... dupa 7 ani

12.10.16


Acum sapte ani am publicat prima postare pe Coltul Cameliei. Habar n-aveam cu ce se mananca treaba asta cu blogurile, nu m-am documentat mai deloc, n-am respectat nici o regula, n-am facut planuri, am facut ce m-a taiat capu', cand am vrut si cand am simtit ... si sunt inca aici si asta spune multe. Si fac ce-am facut si pana acum: scriu cand vreau, despre ce vreau si cum vreau. Parerea mea despre bloguri e simpla - continut propriu si pareri reale, nu informatii generale pe care le poti gasi oriunde.

N-o sa vorbesc despre cifre pentru ca asta n-a fost niciodata un aspect important pentru mine, n-o sa vorbesc nici despre ce am facut si ce n-am facut si n-o sa vorbesc nici despre ce-mi place si ce nu-mi place in blogosfera romaneasca, desi ma mananca rau de tot degetele (si recunosc asta fara sa clipesc). O sa va spun insa ce a insemnat blogul pentru mine in toti acesti ani.

M-a invatat sa fiu mai toleranta, dar in acelasi timp m-a invatat sa fiu mai selectiva. Mi-a demonstrat (daca mai era nevoie) ca sinceritatea e intotdeauna cea mai buna alegere. Mi-a aratat ca uneori nu conteaza ca nu deranjezi pe nimeni, intotdeauna se va gasi cineva sa arunce cu noroi pentru ca asta e natura omului: e mult mai usor sa faci rau decat bine si unii n-au nici bunul simt sa taca cand n-au nimic frumos de spus - dar asta spune tot despre ei si absolut nimic despre cei de care se iau. Mi-a scos in cale oameni frumosi si prefer sa ma concentrez pe aspectul asta si sa nu ma gandesc la altele.

N-am planuri de viitor in ceea ce priveste blogul, va exista atata timp cat voi simti ca am ceva de spus, insa stiu sigur ca vor exista niste schimbari pentru ca vreau sa spun anumite lucruri si cred ca exemplul personal este intotdeauna cel mai bun. Imi doresc sa nu devina blogul asta unul comercial asa cum au devenit multe altele, este unul din aspectele la care am fost intotdeauna extrem de atenta pentru ca este foarte usor sa treci linia si sa nici nu realizezi asta.

Poate nu tot ce scriu prezinta interes pentru toti cei ce ma citesc, insa fiecare lucru pe care il scriu este un lucru care ma intereseaza si care reprezinta ceva pentru mine si asta cred ca este cel mai important pana la urma. Blogul este omul din spatele lui si asta nu se va schimba niciodata. Iar atata timp cat un singur om gaseste o informatie interesanta in ceea ce scriu sau zambeste inseamna ca mi-am atins scopul.

Pentru ca 7 ani reprezinta totusi ceva m-am gandit sa ii sarbatorim impreuna printr-o serie de giveawayuri. Asa ca de maine pana pe 19 in fiecare zi v-am pregatit ceva frumos (si am ales ca de obicei chestii pe care eu le folosesc si care m-ar bucura daca le-as primi), va puteti inscrie la toate giveawayurile sau numai la cele care va plac, alegerea este a voastra, insa chiar as vrea sa vad ca se inscriu cele ce ma citesc si sunt mereu prezente aici, pentru voi m-am "agitat".

Nu cred ca voi posta altceva in afara de surprize in urmatoarele zile, dar nu e nimic batut in cuie. Ma gandesc ca o pauza (desi una superficiala care nu e chiar pauza) o sa-mi prinda bine. Dar nu se stie niciodata ce aduce ziua de maine, asa ca ...

48 de comentarii

  1. Eu te citesc din umbra, nu am comentat :) apreciez sfaturile tale, ca impartasesti si bune si rele, si sper sa nu pui la suflet rautatile.
    Esti un om bun, care merita numai lucruri frumoase si asa iti doresc sa fie si urmatorii 7 ani de blog :)
    Success iti doresc!
    PS: nu ma inscriu la giveaways ca sunt tare departe de tara, dar stiu ca vei face multe fete fericite.

    Cris

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, stiu ca sunt multe persoane care ma urmaresc din umbra (fac si eu asta cu alte bloguri), dar imi face o placere deosebita cand dati cate un semn ca sunteti aici si ca va place ceea ce fac. :)

      Ștergere
  2. La Muuuulti Ani! :) <3
    Iti doresc sa continui tot asa cum ne-ai obisnuit cu articole frumoase.
    Eu zic ca ti-ai atins scopul, e un lucru mare sa ajungi in sufletele cititorilor si oamenii sa se intoarca mereu nerabdatori sa te citeasca sa vada ce a mai facut Camelia..
    Pentru mine blogul tau intr-un cuvant inseamna viata. Asa cum e ea, cu bune si cu rele. Cand te citesc sunt cu zambetul pe buze, alteori ma emotionez si mi se umple ochii de lacrimi, asta e.. Ai ajuns acolo unde trebuie!
    Multumesc muuult pentru toate gandurile bune pe care ni le transmiti. Asemeni iti multumesc pentru postarile zilnice, pentru cadourile frumos alese pentru noi de fiecare data si pentru faptul ca iti faci mereu timp sa ne raspunzi in comentarii.
    La Multi Ani! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc si ma bucur ca atunci cand scriu reusesc sa ajung la voi, nu mi-au placut niciodata chestiile fara personalitate si care nu transmit.

      Ștergere
  3. Salut :) felicitari pentru cei 7 ani si multa bafta pe mai departe. Keep up the good work :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu iti doresc "La multi ani!", pentru ca-mi face placere sa te citesc si-mi place stilul tau. Stiu, insa, cata munca e in spatele unui blog si inteleg nevoia de a lua o pauza, din cand in cand, precum si dorinta unor oameni de a renunta la un astfel de proiect (sper ca la tine sa nu se intample prea curand). :) Eu iti multumesc ca existi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, e timp sacrificat de la alte lucruri de multe ori si putin sunt cei ce se gandesc la asta. O sa raman aici cat simt asta, nu stiu sa-ti spun cat va fi. :)

      Ștergere
  5. Multi, fericiti, si binecuvântati ani de aici incolo alaturi de cititoarele tale. Eu recunosc ca te citesc zilnic, si ca datorita recenziilor tale mi-am luat 2 produse Paula's Choice si iluminatorul theBalm Mary Lou Manizer. Deci asteptam concursurile
    O zi senina, ca tine!

    RăspundețiȘtergere
  6. La multi ani !!! La cat mai multe articole si Cati mai multi cititori fideli

    RăspundețiȘtergere
  7. La multi ani! Sa continui sa scrii pentru ca articolele tale sunt interesante si actractive. Au trecut sapte ani frumosi in care ai devenit o bloger-ita apreciata si invidiata in acelasi timp de unele colege(spun asta din ce am citit).Chiar daca scrii despre parfumuri, produse cosmetice sau alimentare, despre diferite feluri de mancare sau ceaiuri, decoratiuni toate articolele cel putin pe mine ma intereseaza.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, toate lucrurile au si parti bune si parti rele, depinde ce alegi sa privesti. :)

      Ștergere
  8. La multi ani coltisor al Cameliei :)
    Ma bucur ca te-am descoperit . esti o persoana deosebita .Sper sa ne bucuri cu postarile tale cat mai multi ani de acum inainte . Ce repede au trecut anii . Exact atatia ani de casnicie am implinit si eu cu sotul meu :)
    Te imbratisez
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, multi inainte si voua. Si eu ma bucur ca blogul mi-a adus in cale oameni ca tine, ai reusit in cateva momente grele sa-mi redai increderea in oameni. :)

      Ștergere
    2. Mi-ai adus un mare zambet pe chip, iti multumesc si eu, te pup draga mea .
      (Anamaria)

      Ștergere
  9. Ma bucur ca, inca, esti aici, in ciuda tuturor. Pentru ca te citesc cu interes si drag. Pentru ca-mi place cum, ce si cat scrii. Eu ma relaxez atunci cand scriu. Nici nu banuiam la inceput cat de mult ma va destinde scrisul pe blog. Ramai cu noi multi ani si sper sa ne intalnim si la o discutie ca-ntre fete.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, ma bucur ca ceea ce scriu va face sa reveniti, scrisul si pe mine ma relaxeaza.

      Ștergere
  10. N-am fost aici de la inceput,insa nu cred ca as mai putea renunta la acest blog. Am invatat atat de multe, am descoperit produse, am gasit o persoana cu care rezonrz de cele mai multe ori si care realmente mi-a imbunatatit calitatea vietii, in o groaza de feluri, fie am aplicat si am adaptat ce ai scris in postari, fie m-am rasfatat cu ceva de care altfel nu aveam de unde sa aflu. In plus de asta ai stiut mereu sa citesti printre randuri si ai reusit intotdeauna sa intelegi ce vroiam sa yic, fara sa ma cunosti, fara sa iti explic. E atat de reconfortant cand cineva te intelege fara sa fie nevoie de cuvinte...Ai aceasta capacitatea de a face bine chiar si de la distantam chiar si printr-o postare. Plus utimele noutati de beatz tot de aici le aflu. Poate ca nu ti-ai dai seama, dar in acesti 7 ani i+ai dat acestui blog toate valentele posibile. Sincer este complex si complet, asa ca nu stiu sincer ce i-ai mai putea adauga. Comentez mereu pe aici, dar niciodata din obligatie, ci pt asa simt. :) La multi, multi, multi ani!!
    P,S. Avand in vedere ca am castigat ceva de curand voi incerca sa+i las si pe altii, insa daca tentatia va fi prea mare...nu promit nimic :))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, ma bucur ca reusesc sa va inspir sa faceti ceva pentru voi, asta e cel mai important lucru. :)

      Ștergere
  11. Nu mi-am dat seama ca te citesc de atâta timp....cred ca te-am descoperit de la început pt ca am in minte câteva articole care m- au făcut sa te caut zilnic și pt ca mi-am dat seama de-a lungul timpului ce om extraordinar de sensibil ești, nu voi intra în detalii în legătură cu aceste articole care m-au emotionat la acea vreme atât de tare și care au fost, și încă sunt o lecție frumoasa pt oricine are sufletul deschis. Este adevărat ca diversitatea temelor abordate și modul original și simplu , pe care îl ai atunci când împărtășești aceste gânduri cu noi, în opinia mea ,fac acest colțișor atât de special. Însă pe lângă acestea ,cred ca ai reușit sa rezonezi la un alt nivel cu multi dintre noi și asta , asa cum spuneai și tu , un blog ce a devenit comercial nu are avea cum sa o facă. Ai toată admirația mea și te încurajez sa ramai același om frumos. La multi ani , Camelia! 😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu despre ce spui si sa stii ca uneori mi-e dor sa scriu si despre asta, insa mi-am pus de prea multe ori bucati de suflet aici pe blog si unii s-au folosit de asta intr-un mod nu tocmai placut. Insa pentru oameni ca tine si pentru zambetele pe care mi le aduceti si voi mie scriu. Multumesc :)

      Ștergere
  12. Șapte e o cifră faină :) Zic așa. Să mai fie ture de câte șapte cât îți va fi ție bine să fie :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Doamne ce repede trece timpul.
    Ma bucur sa te am Camelia. Ma bucur prntru ca aici mereu cand vin si revin gasesc un zambet, gasesc o bucurie, gasesc o emotie.
    Chiar si atunci cand am fost trista, tu m-ai bucurat, fara sa stii.. poate... dar da, prin aceste articole aduci bucurie in sufletele noastre, sincer, din suflet o zic.
    Eu te iubesc si te consider o prietena adevarata, (care chiar daca virtuala), tot suflet drag imi esti.
    Si o zic din suflet.
    Aici mereu am gasit un suflet, asemanator cu al meu. Mereu. Si stiu ca semanam in mult chestii.
    Esti o sora virtuala de-a mea.
    Iti multumesc ca datorita tie, am aflat ce produse poate mi se potrivesc.
    Iti multumesc pentru fiecare postare vazuta si traita poate si de mine..
    Ii MulTumesc Lui Dumnezeu ca au trecut cativa ani de cand am descoperit acest blog minunat scris cu sufletul pentru sufletul meu.

    Dumnezeu sa te binecuvanteze, suflet special!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, sper sa reusesc sa fac asta si in continuare. :)

      Ștergere
  14. La mulți ani! Să-ți aducă blogul și de acum în colo cât mai multe satisfacții, oricât de mărunte și cât mai mulți oameni frumoși. Poate sărbătorim la un ceai...

    RăspundețiȘtergere
  15. La multi multi ani blogului dar si tie!
    Felicitari pentru tot ceea ce faci, pentru multitudinea de zambete pe care ai adus-o pe chipul de nenumarate ori prin intermediul acestui blog si ma bucur ca acum 7 ani ai avut inspiratia de a incepe acest blog.
    Seara frumoasa iti doresc! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, sper sa va fac sa zambiti (si sa ganditi) in continuare. :)

      Ștergere
  16. La multi, multi ani înainte, ma bucur ca am descoperit coltul Cameliei și am găsit aici atâtea articole frumoase, utile, emoționante, și mereu sincere și scrise din tot sufletul! Uneori e cel mai bine sa nu respecți reguli, sa nu faci planuri, sa faci cum simți, asta înseamnă sa fii autentic. Iti mulțumesc ca exiști, ca te gândești mereu la noi, cititoarele :)

    RăspundețiȘtergere
  17. Am să-mi permit să continui eu cuvintele cu care ai încheiat tu: așa că...drum bun în continuare! Pentru că blogul tău este un drum pe care ai pornit fără să știi unde duce, dar pe care te reîntorci mereu. Care, sper eu, îți aduce momente frumoase și oameni buni aproape. Care e mereu acolo, când ai nevoie de altceva. La mulți ani! Tare bine este în Colțul tău!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, tu esti unul din oamenii misto pe care i-am intalnit datorita blogului. :)

      Ștergere
  18. La multi multi ani! Citesc cu mare placere ce scrii si chiar daca nu comentez prea des sa stii ca apreciez sinceritatea cu care scrii. Abia astept sa vad surprizele.

    RăspundețiȘtergere
  19. La multi ani inainte, atat de multi cat vei simti tu ca iti doresti sa fie.
    Si eu sunt printre cei care te citesc "din umbra" si comenteaza foarte rar, dar te apreciez pentru caldura si frumusetea pe care le emani.
    Iti doresc succes si spor in tot ceea ce iti propui sa faci.
    Cristina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Cristina, ma bucur ca sunteti acolo, chiar daca in umbra. :)

      Ștergere
  20. La multi ani si mult succes in tot ceea ce ti ai propus.Aida Dolce.

    RăspundețiȘtergere
  21. La multi ani! Sunt 7 ani de munca si 7 ani in care ai atins vietile multor oameni prin postarile tale si cuvintele asternute pe blog exact la momentul potrivit. Eu sunt recunoscatoare ca ti-am descoperit blogul foarte aproape de inceput si iti doresc sa iti aduca in continuare multe bucurii, satisfactie si oameni speciali. Te imbratisez!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, cred ca fiecare dintre noi a umplut cu blogul un gol pe care il avea. :)

      Ștergere
  22. La mai multi ani! Tin minte cand te citeam pe blog, retin ca spuneai ca iti plac fustele lungi si bratarile hand made!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, inca imi plac, desi bratari port rar pentru ca ma irit de la orice material. :)

      Ștergere
  23. La mulți ani si imi place felul tau de a fi! Te citesc si eu atunci când pot dar important este ca fiecare articol il primesc in mail si când am timp ma uit sa văd ce ai mai făcut.
    Si eu am blogul de vreo 6 ani si știu cât de mult timp iti ocupa blogul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, sunt oameni cu care rezonam si atunci e usor sa comunicam. Asta e un avantaj pe care blogurile l-au adus in viata multora.

      Ștergere