Cumparaturi Vivre si iHerb

11.10.16

Ieri am primit doua comenzi pe care le asteptam de ceva vreme (adevarul e ca am primit mai multe, dar celelalte n-au nici o treaba cu blogul si ce scriu eu, ci tin strict de jobul meu) si vreau sa va arat ce am cumparat. De fapt as fi putut sa va arat si perechea de ochelari de soare de aici, doar ca au fost niste incurcaturi cu comanda asta si coletul a ajuns la mine dupa aproape 2 luni, slabe sanse sa mai apuc sa port ochelarii anul asta.


Comanda pe care am asteptat-o cu nerabdare a fost cea de pe Vivre. Despre Vivre v-am mai povestit, mi-am luat o groaza de chestii misto de la ei si chiar daca termenul de livrare este mare sunt unele produse care chiar merita (nu toate, dar de multe ori am gasit chestii misto pentru casa si nu numai). Daca nu aveti cont la ei va las aici invitatia care ca ofera 25 lei cadou la prima comanda, indiferent de valoarea comenzii.

Produsele astea le-am comandat pe 29 august (v-am spus si voua la momentul ala de oferta pe Facebook pentru ca au avut o gramada de produse misto), aveau termen de livrare estimat intre 19.09 - 05.10, dar au ajuns de-abia ieri la mine. Comanda nu a fost completa (lipseste un produs pe care il regret putin), insa am fost anuntata de acest lucru si pot sa pricep ca se intampla si astfel de lucruri cand vorbim de importuri de marfa si vanzari in sistemul asta.

Preturile produselor au fost intre 19 si 25 lei si sunt extrem de incantata de ceea ce am primit. Cred ca v-am mai spus ca imi plac mult chestiile de papetarie, iar la noi nu prea gasesti pe undeva astfel de agende/ plannere/ organizatoare la preturi mici. Caietul cu spirala are un mesaj care imi merge la inima, coperta este tare si are un material extrem de placut la atingere, este exact ceea ce mi-am imaginat ca e (paginile din interior sunt liniate, iar arcul mi se pare o treaba tare utila).

Au fost in oferta aia multe produse cu catei si pisici, mi-a fost destul de greu sa ma decid si as fi cumparat mult mai multe decat au ajuns in final in cosul meu. Agenda Woof este ... nici n-am cuvinte, imi place la nebunie - sunt curioasa cat o sa-mi ia sa si scriu ceva in ea. Organizatorul Meow are niste culori tare interesante si inchidere magnetica, iar post-iturile sigur imi vor fi de folos. Produsele sunt de la Tricoastal Design si daca mai apar pe site eu sigur o sa-mi mai iau cate ceva.

Later edit: am vazut produsele - un pic mai scumpe - pe un alt site gen Vivre, de a carui existenta nu stiam pana acum. Termenul de livrare este tot mare, mai bine de o luna, insa au o groaza de modele, inclusiv cateva chestii misto pentru Craciun. Ca sa vedeti produsele trebuie sa aveti cont pe site, va las aici o invitatie care va ofera un credit de 25 lei la prima comanda (se poate folosi acest credit doar pentru 25% din valoarea comenzii) in caz ca va intereseaza ceva. Pe mine ma mananca degetele sa comand plannerul care n-a venit in comanda de la Vivre, dar ma mai gandesc.


Cealalta comanda pe care am asteptat-o este de pe iHerb si de data asta a ajuns la vama (prima data cand am comandat cu Global Mail dupa ce-au schimbat modalitatea de transport a ajuns la posta de cartier, de data asta n-a mai fost la fel, deci banuiesc ca tine strict de persoana care face sortarea in BSI). A fost expediata pe 24 septembrie si pe 7 octombrie am primit aviz de ridicare, nu am platit nici un fel de taxe, valoarea comenzii a fost peste 40 dolari.

Am luat niste suplimente pentru mama si eu mi-am luat Rhodiola Extract la recomandarea Irinei - sper sa ma ajute putin cu energia fizica si mentala, pretul e mult mai bun fata de ce am gasit-o in Romania. Am cumparat din nou doua produse de la Aura Cacia pe care le-am mai avut - produsele le gasiti aici, v-am mai spus de ele pe blog, mie imi plac mult de tot. 

Motivating Yoga Mist (sweet orange & peppermint) este un spray pe care eu il folosesc atunci cand fac yoga, dar si atunci cand lucrez si simt ca am nevoie de putina concentrare. Amestecul de uleiuri Chakra Balancing - Expressive Throat este minunat,  e unul din produsele mele preferate de pe iHerb si cred ca l-ati vazut destul de des in pozele mele pentru ca-l folosesc mereu. Este un amestec de musetel si vanilie, care pe mine ma ajuta mult sa ma calmez si sa ma relaxez.

Ultimul produs pe care l-am comandat este pentru pisicile mele - v-am mai spus in trecut de varianta pentru catei. Daca va intereseaza il gasiti aici, este mai eficient decat orice produs care se gaseste la noi in pet shopuri (nu includ aici si zgarzile Foresto, dar pentru mine nu sunt o varianta la cate animale am), chiar vi-l recomand, eu l-am tot cumparat si recumparat.


Sper sa va inspire ce v-am aratat mai sus si daca ati facut si voi cumparaturi interesante astept sa-mi spuneti in comentarii ce ati luat si de unde. Apropo de oferte bune - sa va uitati si pe Emag, e iar perioada de Stock Buster si unele chestii chiar au preturi bune (nu toate, dar asta se intampla de obicei), gasiti aici produsele, eu mi-am luat vopsea de par la pret foarte bun.

8 comentarii

  1. Super articolul. Vreau si eu sa incerc rhodiola, sper sa revii cu un articol dupa ce iti faci o parere. Am citit numai lucruri bune despre acest supliment,dar la noi nu pare a fi foarte cunoscut.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce frumoase sunt agendele, cea alba e superba! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt extrem de reusite, chiar sper sa mai aduca produse de la brandul asta.

      Ștergere
  3. Buna Camelia,
    Te urmaresc de ceva timp,imi plac foarte mult recomandarile tale,chiar am si cumparat unele produse.....f bune !!
    Multumesc mult ca esti alaturi de noi!!!
    O zi plina de bucurii!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca informatiile se dovedesc folositoare pentru voi, sa ai si tu un sfarsit de saptamana minunat.

      Ștergere
  4. am primit si eu dupa 2 luni pachetul Iherb, nici nu stiu ce sa fac, daca sa mai comand :(, plus ca la posta vamala e o coada de-ti vine sa-ti faci sepuku!

    RăspundețiȘtergere