The Body Shop British Rose

22.3.16

Va povesteam acum mai bine de o luna despre gama British Rose lansata de The Body Shop (daca ati ratat postarea o gasiti aici). Este o gama permanenta, sunt atat produse pentru baie si corp - le puteti vedea aici, cat si produse de machiaj, aici puteti sa vedeti culorile si preturile. Am avut ocazia sa le incerc in magazin la lansare si am plecat cu doua produse acasa, iar astazi vreau sa va povestesc despre ele.


Exfoliantul contine petale reale de trandafir, are textura de gel, arata extrem de interesant (imi place si ambalajul, combinatia de negru si roz puternic mi se pare extrem de eleganta si atragatoare) si e o placere sa-l folosesc. Granulele exfoliante se simt destul de bine, insa nu este deloc agresiv cu pielea. Daca v-ati gandit la exfoliantul gel din gama Fuji Green Tea trebuie sa va spun ca este diferit, cel cu ceai verde este mult mai gelatinos si mai hidratant.

Pielea ramane curata, cu un miros extrem de placut (aroma de trandafir este subtila si cred ca o sa vi se para un produs interesant si daca nu va plac in mod deosebit produsele cosmetice cu aroma de trandafir), insa nu foarte hidratata. Eu simt nevoia sa aplic o lotiune/ crema de corp dupa ce folosesc acest exfoliant. Desi pielea se simte catifelata, nu o simt suficient de hidratata, insa nu este ceva ce-mi displace, ba chiar ma "obliga" cumva sa am mai multa grija de pielea mea.


Instant Glow Body Essence este o noutate pentru The Body Shop. Este o lotiune de corp cu o textura extrem de usoara, care promite 24 de ore de hidratare. Asa cum puteti sa vedeti si din poza de mai jos textura este foarte lichida si are o stralucire aparte. Intra foarte repede in piele si chiar o lasa catifelata si hidratata, cu o aroma proaspata de trandafiri.

Cred ca in serile de vara si pe o piele bronzata o sa fie minunata. Pielea capata o stralucire sanatoasa si efectul este unul racoritor, mirosul nu este unul foarte puternic (cand am incercat produsele in magazin m-am gandit ca e prea mult trandafir, dar folosite pe piele e cu totul altceva), chiar imi place si cred ca merita incercata daca cautati un produs care sa hidrateze si sa ofere pielii un aspect sanatos.


Ati incercat ceva din gama asta? Cum vi se pare noua aroma?

10 comentarii

  1. Chiar auzisem ca mirosul acestei game ar fi diferit si ma gandeam sa il testez (asa cum ai spus si tu, sunt una dintre persoanele carora nu le plac produsele cu miros de trandafiri). Acum mi-am luat lotiune de corp cu moringa de la TBS si imi place tare mult :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Desi parfumul meu de suflet e Very Irresistible de la Givenchy (care are trandafiri ... multi) nici eu nu ma omor dupa produsele de ingrijire cu aroma de trandafir, insa astea chiar miros placut pe piele. N-am incercat nimic din gama cu moringa, desi le-am tot vazut laudate. O sa ma uit la ele cand ajung in vreun magazin. Sa o folosesti cu placere!

      Ștergere
  2. Scrubul arată într-un mare fel, trebuie neapărat să ajung într-un magazin să-l studiez. Nici acum n-am ajuns să miros gama asta, am zis după lansare că mă duc, n-am putut și apoi am uitat... bine că mi-ai reamintit (zic cu juma' de gură). :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu ti-ai facut un obicei din a da vina pe mine cum poftesti la ceva, nu e corect. :))

      Ștergere
  3. De la TBS nu cred ca am incercat nimic in trecut insa Instant Glow Body Essence ma tenteaza maxim din descrierea ta! Ma bucur ca iti sunt pe plac, sa le folosesti cu placere in continuare!:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, daca ajungi prin magazine sa incerci si produsele din gama Spa of the World, o sa iti placa mult.

      Ștergere
  4. Imi place scrubul foarte mult, cred ca e cel mai misto incercat pana acum. :)

    RăspundețiȘtergere