7 intr-o saptamana #90

30.10.16


Nu pot sa spun ca saptamana asta a fost buna, dar nu pot sa spun nici ca a fost rea. Insa au fost multe momente tensionate care m-au obosit si a trebuit sa fac si ceva drumuri la medic. V-am mai spus in urma cu cateva saptamani ca ceva nu e ok, n-am aflat ce inca, dar pot sa ma "laud" cu niste hematoame de toata frumusetea pe ambele maini (de la atatea analize) si cu faptul ca momentan am inceput sa iau niste pastile in incercarea de a descoperi ce nu functioneaza bine si de unde sunt problemele. Nu e o situatie care ma incanta, nici stomacul si nici ficatul meu nu dau semne de multumire, dar am zis sa incerc si asa, insa nu vreau sa intru in detalii pentru ca este un subiect care ma irita in acest moment.

Intr-o zi in care am venit acasa plouata (si la propriu si la figurat) cei de la Vegis mi-au facut o surpriza frumoasa si mi-au trimis Cutia cu Sanatate, plina cu produse 100% naturale care ajuta la prevenirea si vindecarea gripei si racelii si contin stimulenti energizanti pentru o stare de bine. Despre turmeric v-am mai povestit pe blog, pulberea de catina sunt chiar curioasa s-o incerc, ceaiurile stiti ca-mi plac, iar despre sarea roz de Himalaya nu cred ca trebuie sa va mai povestesc eu ceva. Mi-a placut tare mult ideea si continutul si cutia mi-a adus un zambet mare pe chip. Toate produsele (si multe altele) le gasiti in magazinul lor.

Am cumparat cateva chestii parfumate pentru casa pentru ca asta e una din placerile mele declarate cand vine vremea rece. Tartele Yankee le-am gasit la super oferta aici (9 lei 2 bucati si transport gratuit prin curier), asa ca am profitat si am luat cateva arome care imi plac mult, iar intr-un magazin am gasit produsele de la Pan Aroma si am luat niste uleiuri si un spray de camera. Si daca am zis de chestii parfumate .. cam toate serile mele se incheie cu o crema de corp delicioasa si o lumanare care sa umple dormitorul si sa ma ajute sa ma relaxez.

Printre noutatile primite saptamana asta vreau sa va arat doua produse din gama H3 Derma+ de la Gerovital (le gasiti in magazinele lor si aici) si produsele pentru toamna de la Pupa care au ajuns la mine cu intarziere pentru ca cei de la GLS sunt o firma de tot rasul. Trecand peste faptul ca au tinut coletul aiurea cateva zile, produsele imi plac la nebunie si de-abia astept sa va povestesc mai multe despre ele. 

Am lasat-o la final pe Alma pentru ca-mi bucura sufletul si pentru ca imi vine sa ma laud tot timpul cu ea, desi n-am vreun merit, ea este un caine deosebit. Stiu ca v-am aratat-o si saptamana trecuta, dar sper mereu ca privirea ei o sa spuna tot ce nu pot alti catei sa spuna. Alma este un caine care a trait pe strada si in mod sigur n-a avut o viata usoara, insa toate astea n-au facut-o decat sa fie mai buna, mai iubitoare si mai speciala. Nu orice om merita sa aiba un caine, dar orice caine merita sa aiba omul lui si n-o sa zic mai mult, iar daca nu sunteti de acord cu mine nu e nici o problema atata timp cat putem sa ne respectam parerile unii altora.

Saptamana voastra cum a fost? Ce momente frumoase v-au ramas in minte?

Later edit: Cei de la Elefant au astazi transport gratuit in tara si cateva oferte bune, chiar si un cupon de 50 lei la cumparaturi de o anumita suma (gasiti aici toate detaliile si oferta), iar Melkior are o selectie de produse cu 30% reducere, puteti sa vedeti aici exact ce. Eu am de gand sa ma uit dupa ce public postarea, poate vad ceva ce-mi place.

20 de comentarii

  1. Foarte frumoase rujurile si ojele Pupa :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pupa reuseste sa ma surprinda placut cu fiecare noutate pe care o lanseaza.

      Ștergere
  2. Insanatosire grabnica, sper sa aflii ce este in neregula si sa se trateze usor. Suna bine pachetelul de la Vegis, o sa fac o vizita pe site. Cat despre Alma, are o privire tare blanda, cred ca este etern recunoscatoare ca ai salvat-o. O saptamana noua cat mai buna !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, au o groaza de chestii misto pe site, cred ca o sa dau si eu o comanda in curand.

      Ștergere
  3. Cand am citit articolul am si facut comanda de lumanari Yankee, 19 lei 2 bucati cu transport gratuit- este foarte decent. Abia astept sa le incerc, ma tot gandeam la ele de cateva zile. Duminica faina !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai vazut ca si azi e o oferta buna? (chiar daca nu mai sunt asa multe arome)

      Ștergere
  4. Sper sa fie totul ok, cred ca si vremea ne influenteaza pentru ca si eu m-am simtit rau in ultimul timp . Cu Alma poti sa pui in fiecare zi poze ca nu ma supar :)
    Mare dreptate ai , chiar am vazut ieri la stiri o catelusa taiata cu sabia si mi-au dat lacrimile, nu pot sa cred ca exista asemenea oameni fara suflet, nu stiu in ce tara traim.Mai trist a fost ca nimeni nu a facut nimic, cel mult i-au aruncat o felie de paine .De abia dupa 4 zile de chin a fost gasita de o echipa de doctori veterinari , dar sansele ei erau foarte mici :( o poveste foarte trista.
    Sa ai o saptamana mult mai buna si sa te faci bine .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu mai pot sa vad si sa aud, mi se face rau ... la propriu. Sa avem zile frumoase!

      Ștergere
  5. Si eu am avut o saptamana urata datorita unei urticarii cronice care,momentan,nu prea raspunde la medicamentatie(nu se stie ce si cum,poate fi o alergie...).Si eu iubesc foarte mult animalutele si intr-adevar,ele au ceva special...Alma are o privire blanda si e o scumpita.Eu am avut o pisicuta timp de 15 ani,tot asa luata de pe strada,dar a murit in urma cu 3 ani iar acest fapt mi-a provocat o durere imensa,care nu a trecut nici in prezent si nu prea doresc sa vorbesc despre acest subiect.Iti doresc multa sanatate si numai bine!aura.gherghin@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand ranile nu sunt inchise e greu sa atingi subiectul, din pacate stiu prea bine cum e. Sanatate multa!

      Ștergere
  6. In lupta dreapta sau in hematoame sa ne masuram? :))Eu stiu care e problema, dar momentan n-am ce sa fac. Si nici in detalii nu tin neaparat sa intru.
    Saptamana asta a fost "de vis", insa macar mi-am facut un cadou singura si mi-au luat un hanorac absolut genial care imi ajunge luni. Nu pun link pt ca sincer nu l-am vazut la nimeni si vreau sa ramana asa, unic :)) Sunt rea la faza asta stiu. :)) M-am speriat putin pt ca nu citisem terms&conditions si a trecut o saptamana, au trecut aproape doua si nimic. Delivery in progress :P Nu a fost tocmai ieftin, asa ca m-am panicat putin. Apoi mi-au zis ca ei nu au haine pe stoc, ci fiecare haina se fabrica in momentul plasarii comenzii in 14 zile lucratoare... :P Mi-au tremurat putin pantalonii, dar e bine ca ajunge :)) Singurul lucru pt care regret ca nu postez aici linkul e pt ca nu sa vad daca ai purtat sau nu asa ceva :))
    O sapamana (mai) buna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ne masuram deloc, fiecare cu bubele ei. :))

      Sa-l porti cu placere.

      Ștergere
  7. super ojele! culori frumoase! multa sanatate!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, da, sunt foarte frumoase, ai facut o treaba super buna cu colectia asta.

      Ștergere
  8. Cel mai frumos moment al saptamanii? Pai, sa vedem.
    Eram la job, cu omuletul meu. Cand avem timp il pun in cada, ii place la nebunie sa se joace de-a pestele :) De obicei ma striga pe numele de familie, nu ma intreba de ce asa - e nostim, oricum :) Si cum se balacea el asa, il aud ca spune: uite, mama, baloane de sapun. El nici macar n-a realizat ca m-a strigat altfel ca deobicei, a fost o reactie spontana. Nu prea gasesc cuvinte sa-ti spun cam ce-am simtit :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Frumos ... stiu sentimentul ala, l-ai strica cu cuvinte, asa ca nici nu incerca. :)

      Ștergere
  9. Sănătate multă! Sper să dai de cap problemelor și să te insanatosesti. Eu sunt după 2 săptămâni de viroză care a dus la sinuzită și otită. Toți 3 suntem loviți, dar ne revenim. Frumoase produsele de la Pupa! Și ce afacere bună ai făcut cu tartele! Săptămână bună să avem!

    RăspundețiȘtergere
  10. Ai facut o gramada de lucruri frumoase si ai primit multe produse interesante de pe Vegis

    RăspundețiȘtergere