7+ intr-o saptamana #89

23.10.16


Am avut o saptamana plina, asa ca n-o sa incerc sa ma limitez la 7 fotografii pentru ca nu am cum, dar nici n-am de gand sa le numar pentru ca stiu ca oricum n-o sa reusesc sa va spun tot ce as vrea ... vom vedea ce iese si ce cuvinte o sa gasesc pentru postarea asta. Duminica trecuta mi-a fost destul de greu sa sar peste postarea asta, mi-a intrat cumva in reflex, asa ca de-abia am asteptat sa vina duminica si sa va arat cateva momente din saptamana ce e pe sfarsite.

Luni seara am ajuns la invitatia Madalinei la Chic Salon de care nu stiam, desi nu e departe de mine (zona cinematografului Gloria pentru cele ce stati in Titan). Am petrecut cateva ore frumoase, am aflat informatii utile, am ras, am incercat cateva produse noi (si am si pus cateva pe lista cu Vreau), am descoperit oameni frumosi si pasionati de ceea ce fac si mi-am propus sa ma intorc la ei pentru ca mi-a placut ce-am descoperit acolo. Daca vreti sa fiti la curent cu ofertele lor (si au niste oferte interesante pentru clientii noi si promotii chiar bune de Happy Hour) ii puteti urmari aici. Eu am fost norocoasa la tombola si am castigat un tratament facial Bruno Vassari, asa ca o sa am parte de un rasfat cat de curand.

Am incercat cateva produse noi zilele astea si am descoperit cateva care chiar imi plac, probabil ca o sa va povestesc mai multe dupa ce le mai folosesc o perioada. M-am si intors la altele pe care le-am abandonat o perioada (parfumul Goldea de la Bvlgari si paleta Royal Assets de la MAC) si mi-am amintit cat de mult imi plac. Rodiile au fost vedetele saptamanii in casa - le-am folosit impreuna cu fructe pentru mic dejun sau in salate cum v-am aratat aici. Intr-una din zile am avut treaba in Park Lake si m-am oprit putin in zona de food court si imi place la fel de mult ca atunci cand am vazut-o prima oara.

Multe noutati au ajuns in viata mea saptamana asta, n-am cum sa vi le arat pe toate, dar pot sa va spun ca Fatale Intense de la Agent Provocateur imi place mult si ma bucur mult ca cei de la Marionnaud mi-au facut o asemenea surpriza. Parfumurile Agent Provocateur sunt printre ultimele noutati aduse de Marionnaud si le gasiti aici. Lansarea noilor oje Breathable de la Orly mi-a placut mult si o sa va povestesc mai multe zilele urmatoare pentru ca-mi place mult ceea ce au reusit sa scoata pe piata.

Serile mele au fost dedicate relaxarii si din peisaj n-au lipsit ciorapii caldurosi, ceaiurile si produsele parfumate - Aegyptus de la Tesori d'Oriente este o noutate pentru mine si imi place mult de tot, e semn clar ca trebuie sa acord mai multa atentie produselor Tesori d'Oriente. Mai am o spuma de baie de la ei - Royal Oud Dello Yemen - care si ea imi place mult in serile foarte reci.

Pe final de saptamana am dat cateva comenzi on-line: tarte Yankee de la oferta de care v-am spus aici si cateva chestii de pe Vivre (v-am tot spus de ei, daca n-ati comandat pana acum de la ei va las invitatia care va ofera 25 lei la prima comanda) + o comanda pe StrawberryNET. M-am invartit 2 zile pe site, in final am cedat, dar au oferte prea bune - gasiti aici toate produsele, daca aveti bani de cadouri chiar va recomand sa va uitati pe site, sunt super oferte la parfumuri, produse pentru unghii si diverse seturi; daca n-ati citit postarea de zilele trecute gasiti acolo cateva recomandari misto. Daca as mai fi avut bani as fi dat o comanda si pe Cult Beauty pentru ca au adus produse Charlotte Tilbury, ceea ce pe mine ma incanta in mod deosebit - puteti sa vedeti aici ce au si ce preturi sunt.

Am ridicat si comanda data pe Elefant. Am mai luat cateva produse de la Bielenda, apa micelara e chiar misto, formula n-are nimic nasol, iar primele impresii sunt chiar bune, in plus am luat-o la un pret extrem de bun - 15 lei pentru 400 ml. Produsele Bielenda le gasiti aici, demachiantul bifazic si apa micelara imi plac mult de tot, daca va intereseaza o sa va povestesc mai multe despre ele (weekendul asta au transport gratuit prin curier in tara, asa ca va doriti ceva profitati).

Timpul petrecut cu blanoasele mele (ma refer si la catei si la pisici) ma incarca mereu pozitiv, iar Alma cu privirea ei blanda ma topeste de fiecare data. Nu stiu cum poate sa incapa atata iubire si bunatate in 3-4 kilograme de catel, eu glumesc mereu cu ea si ii spun ca a cazut din cer s-o gasesc eu (sau sa ma gaseasca ea - v-am mai spus "teoria" mea). 

Saptamana voastra cum a fost?

14 comentarii

  1. Am avut o saptamana buna si linistita. In weekend in sfarsit am iesit la putin shopping de iarna.
    Alma e o dulce, are o privire atat de blanda! :) <3
    Mi-ai facut pofta de o salata de fructe. Coincidenta sau nu dar si eu m-am axat pe rodii saptamana asta, sunt atat de bune!..
    Ce-mi place canuta ta de ceai, lingurita e tare simpatica.
    Sa avem o saptamana buna si o duminica frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stii cum sunt eu ... mici detalii care sa ma faca sa zambesc. :)

      Ștergere
  2. ai avut o saptamana frumoasa, sigur urmeaza una la fel!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ar fi bine sa fie viata formata numai din momente frumoase, dar realitatea e alta.

      Ștergere
  3. Saptamana mea a fost la fel ca mine, posomorata :)
    Si mie mi-a lipsit postarea ta de saptamana trecuta si ma bucur ca ai revenit. Alma e o scumpete sa o pupi din partea mea.
    Ps :ai primit lumanarea de la BBW? Eu am primit-o si sunt super incantata de ea.
    (Anamaria )

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu ca ai citit deja despre lumanare, asa ca nu-ti mai zic nimic de ea. Alma e pupabila si o stie si ea. :)

      Ștergere
  4. O saptamana plina. Cu inregistrarea la OAMMR(pentru asistenti medicali generalisti), ca sa mi pot exercita meseria. Sa pot munci.Trebuie sa ma inregistrez aici, si aici trebuiesc mult acte. Dupa care trebuie sa umbli mult si sa platesti mult. Ca asa e... la noi. CE sa mai zic.. O zapaceala si un stres maxim. Dar Dumnezeu m a ajutat sa fie bune. Si tot mai am de umblat si sapt asta. Sa reusesc si dupa sa ma angajez repede. (Imi doresc mult asta). Am terminat cu examenele si licenta(am luat o cu 10 multumesc Lui Dumnezeu) la sf lui august, aproape. Si vreau sa ma si angajez. Doamne ajuta.
    Ps. Si mie copiii mei (cei 3 caini) imi fac viata mai frumoasa, crede ma!
    Te iubesc, Camelia. Dumnezeu sa te binecuvanteze!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Felicitari! Stiu ca ai muncit mult pentru asta! Sa iti iasa toate exact asa cum iti doresti. :)

      Ștergere
  5. Ai avut o saptamana plina de activitati interesante. Vazusem pe elefant oferte bune la produsele Bielenda dar nu stiam daca merita incercate sau nu. Ca de obcei informatii utile. O noua saptamana cat mai buna iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa va povestesc mai multe despre ele in curand, sunt cateva produse care chiar merita.

      Ștergere
  6. M-ai făcut curioasă cu micelara de la Bielenda, sper să nu uit de ea până la următoarea comandă pe Elefant.
    Alma mă face mereu să zâmbesc!
    O nouă săptămână cât mai faină să ai!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca iti zic ca imi place mai mult decat aia de la Garnier o sa zici ca am innebunit. :)

      Ștergere
  7. Prinzi bine momentele frumoase ale unei săptămâni, un exercițiu care mi-ar face bine și mie. Săptămână frumoasă!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cateodata ma agat de ele ca sa uit ce nu e asa placut. E un exercitiu bun care ma face sa realizez ce conteaza cu adevarat.

      Ștergere