Giveaway - ziua 7: Paula's Choice

19.10.16


Stiu sigur ca produsele de astazi vor fi mai mult decat tentante pentru cele pasionate de ingrijirea tenului, asa ca le-am lasat la urma ca sa termin aceasta serie de giveawayuri cu un premiu frumos (am inceput cu produse de ingrijire si termin cu produse de ingrijire). Premiul de astazi este oferit de Paula's Choice: ultima carte lansata de Paula Begoun - The Best Skin of Your Life Starts Here si Resist 10% Niacinamide Booster (despre boosterele anti-aging de la Paula's Choice de-abia v-am povestit pe blog, asa ca sunt convinsa ca stiti ca merita) lansat de curand.

Pentru a va inscrie tot ce aveti de facut este sa lasati un comentariu la aceasta postare si sa-mi spuneti ce produs va doriti cel mai mult sa incercati de la Paula's Choice si de ce (in cazul in care comentati ca si Anonim lasati si o adresa de email pentru a va putea identifica in caz ca norocul este de partea voastra). Pentru o sansa suplimentara dati share acestei postari pe Facebook si lasati linkul in comentariu. Aveti timp sa va inscrieti pana pe 25.10 si la sfarsitul lunii voi anunta numele norocoase intr-o postare pe blog.

Bafta!

124 de comentarii

  1. Nu am folosit nimic de la Paula`s Choice dar as dori acest ser super oxidant pentru ten anti-aging

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi doresc cel mai tare sa incerc serul Resist anti-aging pentru ca am auzit numai lucruri bune despre el si m-a facut curioasa. mail : oanapor@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna, nu am incercat niciun produs Paula's Choice pana acum, de aceea este binevenit acest cadou de la Paula's Choice.
    vali_nick23@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  4. As vrea sa incerc Calm Repairing Serum, am tot citit review-uri pe bloguri sau am vazut pe youtube si pare ca e minunat.

    RăspundețiȘtergere
  5. Pentru ca am un ten foarte sensibil dar si uscat, mi-as dori Calm Repairing Serum pentru iarna asta, deoarece vantul si frigul imi agraveaza roseata.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cel mai mult mi-ar placea sa incerc produsele din gama clear pentru ca de vreo 2 ani ma confrunt cu cosuri in zona maxilarului,barbiei si crema clear skin hidrator pentru ca am vazut ca e foarte laudata,sunt curioasa ce are deosebit

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu am incercat niciun produs de la Paula's Choice, dar mi-ar placea foarte mult sa testez produsele pentru par (pentru ca mereu am avut probleme cu podoaba capilara) si fondurile de ten (o mica obsesie a mea). Liked and shared FB: https://www.facebook.com/SamCrowCharming/posts/860282660774412 https://www.facebook.com/SamCrowCharming/posts/860282440774434 (Gabriela L. - angelina28gia@gmail.com)

    RăspundețiȘtergere
  8. Produsul de la PC pe care mi-l doresc este preferatul tau de care ne-ai vorbit, ultimul booster aparut acesta cu Niacinamide 10%.
    https://web.facebook.com/cocoreanu.mona/posts/1334892859854500
    Multumesc :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Cel mai mult mi-as dori sa incerc produse de make-up de la ei, cum ar fi rimelul FANtastic Lash Mascara. Multumesc de un asa giveaway!

    RăspundețiȘtergere
  10. Cel mai mult as vrea sa incerc RESIST Skin Revealing Body Lotion With 10% AHA deoarece demult imi doresc o lotiune de corp cu AHA
    Adresa mail: stefana_popescu@ymail.com

    RăspundețiȘtergere
  11. Pfff, da' ce premiu super :) Sincer ar fi fain dacă m-aș întâlni cu Pasagera, mi-ar analiza tenul, mi-ar construi o schemă și mi-ar pica din cer toate produsele necesare :) Ceva mai realizabil ar fi un ser - Skin Balancing Super Antioxidant Concentrate Serum with Retinol. De ce mi l-aș dori? Simplu. Să fiu cât mai mult timp tânără, nu-mi convine deloc că încep să mă încrețesc :D

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu am folosit niciun produs de la ei , dar mi-as dori Calm Repairing serum.
    Share: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1197974056935155&id=100001677173204 , fb: Maria Popescu Schinteie

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu am folosit nimic de la Paula's Choice dar as dori sa incerc produsele din gama clear.
    viorica.cristina@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  14. Toate produsele Paula'S Choice sunt bestiale. Pe toate le vreau in seratrul meu de cosmetice insa cel mai mult imi place Resist Anti-Aging Line Minimizer.
    Foarte frumos acest giveaway mai ales ca este vorba si despre o carte care sunt super sigura ca contine informatii super pretioase.
    manuelailovan@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  15. Bună ziua,
    Am avut în kitul din luna octombrie de la Marie Claire o versiune mini PC resist anti-aging clear skin hydrator şi sunt complet încântată de felul cum arată şi se simte pielea mea după ce o folosesc.
    Am văzut că foarte multă lume laudă aceste produse.
    Să ai o zi bună Cami! ☺
    mail:parvucrstn@yahoo.co.uk
    Pârvu Georgiana

    RăspundețiȘtergere
  16. Wow!!! Ador produsele Paulei, de vreo 4-5 ani am rutina alcatuita doar pe produse ale ei sau recomandate de ea si imi merge excelent.As putea vorbi ore intregi despre produsele ei :)))) Ce imi doresc sa incerc de la ea si inca nu am facut-o si clar si-ar gasi cu usurinta locul in rutina mea sunt Boosterul cu Acid hialuronic (cu speranta ca mai atenueaza din riduri) si Boosterul cu Niacinamide 10% pt melasma uracioasa cu care ma lupt de cativa ani (ar merge perfect in rutina mea in care am deja BHA+hidroquinona, AHA 5% si Retinol 1%, ar completa execelent rezultatele bune pe care le am deja cu rutina asta).
    Cristina
    sweety4you25@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  17. As incerca Resist anti-aging 😆
    alina_upu@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  18. https://m.facebook.com/sharer.php?u=http%3A%2F%2Fwww.coltulcameliei.com%2F2016%2F10%2Fgiveaway-ziua-7-paulas-choice.html&t=Coltul%20Cameliei%3A%20Giveaway%20-%20ziua%207%3A%20Paula%27s%20Choice
    Nicoleta_avram2000@yahoo.com
    As vrea sa folosesc produsele de machiaj. ..sunt tare curioasa de calitatea lor

    RăspundețiȘtergere
  19. Calm repairing serum l_as incerca ptr tebul meu sensibil si cu probleme

    RăspundețiȘtergere
  20. Folosesc deja cateva produse de la Paula iar ce ma tenteaza si as vrea sa incerc sunt un produs cu Retinol si chiar acest booster cu Niacinamide 10% ... Nume Craciun Monica Claudia e-mail monik_ayana_19@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  21. Wow, Paula's Choice! Eu am incercat mai demult un exfoliant cu BHA, dar acneea ma sâcâia aşa tare, cã nu puteam renunta la brevoxyl si am renuntat la exfoliant. Acum tenul meu s-a mai potolit si intentionez sa imi achitionez din nou macar exfolianti. Vreau sa imi construiesc o rutina mai serioasa ca pe langa acnee incep sa se vada si niste riduri pe ici pe colo si sa le iau tare de la inceput :))
    oana.marin@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  22. Nu am folosit nimic de la Paula's Choice, dar mi-ar placea sa incerc acest ser.
    share:https://www.facebook.com/nicoleta.agache/posts/1159708037453920?pnref=story

    RăspundețiȘtergere
  23. Mi-ar placea sa incerc: Resist Youth-Extending Daily Mattifying Fluid SPF 50 with Antioxidants si/sau Resist Ultra-Light Super Antioxidant Concentrate Serum.

    Voiam sa-mi comand la un moment dat monstrele din aceeasi gama dar aveau stoc zero.. Am tot folosit in schimb exfoliantii de care sunt super multumita <3. Scumput pentru un trial size, dar imi ajunge cateva luni bune :).

    Kisses!
    Butterfly Timi
    gavrila.timea (@) gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  24. Nu am folosit inca nici un produs de la Paula's Choice, dar aveam in plan sa incerc si acest brand, mi-ar placea un produs pentru ingrijirea tenului sensibil. Pavel Bianca email bianca1837@yahoo.com
    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1246175035402820&id=100000310057410

    RăspundețiȘtergere
  25. Nu am încercat nici un produs de la paula's choice dar aș vrea din tot sufletul să încerc Calm Repairing Serum(îmi vine mănușă pentru tenul meu).
    Am tot citit multe review-uri pe bloguri și se pare că e magnific, ca să zic așa .
    E-mail ionelacdv@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  26. N-am încercat nimic de la Paula's Choice, dar de când lauzi boosterele m-ai făcut și pe mine să scanez produsele de genul ăsta prin magazinele online.
    ioana.berariu@yahoo.com
    Ioana Berariu

    RăspundețiȘtergere
  27. De la Paula Choice as dori sa incerc Clear Exfoliating Body Spray 2% BHA, cred ca ar face minuni cu tenul meu cu tendinte acneice.
    Share: https://www.facebook.com/popescu.cristina.167/posts/10208049189687074?pnref=story

    RăspundețiȘtergere
  28. Oau, ce premiu frumos! Eu mi-as dori sa incerc niste serumuri din gama Resist, dar boosterul acesta cu niacinamide ar fi si mai grozav!

    RăspundețiȘtergere
  29. As încerca un exfoliant cu BHA ,am ceva semne de la acnee care mă deranjează .

    RăspundețiȘtergere
  30. De la Paula's Choice as dori sa încerc Calm Repairing Serum ptr ca am un ten sensibil și plin de roșeața cum spune și în descrierea produselor din gama Calm :
    Special formulate pentru tenul sensibil, intolerant sau cu afecțiuni cutanate ce prezintă simptome cum ar fi iritație sau roșeața, produsele din gama Calm sunt o soluție pentru ameliorarea acestora. Ca toate produsele noastre, gama Calm include formule de ultimă generație, fără parfum sau alți iritanți și fără coloranți. În plus, gama Calm conține un complex de ingrediente dovedite în a ameliora iritația și roșeața, cum ar fi anti iritanți, ingrediente reparatoare și antioxidanți. Pentru un ten cu aspect sănătos încearcă gama Calm.
    share :https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10207800435431944&id=1326237847

    RăspundețiȘtergere
  31. Eu sunt fana PC de ceva vreme - si incet incet am tot testat produse de la ei. Cu prima ocazie cu care am ceva timp liber care se incadreaza in orarul lor de functionare, le fac si o vizita sa-mi recumpar tonerul si un serum. :D

    Din categoria produselor de care sunt extra curioasa, ar intra vreo 3 - le pun in ordinea care mi se pare cea mai tentanta azi, desi e tare posibil ca ele sa se interschimbe de la o zi la alta:
    1. boosterul cu retinol - am deja varianta mica de retinol 1%, dar ideea de booster mereu mi-a facut cu ochiul. Si cum am nevoie de un pic de ajutor la zona de sub ochi.. retinol it is :D
    2. boosterul cu niacinamide ar fi pe locul 2. Si pe el am pus ochii de cand l-am vazut lansat pe site-ul din America.. Asta pentru ca am inteles ca ajuta pe partea de pete lasate in urma cosurilor - si de vreo 4 luni incerc sa scap de unele pozitionate perfect... la radacina nasului -_-
    3. si o sa pun si un loc 3 - Resist Anti-aging Line minimiser.. explicatia e un fel de continare a punctului 1.. zona de sub ooooochi care ar avea nevoie de un mic ajutor :D

    M-am cam intins cu raspunsul si am incalcat un pic regula, dar sincer, mi-e tare greu sa ma limitez la un singur produs.

    RăspundețiȘtergere
  32. nu am folosit nici un produs de la Paula's Choice, dar imi doresc sa incerc Resist 25% Vitamin C Spot Treatment
    https://www.facebook.com/AlexandraElisabetD/posts/1835605083324675?pnref=story

    RăspundețiȘtergere
  33. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1237411432977576&id=100001261948799
    Nu am folosit produsele de la Paula's Choice, as dori sa incerc Calm Repairing Serum pentru ca am tenul plin de roseata, pete, acnee. Nu stiu ce sa mai folosesc ca sa scap o data. Ma gandesc ca ele, poate m-ar ajuta sa nu mai fiu atat de stresata in privinta tenului.

    RăspundețiȘtergere
  34. Buna! Mi-as dori sa incerc http://www.paulaschoice.ro/skin-care/cleansers-and-removers/calm-redness-relief-cleanser-normal-to-oily-skin.html pentru ca mie peste zi tenul imi luceste si este inestetic si nu vreau sa imi agresez totusi pielea.

    RăspundețiȘtergere
  35. Nu mi-am permis pana acum să achiziționez vreun produs Paula's Choice, însă m-am documentat mult datorita problemelor mari pe care le am cu tenul...
    Mi-ar plăcea sa încerc Skin perfecting 2% BHA Lotion Exfoliant, foarte lăudat și iubit de multe persoane.
    E-mail: roxanna.mattei@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  36. Nu am folosit nimic de la ei , dar as încerca Calm Repairing serum . Share : https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=298589973860760&id=100011292795213

    RăspundețiȘtergere
  37. Din gama anti-aging mi-ar placea sa incerc resist vitamin c pentru ca omi plac tratamentele cu vitamina c si am citit la tine despre Niacinamide. Oricum trebuie neaparat sa-mi iau in prag fe iarna skin recoveru hydrating mask care e singura crema buna pentru sezonul rece.

    RăspundețiȘtergere
  38. Îmi doresc sa încerc exfolianta Aha și Bha de la ei, dar parca nu as plăti transportul și au atâtea game încât îmi este imposibil sa aleg fără ajutorul unui consultant. Sper sa fie cândva disponibile în București yoana_cnu@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  39. Waw! Asa cum spuneam in postarea cu ocazia aniversarii celor 7 ani de blog, datorita recenziilor tale, am achizitionat 2 produse pe baza de retinol PC. Fericita cea care va fi aleasa castigatoare.

    RăspundețiȘtergere
  40. Nu am incercat niciun produs Paula's Choice dar as incerca cu mare drag.

    RăspundețiȘtergere
  41. Produse de ingrijire am mai incercat de la Paula's Choice si imi plac mult. As fi curioasa sa vad si cum sunt produsele de make-up , mai ales fondul de ten ca nu plec niciodata din casa fara el.
    E-mail: defsoul15@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  42. BUNA,NU AM FOLOSIT NIMIC DE LA PAULA'S CHOICE,PENTRU CA NU IMI PERMITE BUGETUL,AS DORI INSA SA INCERC Best Face Forward Foundation SPF 25,AM AUZIT DESPRE EL CA E MINUNAT :)

    RăspundețiȘtergere
  43. Imi doresc mult sa incerc Boosterul cu acid hialuronic pentru a tine sub control ridurile de expresie care si-au facut loc pe tenul meu.
    Rusu.otilia89@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  44. Inca nu am avut posibilitatea financiara sa testez niciun produs de la paula's choice insa mias dori foarte mult sa incerc skin balancing moisturiser gel , deoarece sunt in cautatea unei creme bune de fata care sa hidrateze foarte bine si am citit ca aceste produse sunt foarte bine formulate
    oanaaa_24@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  45. Folosesc deja cu succes produse Paula's Choice, sunt magnifice <3 insa as vrea sa incerc Resist 10% niacinamide booster pt a ma ajuta cu semnele lasate in urma cosurilor, inca nu am gasit ceva care sa functioneze in aceasta privinta :)
    entertain_mejulie@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  46. Mi-as dori BHA 2%, pentru ca e un super exfoliant, am avut 2 pana acum si sunt foarte mulțumită, având acnee, mi s-au redus si petele si pielea mea e Wow .

    RăspundețiȘtergere
  47. Nu am folosit nimic de la Paula's Choice pana acum, as vrea sa incerc produse din gama Clear, pentru a ma ajuta sa scap de imperfectiunile tenului.

    RăspundețiȘtergere
  48. Wow, asta e cireașa de pe tortul giveaway-urilor! Minunat premiu!
    Cel mai mult și mai mult mi-as dori sa încerc exfoliantul Calm Redness Relief 1% BHA, pentru ca am puncte negre și pori dilatați de care vreau sa scap, iar acest produs l-as putea folosi fără probleme pe tenul meu sensibil.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. share: https://www.facebook.com/maricica12/posts/897841540346010

      Ștergere
  49. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1487550377938667&id=100000511568320

    As dori sa incerc mascara megalength..imi place f mult forma pensulei si cred ca ar fi potrivit pt genele mele :)
    E-mail: crazykid_alexutza@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  50. Unui asemenea premiu n-am putut sa-i rezist :) asta din cauza ca nu am incercat nimic de la ei pana acum .
    Resist Anti-Aging Clear Skin Hydrator este produsul care m-a tentat cel mai mult pentru ca imi doresc un ten hidratat (tenul meu este foarte uscat in sezonul rece) dar si un aspect mai tanar al pielii iar aceasta crema promite ambele .Nici produsele de machiaj nu m-au lasat indiferenta, Blush it on Contour Palette arata super .Sincer, nu stiam de existenta acestei carti si m-as bucura tare mult sa am ocazia sa o citesc dar si sa incerc acest produs minunat cu niacinamide.

    anamafashion@yahoo.ro

    RăspundețiȘtergere
  51. As dori tare mult sa incerc noul produs Resist 10% Niacinamide Booster. Folosesc de o perioada produsele Paula s Choice si sunt chiar incantata de efectele acestora, si cred ca nici acest produs nu ma va dezamagi! alexandra.nacu.i@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  52. Aa dori sa încerc în egala măsură Clear Daily Skin-Clearing Treatment Azelaic Acid+BHA sau Resist Daily Pore-Refining Treatment 2% BHA în speranța că voi găsi intr-un final produsul care sa îmi poata tina sub control tenul gras cu tendințe acneice, în special forma comedoniana,uneori și inflamatorie, dar în același timp și cuperoza și care sa prevină apariția primelor riduri.
    Avram.c.madalina@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  53. Folosesc de 3 ani produsele PC si da, mi-au schimbat viata si felul in care ma privesc in oglinda...am incercat multe din produsele ei si in cele din urma mi-am alcatuit o rutina de baza.
    Mi-as dori sa incerc booster-ul vitamin C (uufff, nu mi-am permis sa il adaug la ultima comanda, ieseam din buget) si desigur, sa citesc cartea <3
    Succes tuturor participantelor!
    Cosmina Gheorghita
    coma_06@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  54. Am mai incercat produse de la Paula's Choice si am fost multumit de ele. Imi doresc sa castig premiul oferit de tine. Ionela.oltean@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  55. Folosesc produsele Paula's Choice de aprox 3 luni si pana acum sunt foarte mulțumită. Nu am încercat însă niciun serum, iar acesta cu Niacinamide sunt convinsă ca m-ar ajuta, deoarece tratează probleme cu care se confrunta si tenul meu, precum neuniformitate culorii tenului, riduri fine sau pori măriți. Mail: your_lolita_16@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  56. Mi-As dori sa încerc booster-ul cu 10 % niacinamida, îmi place ca ingredient.Daniela Popescu e-mail dana_liana19@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  57. Mi-as dori sa incerc Resist 25% Vitamin C Spot Treatment, pentru pete. As fi curioasa daca imi face tenul mai luminos!

    RăspundețiȘtergere
  58. As dori sa incerc Resist anti-aging.
    fonodierika@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  59. Boosterul Niacinamide! De la 10 ani am inceput sa am probleme cu acneea si acum am ramas cu acele pete rosii, o frumoasa amintire a vremurilor trecute. Toate produsele din rutina sunt ale Paulei si cred ca boosterul mi s-ar potrivi perfect!
    Pentru orice eventualitate las si e-mailul in comentariu: ariana.moldovan72@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  60. Inca n-am incercat nimic PC, dar ma tenteaza serul BHA 2% foarte mult. breadfanplayer@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  61. Eu ador produsele PC��.Nu am reusit sa achizitionez Retinol1%.Dar va veni si vremea lui! Multumim!claudita37@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  62. Buna Camelia, chiar ai lasat la final cireasa ca sa spun asa. :) Super produsul, iar raspunsul simplu: exact asta as vrea sa incerc de la PC si ceva din gama Calm (care este pe drum). Numai bine !

    RăspundețiȘtergere
  63. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  64. Eu mi-aș dori skin recovery moisturizer și shine stopper matte finish. Mi se par interesante.

    RăspundețiȘtergere
  65. Mi-as dori sa incerc "Resist 10% Niacinamide Booster".E-mail: me.alina@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  66. Nu am încercat deocamdată,dar as fi fericita sa le incerc

    RăspundețiȘtergere
  67. Salut! Folosesc tonerul si crema hidratanta din gama Calm redness si sunt foarte multumita de produse. As incerca si boosterul cu 10% niacinamide avand si probleme cu petele post acneice si porii dilatati chiar m-ar ajuta. Sunt multe produse pe care le-as incerca de fapt de la Paula's Choice pentru ca au produse foarte bine formulate. O seara frumoasa iti doresc!
    ciocacornelia@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  68. Folosesc de ceva timp PC, am incercat multe produse si am si cateva favorite. Ma tenteaza noua aparitie, Radiance Renewal Mask, deoarece tenul meu are nevoie de luminozitate si uniformizare

    RăspundețiȘtergere
  69. Eu imi doresc sa incerc Resist Pure Radiance Skin Brightening Treatment,avand un ten tern, cred ca m-ar ajuta oferindu-i luminozitate. andreea_neeamtu@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  70. Wow,ce premiu frumos!
    Am incercat vreo 2 produse PC,dar sincer am fost dezamagita.Mi-ar placea sa imi schimb parerea cu un serum.

    RăspundețiȘtergere
  71. Pana acum am incercat niste mostre de la PC, cel mai mult m-au impresionat exfoliantul extra strength bha 2% (am luat doza cea mai puternica din greseala insa am procedat conform recomandarilor de pe site si intr-o saptamana pielea mea l-a acceptat fara a se mai inrosi) si crema anti-aging Resist clear skin hydrator pe care am de gand s-o achizitionez in curand in varianta mare. Am mai avut un toner si crema cu spf Ultra sheer de care am fost de asemenea multumita. As dori sa incerc Serumul reparator Redness relief intrucat roseata este una din problemele cu care ma confrunt cel mai des mai ales pe perioada iernii. Multumim pentru giveaway si o seara buna sa ai!
    silviafrunza@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  72. Calm Repairing Serum imi doresc sa testez pentru ca tenul meu are nevoie de un produs bland si care sa il repare.

    RăspundețiȘtergere
  73. De la Paula's Choice mă tentează să încerc crema cu spf 30 din gama Redness Relief! https://www.facebook.com/iulia.negoescu.1/posts/1299405856745264?pnref=story

    RăspundețiȘtergere
  74. Mi-as dori sa incerc orice de la ei pt ca sunt convisa ca sunt produse super bune. Cel mai mul ma tenteaza setul Clear Extra Strength Set pt tenul meu gras, cu puncte negre si predispus la acnee, dar probabil ca... in alta viata :)))
    https://www.facebook.com/alexandra.ioana.3701/posts/1810198242549733?pnref=story

    RăspundețiȘtergere
  75. Buna. Mi-aș dori să încerc Berry& Bright Lip Collection. Am deja o rutină creata cu produse Paula's Choice, sunt foarte mulțumită și am hotărât să folosesc doar produse benefice tenului meu. Din acest motiv as vrea sa renunta la rujurile pe care le folosesc acum în favoarea celor de la Paula's Choice.
    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1209687969093061&id=100001556075319

    Email: lavinia.gavriloaia@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  76. Buna Camelia,

    Nu am probleme cu tenul pe care sa simt nevoia sa le rezolv in perioada asta, asa ca ma axez pe partea de intretinere mai mult. Iar la ce review-uri am citit atat la tine cat si la alte colege de-ale tale de blogosfera, simt ca mi-ar placea cel mai mult serumul Resist 10% Niacinamide Booster.

    RăspundețiȘtergere
  77. Felicitări pentru seria de giveaways!

    în ceea ce privește produsele Paula's Choice, e dificil să îți concentrezi atenția asupra unui singur produs, atât timp cât toate sunt foarte bine cotate, există nenumărate reviews pozitive pe bloguri (a se citi tentația e mare în ceea ce privește marea majoritate a produselor lor).

    Deși mi-ar plăcea să pot crea o rutină (ex. pentru seară - exfoliant, toner, cremă de noapte, cremă pentru zona ochilor), prețul lor e destul de ridicat și ar fi dificil de achiziționat mai multe produse (trebuie "să pui la ciorap" o perioadă mai lungă de timp, iar dacă nu ești cel mai bun "economist", s-ar putea să fie mai greu să îți atingi obiectivele), astfel că cel mai probabil mi-aș concentra atenția asupra RESIST Weightless Advanced Repairing Toner și CALM Redness Relief Moisturizer pentru ten normal/gras.

    Fingers crossed :)

    P.S. adresa de e-mail este majeri.andreia@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  78. As dorii Resist Weekly 10% AHA Treatment deoarece am terminat tratamentul cu roaccutane si am ramas cu foarte multe pete. Multumesc ! email : xonlyshot@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  79. Eu imi doresc sa incerc crema Hydralight Daily Mineral SPF 30. Am folosit pana acum doar cremele fara SPF de la Paula si am fost incantata de varianta Hydralight. catalina.lebada@gmail.com
    https://www.facebook.com/catalina.lebada/posts/150301545304685

    RăspundețiȘtergere
  80. In primul rand iti multumim frumos pentru organizarea acestui minunat giveaway!!!:)
    Specific faptul ca pana acum nu am avut ocazia sa testez niciun produs de la Paula`s Choice, iar vazand ca sunt atat de laudate aceste produse as fi mai mult decat incantata sa am sansa sa incerc si eu macar unul, iar acest booster imi suna atat de bine si de tentant din descrierea ta :) Iar pentru ca imi face placere sa citesc (mai ales in zilele acestea friguroase si mohotare) ar fi o mare placere sa ma delectez si cu aceasta lectura care imi pare tare interesanta (dupa titlu) si totodata necesara (pentru ca intuiesc ca se vor gasi intre paginile ei cele mai potrivite solutii si pentru tenul meu, pe care il pot descrie pe scurt ca fiind foarte problematic).
    https://www.facebook.com/bazavan.dianamaria/posts/1157819500969796?pnref=story
    dyana_in_blue@yahoo.com

    Urez mult succes tuturor!!

    RăspundețiȘtergere
  81. Hello! Nu am incercat niciodata produsele Paula's Choice, desi am auzit de ele peste tot. M-am uitat acum pe site si ce mi-ar place sa incerc ar fi Hydrating Cleanser, Foaming Cleanser si crema cu SPF.

    RăspundețiȘtergere
  82. Buna ! Mi-ar plecea orice de la PC insa cel mai mult boosterul cu retinol.

    RăspundețiȘtergere
  83. Imi doresc Rezist booster acid hyaluronic deoarece L-am folosit si e foarte bun

    RăspundețiȘtergere
  84. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1157606554305234&id=100001677011604 rocxy_original__555@yahoo.com Mi-as dori mult sa incerc serul Calm Repairing. Este un produs care-mi Va ingriji cu blandete pielea si o va aiuta sa-si gaseasca echilibrul.

    RăspundețiȘtergere
  85. Pana acum n-am folosit astfel de produse dar tare mi-ar placea sa incerc Resist Pure Radiance Skin Brightening pentru a ii oferi tenului meu luminozitate.
    https://www.facebook.com/marria.escu/posts/334375780250370?pnref=story

    RăspundețiȘtergere
  86. Cam greu sa alegi un singur produs dar.... am ales Resist Flawless Finish Powder sunt curioasa cât de buna și rezistenta e aceasta pudra :*

    RăspundețiȘtergere
  87. Doresc sa incerc "Resist 10%Niacinamide Booster"!!!☺ elybanica81@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  88. Mi-ar placea sa incerc "Resist Youth-Extending Daily Mattifying Fluid SPF 50 with Antioxidants", am tenul gras si cred ca mi se potriveste acest produs.

    e-mail: david_anna.maria@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  89. Aș testa Resist 1% Retinol Booster pentru că am auzit numai de bine despre produs.
    Share: https://www.facebook.com/adinamirabela.gavriloi/posts/1213469378696056

    RăspundețiȘtergere
  90. Am mai multe produse de la PC dar chiar as vrea sa incerc Resist 10% Niacinamide Booster, dar nu stiu cat de bine tolerez niacinamidele ... Multumim pentru cadouri si sa ai o seara frumoasa (2007monali@gmail.com)

    RăspundețiȘtergere
  91. Nu am folosit nimic de la Paula Choice! Mi-ar face placere sa incerc ceva de la aceasta firma

    RăspundețiȘtergere
  92. Imi doresc serul Resist anti-aging pentru mama mea. Cu siguranta i-ar face mare placere sa il încerce.

    RăspundețiȘtergere
  93. Share-ul : https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1324233954275576&id=100000669535971

    RăspundețiȘtergere
  94. Din pacate,nu am folosit nimic de la aceasta firma dar am citit diverse comentarii pe net si am vazut ca aceste produse cosmetice sunt apreciate si nu contin ingrediente daunatoare pt piele.Mi-as dori sa incerc o crema pt ten mixt,Adresa:aura.gherghin@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  95. Sant multe produse tentante,dar deoarece inaintez in varsta,am tenul sensibil si cuperozic as incerca Resist Hyaluronic Acid Booster care este indicat pentru problemele cu care se confrunta tenul meu
    Share-https://www.facebook.com/marin.theodora.5/posts/1128117993944066?pnref=story

    RăspundețiȘtergere
  96. As vrea sa incerc Resist 10% Niacinamide Booster. Am auzit ca este foarte bun.adresa mea de e mail:andreea.ion57@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  97. Mi-ar placea sa incerc serul Resist anti-ageing. Am citit multe review-uri bune si sunt extrem de curioasa.

    RăspundețiȘtergere
  98. Nu am avut norocul sa folosesc vreun produs de la p.c. , am auzit de ani intregi de ele,am citit review despre multe dintre produse. Sincer , as fi recunoscătoare daca as svea ocazia sa incerc orice produs de la ei

    RăspundețiȘtergere
  99. Nu am folosit nimic de la Paula`s Choice dar as dori serul super oxidant pentru ten anti-aging
    https://www.facebook.com/gabriela.gabriela.564/posts/622435024601910

    RăspundețiȘtergere
  100. Serul antioxidant mi l-as dori si eu :) nu am trstat produsele Paula's pana acum

    RăspundețiȘtergere
  101. Nu am incercat nimic de la Paula's Choice, dar mi-as dori tare mult sa incerc serumul Resist 10% Niacinamide Booster. Sau orice altceva de la acest brand.

    RăspundețiȘtergere
  102. Cel mai mult mi-ar placea sa incerc Resist 1% Retinol Booster. Am tot cautat produse cu retinol insa ceva bun pe la noi nu se mai gaseste iar daca vine de la Paula's Choice nici nu ma gandesc sa nu fie bun. Am mai avut produse de la ea si ne-am inteles perfect.

    RăspundețiȘtergere
  103. Încă nu am încercat nici un produs de la Paula Choise's, dar mă tentează cremele de fata hidratante cu retinol.

    RăspundețiȘtergere
  104. Pana acum nu am incercat niciun produs de la Paula's Choice.As incerca orice.
    https://www.facebook.com/nicoleta.georgescu.31/posts/1186352844757082?pnref=story

    RăspundețiȘtergere
  105. Pentru ca are efect anti-aging,reduce petele pigmentare si nu are coloranti as incerca Clinical 1% Retinol Treatment
    share-https://www.facebook.com/elena.racovita.73/posts/1763924207202967?pnref=story

    RăspundețiȘtergere
  106. As dori sa incerc produsele din gama CLEAR deoarece as vrea sa ma bucur de o piele cu un aspect mai sanatos :)
    e-mail: giulianaflorea@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  107. Serul Resist anti aging
    cristinamol*@*yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  108. Eu acum folosesc acum 3 produse de la paula: bha, serum si protectie solara dar as vrea un booster de nu mai pot!!❤️❤️❤️

    RăspundețiȘtergere
  109. Imi doresc de ceva vreme produse de la Paula's Choice, printre aceste produse aflandu-se si Resist 10% Niacinamide Booster si Skin Balancing Ultra-Sheer Daily Defense SPF 30 with Antioxidants. Am un ten mixt si tenul meu deja e cam suparat cate teste am facut pe el tot incercand diverse produse pentru a-mi regla secretia de sebum si porii dilatati.
    Am citit mereu recomandarile tale, am incredere in ceea ce recomanzi si mi as dori foarte mult unul din cele doua produse.
    mm_alina20@yahoo.com
    https://www.facebook.com/AlinaMMaria

    RăspundețiȘtergere
  110. Cel mai mult îmi doresc Resist Anti-Aging Skin Firming Line Minimizer.
    Share: https://www.facebook.com/denise.ad.31/posts/869468123189574?pnref=story

    RăspundețiȘtergere
  111. Cel mai mult îmi doresc Resist Anti-Aging Skin Firming Line Minimizer. De când a apărut mi-l doresc, dar mi s-a părut un pic cam scump. Mă tentează pentru că îmbunătățește aspectul linilor fine. :)
    Share: https://www.facebook.com/denise.ad.31/posts/869468123189574?pnref=story
    Îmi cer scuze că am lăsat două comentarii, dar în primul am uitat să scriu și motivul pentru care îmi doresc produsul.

    RăspundețiȘtergere
  112. As fi tare fericita daca as reusi sa incerc Resist Anti-Aging 10% Niacinamide Booster de la Paula's Choice. Ma tenteaza pentru ca promite sa uniformizeze culoarea si textura pielii si sa reduca aspectul porilor dilatati, exact ce am eu nevoie.
    Am dat share: https://www.facebook.com/danutza.florentina/posts/1272185889490446

    RăspundețiȘtergere
  113. Buna! Nici eu nu am incercat aceste produse cu toate am tot auzit despre ele. Pe mine ma tenteaza gama Clear Anti Acnee, urasc cand tenul meu are zile mai proaste si imi apar monstruleti pe fata :(

    RăspundețiȘtergere
  114. Cel mai mult imi doresc Resist Anti-Aging Skin Firming Line Minimizer
    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=395062407548091&id=100011330043429

    RăspundețiȘtergere
  115. Nu am folosit inca aceste produse,stiu ca sunt foarte eficiente ,as dori sa incerc serul Resist anti-aging ,sau oricare alt produs pentru ten matur . Doresc acest produse deoarece cu varsta tenul meu nu mai arata atat de proaspat si ferm ,as vrea sa-i imbunatatesc structura .Multumim !

    RăspundețiȘtergere
  116. Nu am folosit niciodată produse mias dori sa încerc gama Clear anti acnee va mulțumesc email lazarlaura912@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  117. Toate lansările Paula`s Choice pe mine mă fac să tropăi și să-mi spun că, gata, pe acesta trebuie neapărat să-l încerc. Cum serul cu 10% niacinamide este penultima lansare a lor, clar vreau să-l am. Dar lista cu produse PC pe care mi le doresc e foarte lungă și trece cam prin toate gamele lor.

    RăspundețiȘtergere
  118. Bună. Nu am încercat aceste produse. Dar mi ar plăcea sa încerc Clear Anti Acnee am auzit ca este fff bun și te scăpa de coșurile ne dorite
    Costea Alina Elena
    aly_syv@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  119. Nu am folosit nici un produs pana acum dar mias dorii sa le incerc.loredanaardeleanu9@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  120. Mi as dori sa incerc Calm REpairing Serum,din pacate nu am folosit produsele lor mult laudate,sunt foarte curioasa sa le incerc. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1098988333483422&id=100001167968371&ref=bookmarks mirilush@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  121. Mi-as dori să încerc Resist 10% Niacinamide Booster pentru ca am auzit numai lucruri bune despre acest produs, ca despre toate produsele Paula's Choice de altfel.
    di.anaaa94@yahoo.com
    https://www.facebook.com/diana.elena.58511/posts/1327049257327569?pnref=story

    RăspundețiȘtergere
  122. Am incercat seturile de mostre, cateva miniaturi si am ramas fidela BHA-ului 2% - care se consuma foooarte greu. Am mai avut full size Resist Anti-aging Clear Skin Hydrator si mi-a curatat foarte frumos si neagresiv pielea fetei. Am tot planuit sa o recumpar dar deoacamdata a ramas pe wishlist

    RăspundețiȘtergere