

20.10.16

Ma asteptam ca in perioada asta (si pana in ianuarie) cei de la StrawberryNET sa vina cu niste oferte extrem de bune si nu m-am inselat deloc. Anul trecut am reusit sa cumpar pentru cadouri niste seturi extrem de misto la preturi mai mult decat bune si anul asta am de gand sa fac acelasi lucru pentru ca sunt sigura ca vor mai urma oferte bune. 

Transportul este gratuit la comenzi de peste 30 dolari (chiar nu mi se pare o suma mare) si coletele ajung in vama - se plateste TVA, care se poate recupera foarte usor de pe site. Mie ultima data mi-au facut plata in mai putin de 24 de ore, daca posta vamala nu este departe de voi chiar este o varianta buna de luat in calcul pentru ca reducerile sunt semnificative.

Prima serie de oferte cu idei pentru cadourile de Craciun este deja pe site (le puteti vedea aici) si v-am lasat mai jos o parte din cele care mi-au placut mie. Preturile bune sunt la seturi de la Estee Lauder si Clinique, la produse pentru ochi, dar si la seturile cu miniaturi de parfumuri, dar si multe altele (3 oje OPI la 41 lei mi se pare super oferta, ca sa nu mai zic de oferta cu 3 oje si Start to Finish la 72,50), daca aveti timp si bani uitati-va pe site pentru ca o sa gasiti multe chestii extrem de interesante la preturi extrem de bune.















 

Pe site sunt multe alte oferte bune, puteti sa vedeti o selectie de parfumuri aici, la unele reducerile depasesc 50% (pe mine ma tenta ceva de la Vivienne Westwood, dar am interzis la parfumuri o perioada pentru ca am exagerat in ultima vreme). Buna mi se pare si oferta la Multiple de la NARS, sunt 2 nuante la reducere aici. The Elixir Color Sensational de la Maybelline e la oferta aici - 2 bucati/ 27 lei, la fel sunt si cateva produse pentru par de la CHI si Tigi. Sunt prea multe ca sa va pot povesti eu de toate.

Va tenteaza ceva? Eu am cateva produse in cos si tentatia e mare - am primit pe mail o oferta cu reducere suplimentara de 15% si ma mananca rau degetele, dar ma mai gandesc.

10 comentarii

  1. Foarte tentante sunt seturile Gwen Stefani de la OPI.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pusesem si eu unul in cos, in final am luat alt set tot de la ei. :))

      Ștergere
  2. Cred ca setul de la Estee Lauder ma tenteaza cel mai tare . Daca ai reducerea aia de 15% sa profiti de ea ! :)
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand ai lasat comentariul am vrut sa raspund si sa-ti zic ca n-o sa profit. Bineinteles ca intre timp am cedat si am dat o comanda. :))

      Ștergere
  3. Am pierdut o ora pana am cautat si luat niste cadouri...vin sarbatorile😀

    RăspundețiȘtergere
  4. Ei da, uite ce de bunătăți! E o ocazie bună de cumpărături pentru sărbători! Ai auzit, cardule? :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am profitat si am luat cateva cadouri, la noi nu gaseam asa preturi.

      Ștergere