Beauty Swap - editia 5

3.10.16

La inceputul saptamanii trecute am fost la a cincea editie de Beauty Swap, eveniment care cred ca va este deja cunoscut. Ana-Maria de la BeautyBarometer a venit acum ceva vreme cu ideea de a ne intalni intr-un spatiu organizat si de a face schimb de cosmetice, idee care pentru un beauty blogger nu poate sa insemne decat placere. De data asta ne-am intalnit la Infinitea si Marionnaud ne-a prezentat cateva exclusivitati - despre gama Heloise de V. v-am povestit deja pe blog, la fel despre Somerset, insa cu ocazia asta am descoperit si produsele Di Palomo care mi-au placut mult.

Luni n-a fost ziua mea cea mai buna - am inceput-o la medic cu niste vesti nu prea bune (asa cum v-am spus in postarea de ieri), iar cand am ajuns la swap mi s-a facut rau. Mi-am facut o intrare dramatica fara voia mea si mi-am facut curaj dupa vreo ora sa ma mai ridic din fotoliul in care am "aterizat" cand am ajuns. Dar trecand peste asta am incercat sa ma tin de mottoul swapurilor "we blog, we swap, we have fun" si sa ma simt bine. Chiar a fost relaxant, m-am bucurat sa revad fete cunoscute, sa schimbam impresii, dar si sa cunosc fete noi (chiar daca mi s-a intamplat sa nu reusesc sa asociez chipul cu blogul de cateva ori). 

Multe poze n-am facut la eveniment (si alea pe care le-am facut nu sunt extrem de reusite, Infinitea in interior are o lumina calda extrem de placuta, dar care nu e cea mai buna pentru poze), dar puteti sa vedeti un pic atmosfera aici si sunt sigura ca ati vazut deja poze si clipuri si pe alte bloguri. Am plecat cu gandul sa nu ma intorc iar cu o multime de produse, dar am facut cateva schimburi interesate si asta vreau sa va arat astazi.


M-am intors si cu cateva produse care m-au surprins si pe mine, dar ce sa fac daca-s curioasa (si asta e aspectul care imi place cel mai mult la ideea de swap - ca putem sa facem schimb, sa vedem cum sunt anumite produse, sa ne jucam, fara sa ne gandim ca iar am cheltuit bani). Iar "negocierea" mi se pare si ea palpitanta, mai ales ca nu stii niciodata ce comori poti sa descoperi.

Am venit acasa cu cateva mostre de parfumuri, cu un produs de la Benefit pentru sprancene, o pudra HD de la Make Up For Ever, o oja Essie, un ruj Kiko, un creion de ochi de la NYX, o baza de machiaj de la Sephora, un blush Avon, un produs pentru par, un spray de fixare a machiajului de la Melkior si produsele de mai jos: paleta Smoky de la Zoeva, un trio de farduri Melkior, un fard de la MustaeV si un blush ombre de la NYX (o culoare turbata, dar am zis sa vad daca chiar merita atatea laude).


Si pentru ca eu nu ma dezmint nici cand ma duc la swap m-am intors si cu o punga de seminte de chia, pe care nu aveam cum sa nu vi-o arat. N-am incercat nimic pana acum de la RawBoost, de fapt nici nu stiam de existenta lor, insa m-am uitat pe site si am vazut produse interesante, asa ca o sa "studiez" subiectul pe viitor si poate mai incerc si altceva de la ei.


Asa cum va spuneam la inceput Marionnaud ne-a facut cateva surprize, asa ca am plecat si cu cateva produse de la ei. Cand ajungeti prin magazine va recomand sa incercati gama Di Palomo, mie mi-au placut mult aromele (Fig & Grape cred ca este preferata mea), iar cremele de maini ofera si protectie solara. Sunt o multime de produse in gama asta de inspiratie italiana si produsa in UK, chiar si variante mini - aici puteti sa vedeti toate produsele.


A fost un eveniment reusit, cel mai relaxant de pana acum (cel putin asa l-am perceput eu) si de-abia astept editia urmatoare. Cum vi se pare captura mea? Va tenteaza sa participati la astfel de eveniment?

10 comentarii

  1. Oh, ce fain! Sa le folosesti cu placere.
    Produsele Di Palomo si eu le-am descoperit asta vara, nu mi-a scapat parfumelul Fig&Grape, l-am gasit la o super oferta in magazin.
    Tare as participa la un astfel de eveniment, dar sunt departe departe de Bucuresti, dar niciodata nu se stie.. poate voi avea sansa vreodata. :)
    Ca prima impresie cum ti se pare parfumul Agent Provocateur? E un parfum tare discutat si nu am nici cea mai vaga idee de cum miroase.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, eu vreau sa imi mai iau ceva de la Di Palomo, mi s-au parut tare interesante produsele si in magazin chiar nu mi-au atras atentia. Nu l-am mirosit inca, trec printr-o perioada aiurea cu ficatu' si evit orice miros pe care nu-l cunosc.

      Ștergere
  2. Imi pare rau ca a inceput prost, dar totul e bine cand se termina cu bine. Important e ca te-ai putut bucura de eveniment si te-ai intors cu o "prada" cel putin interesanta.
    Gama aia de la Marionnaud e tentanta maxim, am mai citit despre ea la tine si am avut aceeasi sezatie ca si acum, ca e de incercat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Marionnaud are o gramada de produse care merita mai multa atentie decat li se acorda.

      Ștergere
  3. Îmi place captura ta, îți aștept impresiile pentru paleta de farduri Zoeva, m-ai ofticat rău cu ea. :))
    Să le folosești cu plăcere!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine te-a pus sa te ratacesti pe strazi? Paleta a cerut la mine. :)

      Ștergere
  4. Chiar are o culoare turbata blushul, daca e la fel de pigmentat precum arata, nu cred ca poti sa-l porti:)
    Imi plac produsele alese, sa le folosesti cu drag .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu m-ai incurajat deloc, dar imi fac eu curaj pana la urma sa-l incerc. :))

      Ștergere
  5. Paleta de la Zoeva este absolut superba! Eu mi-am luat blushul acela de la NYX acum ceva vreme, ma inteleg foarte bine cu el chiar daca am fost putin speriata de culoarea lui la inceput :)).

    RăspundețiȘtergere