Sambata, de vorba ...

19.3.16

Astazi e una din zilele alea cand nu vreau sa fac nimic decat sa ma odihnesc si sa ma relaxez dupa o saptamana agitata. Am lenevit mai mult in pat dimineata, am mancat tarziu, iar acum mi-am facut o cana de ceai si mi-am pregatit niste fructe si m-am gandit sa stam putin de vorba, nu stiu despre ce, n-am planuri, dar vad eu pe masura ce mi se misca degetele pe tastatura.


Posta Romana se misca extrem de greu in ultima vreme, am niste colete intrate in tara de sambata trecuta si nici macar nu au fost procesate pana astazi, nu stiu ce tot asteapta. Insa coletele si plicurile care nu trec prin biroul de sortare ajung extrem de repede, am primit colete din UK in 3 si 4 zile, iar din Asia mi-au ajuns doua colete in 9 si 12 zile.

Mai devreme am pierdut o gramada de timp pe Vivre, au o gramada de campanii cu produse interesante pentru casa, eu am de luat niste cadouri, dar n-am putut sa ma decid la nimic, ma mai uit si zilele urmatoare. Daca nu aveti cont la ei si va tenteaza ceva va las aici invitatia care va ofera 25 lei reducere la prima comanda (indiferent de valoare). M-am uitat si pe iHerb si am vazut ca au adus produsele pentru curatat pensule de la Ecotools: samponul (il puteti gasi aici) si servetele (aici), cred ca la urmatoarea comanda le iau si eu.

Un alt site care mi-a placut mult astazi si care ma tenteaza de fiecare data este Vivantis. La cateva zile intru sa vad ce noutati cosmetice au si am gasit cateva produse si seturi de la Collistar la preturi foarte bune, aici puteti sa le vedeti. Si setul asta Grandiose de la Lancome mi se extrem de interesant, dar nu stiu ce nuanta e corectorul. Sunt prea multe tentatii la ei pe site, nu va mai zic de altele.

Ma tentau si cateva bijuterii de la ei, insa sunt intr-o perioada cand orice port (in afara de cercei), indiferent din ce metal sunt ma irit. Ma chinui de cateva zile cu o iritatie urata la incheietura si mai nou am facut una si pe deget, nici nu mai stiu cu ce sa ma ung, nimic nu pare sa functioneze. Si nici n-am curaj sa mai port ceva in perioada asta.

Saptamana asta am inceput sa folosesc multe produse noi si cateva dintre ele chiar imi plac, chiar sunt curioasa cum o sa ne intelegem saptamanile viitoare. Am descoperit si cateva rujuri care imi plac mult, am pus cateva oje pe lista de dorinte, am o gramada de lucruri de care vreau sa va povestesc in perioada urmatoare, numai timp sa am.

Ma opresc aici, desi as mai avea ce sa va spun. Sa aveti o seara minunata!

4 comentarii

  1. Asteptam povestile :D Weekend placut in continuare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa ai o saptamana frumoasa, a mea deja e cu oboseala si nesomn.

      Ștergere
  2. camelia, cum arzi tarta yankee candle? ce fel de recipient special trebuie sa folosim?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Arzatoare normale, din ceramida sau terracotta, jos pui lumanarea (pastila) si sus tarta/ ulei (in functie de ce folosesti).

      Ștergere