Cateva (multe) chestii noi

20.10.16

Nu stiu daca voua v-a fost dor de postarile mele, dar mie mi-a fost dor sa scriu si sa va povestesc despre ce noutati am mai descoperit. Mi-a prins bine pauza asta de scris (bine, n-a fost chiar o pauza, dar a fost altceva dupa atatia ani de postat aproape zilnic) pentru ca am idei multe si parca am si alt chef, iar cand entuziasmul e la cote maxime parca totul e mai usor.

O sa va arat in postarea de astazi doar o parte din chestiile noi pe care le-am cumparat in ultima perioada, despre altele vreau sa va povestesc separat pentru ca merita, insa pe langa ce o sa vedeti mai jos am cumparat cateva produse pe care chiar mi le doream si de care sunt foarte incantata. Sunt atat cumparaturi facute on-line, cat si cumparaturi din magazine si chiar si un swap de cosmetice cu o alta bloggerita.

Am dat doua comenzi on-line si am profitat de cateva reduceri. De pe Elefant am cumparat cateva produse Bielenda - m-am tot uitat la ele (am incercat un ulei de corp de la ei si mi-a placut), am vazut ca au preturi bune si in final curiozitatea a invins. Le gasiti aici la preturi mult mai bune decat pe alte siteuri care le comercializeaza si selectia este destul de mare. V-am spus cateva ceva si pe Facebook, eu am ramas surprinsa de formule, asa ca am mai plasat o comanda pe care sper sa ajung s-o ridic astazi sau maine, asa ca o sa va povestesc mai multe dupa ce vad cum sunt si celelalte produse.

Cealalta comanda on-line a fost data la Emag si am profitat de ofertele de Stock Busters (sau cum se mai numesc campaniile astea ale lor) ca sa-mi iau vopsea. Am gasit o oferta buna pentru Color Sensational de la Garnier si am luat 4 cutii cu mai putin de 31 lei (in magazine am vazut-o cu 16-17 lei si mai rar la oferta cu 11-12 lei). Am optat pentru livrarea la un oficiul postal de langa mine si am scapat si de transport.


Am facut o vizita scurta in DM sa-mi iau un gel sau o spuma de ras si am gasit una cu o aroma delicioasa si mi-a alunecat in cos si un gel de dus la care m-am tot uitat cand ajungeam in magazin - era la oferta 2,99 lei, asa ca n-am mai stat pe ganduri. Mi-a sarit in ochi si standul Wibo, asa ca am plecat si cu doua oje, pe care de-abia astept sa le incerc. Eu credeam ca-s ceva produse noi, insa am inteles ca sunt de ceva vreme in DM, dar eu pana acum nu le-am vazut, asa ca pentru mine sunt noutati.

Nu prea va arat eu servetele/ sapunuri/ lame de ras si alte chestii de genul asta pe blog pentru ca nu mi se par interesante, dar m-a intrebat recent cineva ce folosesc si daca tot le-am gasit la oferta in Kaufland (9,99/ 12 bucati) am zis sa va spun si de ele, poate va ajuta recomandarea - e vorba de Twin Lady de la Bic, carora le sunt fidela de niste ani buni.


Am facut un schimb cu Alina (un beauty swap mai intarziat intrucat nu a reusit sa mai ajunga la evenimentul de care v-am povestit aici) si am cateva produse noi cu care de abia astept sa ma joc. Parfumul Delices de Nina de la Nina Ricci imi place la nebunie (la fel ca si varianta originala), la fel si Lip Lustre (nuanta Sweet Stiletto) de la Charlotte Tilbury. De-abia astept sa vad cum sunt si celelalte in special fondul de ten de la Kat Von D si rujul mat de la Colour Pop.


Ultimul produs pe care vreau sa vi-l arat este o cana cu infuzor luata de pe Vivre. Am mai luat cateva chestii pentru bucatarie cand am dat comanda, dar va arat numai cana pentru ca mereu ma intrebati de unde e cana, de unde e cana (si multe sunt de pe Vivre) - au o campanie care se termina astazi unde sunt mai multe modele de astfel de cand la preturi super bune - le gasiti aici, iar daca n-ati comandat pana acum de la ei va las aici invitatia care va ofera o reducere de 25 lei la prima comanda (practic va puteti lua una sau doua cani - in functie de model - si platiti doar transportul). V-am spus si pe Facebook, dar nu toata lumea ma urmareste si acolo, asa ca am preferat sa va arat si cana in postarea asta.


Voi cu ce chestii misto v-ati rasfatat zilele astea? Ati profitat de oferte?

29 de comentarii

  1. Sper sa iti placa gloss-ul CT. Mi-am achizitionat si eu unul cand i l-am facut cadou Alinei, iar nuanta imi place - e un nude fin, frumos.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi place si nuanta si-mi place si cum se simte si rezista pe buze. Acum ca a adus Cult Beauty produse CT o sa fie mai usor sa mai incerc si altele.

      Ștergere
  2. Nu ai putut rezista si ai achizitionat canuta. Astept si review-urile produselor sa vedem cum sunt mai in detaliu. Mi*am achizitionat o rochita, mi-a venit marimea L, si eu port S. Doua creme ca am o invazie de "monstrii" pe fata si trebuie sa.mi vina 4 oje fosforescente. Acum,sunt curioasa cat de fosforescente sunt.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cana o comandasem mai demult, d-aia v-am si recomandat oferta cand am vazut-o, stiam deja ca sunt misto. Ai comanda S si ti-a venit L? N-ai facut retur?

      Ștergere
  3. La mime nimic nou. Viata curge in asteptarea sarbatorilor de iarna.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mie mi-a fost chiar foarte dor, pentru ca sunt obisnuita sa te citesc zilnic :)
    Ce swap reusit , abia astept sa ne spui mai multe despre fondul de ten Kat von D .
    Eu am dat o comanda pe Feelunique , mi-am luat un ser pentru volum de la Kerastase pe care vroiam sa -l incerc de mult timp si acum l-am gasit la promotie + o pudra si un blush de la Nyx .Sa folosesti cu drag noutatile .
    ps: coincidenta sau nu, dar la ultima vizita in Kaufland am ales exact acelasi set de lame de la Bic :P si chiar m-am amuzat cand le-am vazut astazi la tine :))
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa-mi spui cum e serul de la Kerastase dupa ce-l folosesti o perioada, mie imi place mult un spray de texturare de la VO5 in perioada asta, chiar vreau sa va povestesc despre el.

      Nu e prima data cand alegem acelasi lucru. :))

      Ștergere
  5. Mi+a fost dor de tine chiar daca ai fost aici, pezenta :)

    M-am pierdut putin pe Vivre, tenteaya paturile alea pufoase, cred ca o sa fac cadou una, vedem daca imi iau si mie sau nu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am comandat o patura si inca o agenda si un planner. :))

      Ștergere
  6. Mie mi-a fost dor sa te citesc si sa aflu ce ai mai facut, m-am obisnuit zilnic sa te citesc. Asa ca am mai luat la rafoit blogul din postarile mai vechi. :)
    Ti-ai luat numai chestii faine, sa le folosesti cu placere!
    De Bielenda nu stiam nimic, de la tine am aflat, daca tu zici ca sunt ok le am in vizor.
    Color Sensation de la Garnier e chiar o vopsea buna, preferata mea, printre putinele care nu distrug parul si culoarea rezista. E si preferata lui maica-mea care e carunta bine. Si Casting de la L'oreal imi place mult, dar nu prinde bine pe firele albe si se duce mai rapid culoarea la spalat.
    Bine ca ne-ai zis de lamele acelea de la Bic ca sunt bune. Super, am sa le caut si eu.
    Imi plac produsele de la swap. Parfumul de la Nina Ricci ajunge sa bucure orice persoana, e foarte reusit.
    Nu am nici o noutate momentan, ma abtin de la multe chestii ca vreau sa ma rasfat mai spre iarna cu un ser de fata pe baza de uleiuri si cu L'Ambre de Merveilles de la Hermes sau Vanille Noire de la Yves Rocher..mai vad eu.. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De la Bielenda am mai luat cateva produse (vi le-am aratat in postarea de astazi), nu sunt toate minunate, dar cateva merita din plin.

      Nu imi amintesc sa fi folosit Color Sensation pana acum, dar am primit cateva recomandari si am zis ca nu strica s-o incerc.

      Sa iti indeplinesti toate dorintele parfumate in perioada urmatoare!

      Ștergere
  7. Mi-am făcut de cap cu niște cărți :) Altceva, nimic nou, a, îmi place mult Avon Life - parfumul din beauty kitul acela de la MC.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. L-am incercat cand am primit kitul si am si uitat de el. :))

      Ștergere
  8. Abia așteptam sa vad ce noutăți mai ai! Acea cana cu infuzor e foarte simpatica, sa le folosești cu plăcere pe toate :) Eu nu mi-am achiziționat nimic nou deocamdată

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cei de la Vivre au chestii frumoase pentru casa, iar cana asta e chiar practica. :)

      Ștergere
  9. Sa te bucuri de noutati! :)
    Eu m-am rasfatat cu o comanda micuta ColourPop (2 rujuri si un iluminator) si cateva produse de pe iHerb - crema de corp cu aroma de portocale si rezerva pentru crema de seara Cerave PM cu care ma inteleg foarte bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa le folosesti cu placere, eu incerc sa nu mai poftesc la farduri. :)

      Ștergere
  10. Canuta e...perfecta! Sa te bucuri de tot draga mea!
    God bless u😊

    RăspundețiȘtergere
  11. Imi place cana ta! Eu am ratat ofertele de la emag ca ar fi fost bune si pentru mine

    RăspundețiȘtergere
  12. Mie imi este tare drag sa iti citesc postarile asa ca mi-a fost dor

    RăspundețiȘtergere
  13. Citesc cu drag toate postarile tale.Asa ca ...bine ai revenit! (Elena)


    RăspundețiȘtergere
  14. Cana de pe vivre este superba, deja stiu ca ai mai multe chestii de acolo. Mi-am luat o lenjerie de curand, de calitate zic (pana acum asa pare) si sper sa mai iau cateva chestiute. Multi ani am folosit doar vopsea Garnier, anul acesta m-a cucerit Revlon fara amoniac. Deci...si eu credeam ca-s noutati. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, am destul de multe comenzi date la ei si chiar am luat chestii misto. Am luat si eu vopsea de la Revlon, dar n-am apucat s-o incerc. Pretul la Garnier a fost prea bun ca sa nu incerc, mai ales ca la lungimea mea de par e nevoie de 2-3 cutii.

      Ștergere
  15. Produsele Bielenda par foarte ok, o să le încerc și eu dacă dau peste ele. Merci și pentru recomandarea aparatelor de ras, le pun pe lista de cumpărături.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe mine m-au surprins chiar placut, iar preturile sunt super bune.

      Ștergere