7 intr-o saptamana #88

9.10.16


Nu va mai zic cum a inceput saptamana si nici cum s-a sfarsit ... n-are sens, e clar ca in perioada asta viata mea e plina de intorsaturi neasteptare, de socuri (emotionale) si de chestii care imi dau lumea peste cap. Am decis ca cel mai bine pentru mine este sa nu le mai bag in seama, le iau asa cum vin si vad ce pot sa fac, asa ca luni dimineata m-am rasfatat cu niste macaroons si o cana de ceai cu aroma de turta dulce ca sa indulcesc cumva saptamana asta.

Marti a ajuns comanda de la Fashion Days, a fost prima daca cand am comandat ceva de la ei, desi in trecut m-am uitat de multe ori pe site. Mai nou ofera transport gratuit la orice comanda, iar eu am profitat de o oferta cu 30% reducere si am luat sase tarte Yankee Candle cu 39 lei - reducerea nu mai e valabila, insa tartele si lumanarile le gasiti inca aici si tinand cont ca transportul e gratuit chiar merita cumparate pentru ca-s mai ieftine decat pe siteul oficial. Vanilla Lime este una din aromele mele preferate de la Yankee si ma bucur ca o am din nou (se simte in toata casa chiar cand scriu aceste cuvinte).

Am primit si beauty boxul de la Marie Claire - pentru ceea ce a oferit mi s-a parut ca are un pret destul de bun, mi-ar fi placut sa se poate selecta produsul Paula's Choice dorit, insa in cazul meu s-a nimerit bine. Ceea ce am primit este Barrier Repair Moisturizer cu retinol pe care chiar nu-l incercasem. Am ras cand am primit cutia de Reviva, o formula naturala de neutralizare a stresului, m-au nimerit la fix in perioada asta. O alta surpriza placuta a fost starter kitul Ceramide Lift & Firm de la Elizabeth Arden.

Timpul liber pe care l-am avut l-am petrecut cu patrupedele mele, asa ma incarc pozitiv si ma linistesc oricata nebunie e in jurul meu - animalele si muzica reusesc mereu sa-mi ofere acea stare de pace dupa care tanjim toti. Leia e atat de serioasa cand ii fac poze, dar si hotarata sa omoare aparatu', incat rare sunt momente cand reusesc sa o si prind in poze.

Vineri m-am dus pe seara la Hello Free Z One Discount pentru ca stiam ca au adus lumanari de la Yankee, am ajuns la magazinul din Pantelimon si aveau destul de putine produse (am inteles ca in Tineretului e cu totul alta poveste, dar n-am reusit pana acum sa ajung si acolo), aromele de la lumanarile mari nu m-au atras foarte tare, era cat pe ce sa-mi iau un difuzor Vanilla Frosting, dar in final m-am multumit cu cateva lumanari mici (6,99 lei/ bucata), o cutie cu cookies cu ciocolata si un planner de buzunar pentru 2017.

Cand am plecat de acolo m-a prins ploaia si am intrat intr-un magazin de care v-am povestit mai multe pe Facebook (gasiti aici detalii daca ati ratat povestea) si am iesit de acolo cu cateva chestii de toamna extrem de misto. Sambata m-am intors cu mama sa-si caute ceva si bineinteles ca am mai lasat si eu niste bani ca nu se putea altfel. Dar nu regret nimic - mi-am luat lucruri frumoase, calitative si cu bani putini, in plus am contribuit si la ajutorarea unora mai putin norocosi. Clar o sa ma mai duc pe acolo cand mai am drum.

Sfarsitul de saptamana a venit cu plimbari prin ploaie, cu stat sub patura la caldura, cu multe ceaiuri calde, mai pe scurt cu relaxare, dupa care chiar tanjeam. Sper ca ati avut o saptamana frumoasa si ca v-ati bucurat de tot ceea ce aveti in viata voastra - eu saptamana asta am invatat niste lectii importante, dar nu e asta momentul sa povestesc ceva, dar o voi face pe viitor pentru ca este un subiect despre care vreau sa vorbesc si despre care vreau sa aud si parerea voastra.

15 comentarii

  1. Ce bine ca ai prins kitul, eu cred ca la ora aia dormeam cand s-a dat startul :)
    Sa stii ca Leia arata mult mai bine in comparatie cu prima poza cu ea . Se vede ca ai ingrijit-o si ca i-a priit atmosfera de la tine.
    Imi plac puloverele, sa le porti cu drag .
    Despre FashionDays am doar cuvinte de lauda, eu ii stiu de mai mult timp si cu siguranta vor mai exista asemenea promotii pentru ca tot timpul au ceva atractiv .
    A....vroiam sa te mai intreb ceva , Leia are legatura cu StarWars ? :)
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu m-am trezit pentru a-l prinde. Experienta cu Fashion Days a fost chiar una placuta, de la oferta pana la comunicare si livrare, clar o sa intru mai des pe site.

      Leia n-are nici o treaba cu StarWars, m-a mai intrebat cineva, eu nici n-am vazut StarWars, asa ca initial nici n-am inteles intrebarea. Se vede diferenta si era de asteptat - e linistita, mananca regulat, e iubita. Creste si e fericita. :)

      Ștergere
    2. Felicitari, te imbratisez pentru bunatatea ta :)
      Leia e printesa din film ,deci pisicuta are nume de printesa .
      (Anamaria)

      Ștergere
  2. Sper sa fi mai linistita saptamana ce va veni ,o saptamana frumoasa si linistita iti doresc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Trebuie să mai trec și eu prin Hello Free Z din Tineretului, să văd ce au mai adus acolo. Sper să ajung și-n magazinul cu haine curând, am citit la tine și e foarte faină inițiativa.
    O nouă săptămâna cât mai bună, să înceapă și să se încheie cât mai bine!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mie mi se pare ca ai avut o săptămână plina cu de toate, cum e și viata. :-) Ma faci din ce în ce mai mult sa-mi pun în pericol sederea în casa părinților și sa ma mai întorc acasă cu un suflet magic, chiar cu mai multe....am aproape zilnic ocazia s-o comit. Era cat pe ce s-o fac săpt asta cu un pui de pisica uda și zgribulita, pe care am reușit s-o trimit în bratele unei bune prietene. Sunt cu totul de acord cu tine, cea mai frumoasa energie de la ele o luam, sunt cel mai bun medicament. Sa ai o săptămână frumoasă!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uneori si in viata avem nevoie de momente de respiro. Sa ai si tu o saptamana frumoasa! :)

      Ștergere
  5. A fost o saptamana asa si asa, insaaa am avut si eu macarons si yankee in viatea mea, deci e bine :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Da, si eu trebuie sa ajung in Tineretului. Am inteles ca vine marfa marti. Cred ca la toata lumea saptamana trecuta a fost haos.

    RăspundețiȘtergere