Douglas readuce Talika in Romania

8.10.16


Douglas a readus Talika in Romania, de data asta insa gama de produse este mult mai mare. Pentru mine Talika este o noutate, desi este un brand cu o istorie lunga inceputa in 1948 de catre Danielle Roches. Am participat la evenimentul de lansare si am aflat mai multe despre brand si produse si recunosc ca au reusit sa-mi starneasca interesul, atat cu produsele, cat si cu ambalajele care mi-au placut mult.

Au cateva gadgeturi extrem de interesante pe baza de lumina si care arata intr-un mare fel - primul lucru la care te gandesti este tehnologie de viitor, o sa ma mai duc in magazin sa le testez mai bine intr-o alta zi. Am profitat si am incercat produsele pentru corp si ten de data asta, eram curioasa in privinta texturilor, ingredientelor si mi-a placut mult ce-am vazut.

Preturile nu sunt mici (pornesc de la 99 lei si pentru anumite gadgeturi sar de 1000 lei), insa au o gramada de produse specializate pe anumite probleme - vergeturi, celulita, cresterea genelor si sprancenelor, buze. Cred ca cele mai cunoscute produse ale lor sunt cele pentru sprancene, in special Lipocils Expert, insa si celelalte boostere si serurile aratau bine.

Eu le-am incercat pe mana si mi-a placut ca nu au parfum, iar texturile mi s-au parut extrem de usoare si tentante. Mi-a placut in mod special un demachiant pentru ochi cu textura de gel care parca devine apa la aplicare, avea in formula si un tratament de conditionare a genelor. Produsele sunt deja pe site (le puteti vedea aici) si in mod sigur sunt deja la raft si in celelalate magazine Douglas (eu le-am incercat in cel din Park Lake).

Am primit Eyelash Lipocils Expert si chiar o sa-l incerc si o sa va povestesc mai multe despre el daca ne intelegem. Am mai primit in trecut propuneri sa incerc alte produse de genul asta pentru gene, insa nu m-au atras. Dar astea de la Talika imi inspira incredere si chiar sunt curioasa daca sunt eficiente, mai ales ca am citit multe despre produsele pentru crestere genelor si sunt destul de sceptica.

Ati auzit de produsele Talika? Ati incercat ceva de la ei?

5 comentarii

  1. Acum aud pentru prima data de acest brand.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am auzit de curand de Talika, dar nu am apucat sa le incerc. Una din prietenele mele le foloseste de ceva vreme si e foarte multumita, ea mi-a starnit curiozitatea.

    RăspundețiȘtergere
  3. le-am admirat si eu cand erau inainte, sper sa ma uimeasca iar cate ceva, nu stiu daca mi le permit, dar le admir!

    RăspundețiȘtergere