7+ intr-o saptamana #87

2.10.16




Rad cand scriu cuvintele astea ... daca saptamana trecuta va spuneam ca a inceput bine si s-a terminat rau, acum va spun ca a inceput prost si s-a terminat bine. Luni am avut o zi de ... nici nu stiu ce cuvinte sa aleg. Dimineata am fost la medic si am aflat niste chestii nu prea placute, iar seara am fost la Beauty Swap (va povestesc maine mai multe, chiar m-am simtit bine in ciuda destinului "potrivnic") si mi s-au intamplat de toate: pe drum spre locatie mi s-a facut rau, cand am plecat de acolo mi-a sarit genunchiul (vechile mele probleme cu ligamentele incrucisate, bine ca n-a fost mai rau), iar cand am ajuns acasa mi s-a spart o masea la care nici nu stiam ca am probleme. Cand s-a terminat ziua m-am declarat incantata ca n-am mai patit si altele.

Am profitat de clipele mai libere si am ajuns de cateva ori in IOR si m-am bucurat de aerul curat. Marti am revenit la Infinitea la un eveniment organizat de cei de la Vegis si m-am intors acasa cu cateva produse apicole de care o sa va povestesc mai multe zilele urmatoare. Printre surprizele saptamanii sunt doua noutati de la The Body Shop pe care de-abia astept sa le incerc si cateva produse Cereal Bio, un brand nou pentru mine, n-am incercat nimic de la ei pana acum, dar mi-ati spus cateva dintre voi ca va plac cand vi le-am aratat pe Facebook si v-am spus de concursul pe care il au.

In sfarsit am reusit sa mai ajung in bucatarie si m-am intors la salatele mele. N-am crezut niciodata ca voi ajunge sa consum germeni de vreun fel si sa-mi placa, dar chiar savurez salatele atunci cand contin si diversi germeni. Tot la capitolul mancare vreau sa va spun ca am incercat (in sfarsit) sushi pentru prima oara si nu am ramas deloc impresionata - nu pot sa zic ca nu mi-a placut, insa nu este ceva care ma atrage si pe care as vrea sa-l consum regulat.

Nu v-am aratat-o de mult pe Foxy (pe care mai mult o strigam Lulu - prietenii vostri blanosi au nume de alint?) si m-ati intrebat cateva daca a mai avut probleme si ma bucur sa spun ca nu. Ne-a mai speriat intr-o singura seara cu ceva minor, insa in rest se bucura de viata si de linistea de care are parte acum. Iar eu ma bucur ca pot sa ii ofer asta atunci cand are mai multa nevoie de asta. Desi nu pare are peste 13 ani (banuim ca chiar mai mult, dar cum n-are dinti e cam greu sa stim cu exactitate) si inca este foarte activa.

Joi am ajuns la o lansare in Douglas si chiar vreau sa va povestesc mai multe despre produsele Talika care au revenit in Romania, iar seara am ajuns la Top Beauty Trade Show organizat de cei de la Top Line sa aflu ce noutati au pregatit si sa vad ce reduceri sunt (unele produse chiar avea reduceri care ajungeau pana la 80%). Spre ghinionul (sau norocul) meu, depinde cum privesti, am uitat sa iau bani cu mine, iar pe card aveam 10 sau 20 lei, asa ca nu am luat nimic, desi m-au tentat cateva produse.

Vineri am ajuns cu Ella la Cosmetics Beauty Hair si dupa ce ne-am invartit una pe langa alta cateva minute bine am reusit sa ne intalnim (nu ma intrebati cum se intampla asta, dar noi mereu facem cate o boacana cand trebuie sa ne intalnim) si sa luam la rand standurile. Am fost la standul celor de la Face Bucharest sa vedem noile produse de machiaj Joko pe care le-au adus, am trecut pe la Melkior, ne-am si luat cateva produse, am fost chiar cuminti zic eu. Bineinteles ca ne-am intins, targul s-a terminat pe la 6, iar noi de-abia la 8 am "terminat" de discutat si am luat-o spre casa. Daca vreti sa va arat intr-o postare cu ce m-am intors de la targ spuneti-mi in comentarii.si o sa incerc sa fac poze si sa va povestesc.

In weekend am ajuns din nou in parc si am incercat sa-mi revin dupa saptamana asta nebuna, mi-a facut bine aerul curat, pur si simplu m-am relaxat si mi-am bucurat sufletul. Nu mai zic nimic despre saptamana viitoare, am incredere ca totul va fi bine. Saptamana voastra cum a fost?

12 comentarii

  1. Cand am citit articolul la ziua de luni ma gandeam oare ce ti s-ar mai putea intampla? Dar bine ca au urmat celelalte zile mai bune. Sper ca saptamana viitoare sa inceapa si sa se sfarseasca cu bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu va mai zic cum a inceput saptamana asta, zici ca-s intr-o perioada neagra. Da' am incredere ca o sa treaca repede.

      Ștergere
  2. Foxy ne scoate limba :)
    Imi pare rau pentru problemele de sanatate, sper sa le rezolvi cat mai repede .
    Astept cu drag sa ne povestesti despre Beauty Swap , ai reusit sa mai stai daca ti s-a facut rau ?
    Saptamana mea a fost foarte reusita spre deosebire de saptamana trecuta . Am avut parte de o vreme superba care parca m-a umplut de energie .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  3. Multa sanatate, Camelia, sa ne dai vesti bune.
    Weekend placut si numai bine! :-)

    RăspundețiȘtergere
  4. De obicei eu am mereu peripetii de genul celor amintite de tine cand ma duc undeva, ca sa nu mai vorbesc despre vacante :)) In fine... Per total ai avut o saptana frumoasa, sper ca problemele de sanatate sa nu fie grave.
    Saptana asta m-am reintors la munca dupa concdiu, m-am odihnit, am muncit, dar tot n-am reusit sa ma apuc de ce mi-am propus. Nu mai zic "de maine" ca mi se face greata...Un alt stres saptamana asta au fost ochelarii care s-au rupt in toate partule: rame, lentile, tot. Am dat deja comanda de altii, dar dureaza cam 4-5 zile pana ajung. Sper ca maine sa fie gata pt ca stau cu astia lipiti cu super glue si sunt super mega fragili. Cred ca o sa revin si eu la salate ca n-am mai mancat demult si mi s-a facut pofta vazabd-o pe a ta :D
    O saptamana minunata iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-ti mai zic cum am inceput saptamana asta, dar asta e ... sa vina zile mai bune. :))

      Ștergere
  5. Râd și acum și mă întreb cum am reușit să trec pe lângă tine fără să ne vedem, printr-un loc chiar liber. :)) Ca-n filmele cu proști...
    Haioasă rău poza cu Lulu.
    Să ai o săptămână cât mai bună, fără accidente!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca n-ar trebui sa ne mai mire, nu mai zic cum ai inchis tu netu' :))

      Ștergere
  6. Ce simpatica e Foxy! Eu sunt nebuna cu sushi! Intr-o zi o sa iti placa pestele crud.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am nici o problema cu pestele crud, pur si simplu sushi nu este ceva care sa ma atraga.

      Ștergere