Produse pe care le-am redescoperit

9.3.16

In ultimele zile am facut curat prin sertare, dulapuri, cutii si altele si am dat peste cateva produse pe care nu le-am mai folosit in ultima perioada, dar care merita mai multa iubire din partea mea. Asa ca le-am scos la lumina si am inceput sa le folosesc din nou cu drag si mi-am amintit de ce mi-au placut atat de mult cand le-am descoperit. Si m-am gandit ca n-ar fi rau sa va povestesc si voua de ele, poate va inspir sa cautati si voi printre produse si sa gasiti comori de care ati uitat.


Blushul Brume D'Or de la Chanel a fost pe lista mea de dorinte cosmetice acum cativa ani si m-am bucurat mult cand am pus mana pe el, insa nu stiu de ce nu l-am folosit atat de des pe cand mi-am imaginat ca o voi face. Este pigmentat, usor de blenduit si este o nuanta superba - piersica combinata cu terracota - perfecta pentru primavara/ vara, nu e nevoie sa folosesc nici bronzer si nici iluminator cand port nuanta asta.


Apa de toaleta Flowerparty de la Yves Rocher (o gasiti aici) este o iubire veche de-a mea si anii trecuti intindeam mereu mana dupa ea primavara si vara, insa anul trecut am neglijat-o rau. As spune ca este un miros fructat (eu nu prea simt trandafirul si vanilie care apar in compozitie), dulceag, dar proaspat, perfect pentru zilele alea cand ai nevoie de un strop de energie si de un zambet larg pe chip. Este jucaus si mie imi da o stare de bine, singurul aspect care nu-mi place este ca nu rezista foarte mult (dupa 4-5 ore nu se mai simte deloc).


Sarea exfolianta pentru corp cu extract de vanilie si lavanda de la Treets (o gasiti aici) mi-a placut la nebunie cand am incercat-o prima data si v-am povestit si pe blog despre ea. Dupa care am uitat-o pe un raft in baie, am tot primit diverse exfoliante si, curioasa cum sunt, am vrut sa vad cum sunt. Am inceput s-o folosesc din nou si-mi place la nebunie. Mirosul este de vis (daca n-as avea atatea produse mi-as mai lua ceva din gama asta), textura este foarte fina si nu agreseaza deloc pielea (eu am niste zgarieturi de toata frumusetea pe brate de la pisica - i-am facut baie si a iesit macel, nu zic mai multe - si nu ma ustura deloc, desi mi-am imaginat ca o sa fie rau si ca-s putin nebuna ca incerc o sare in conditiile astea), iar pielea ramane fina si parfumata. E o adevarata placere s-o folosesc si ma bucur ca am dat de ea din nou.


Despre rimelul Devil Eyes de la Douglas stiu sigur ca v-am povestit atunci cand l-am incercat prima data, mi-a placut mult de tot, l-am folosit cateva saptamani, dupa care m-a tentat altceva. Zilele trecute mi-am amintit de el si cand l-am folosit din nou parca mi-a placut si mai mult. Separa, alungeste, defineste si ofera volum, merita sa-l incercati. E mult mai bune decat alte rimeluri extrem de laudate.


Si despre Butter Gloss-urile de la NYX v-am mai povestit pe blog, am cateva nuante, insa le-am cam neglijat in ultima vreme. Preferata mea este clar Creme Brulee, imi place culoarea, imi place textura, imi place cum rezista pe buze si in plus miroase a vanilie si prajituri. Stiu ca e nebunie mare cu rujurile mate, dar eu le prefer pe astea oricand.


Ultimul produs de care vreau sa va spun astazi este unul care din pacate nu se mai produce si anume Buxom Lip Gloss Plumper (nuanta Bunny) de la bareMinerals. Am mai avut si alte nuante in trecut, insa asta imi place cel mai mult, este combinatia perfecta intre roz si piersica. Au scos alte cateva produse pentru buze asemanatoare in ultima vreme si o sa le incerc la un moment dat, acum vreau sa ma bucur de Bunny cat mai pot sa-l folosesc.


Voi uitati de unele produse pe care le aveti si cand le redescoperiti e bucurie mare? Sau numai eu fac d-astea?

16 comentarii

  1. Eu am patit asta cu un ruj nude de la essence, „In the nude”, culoarea nu se prea vede nicicum pe buzele mele dar e un bun balsam de buze.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu, nu ești singura care faci din astea. :)) În special la rujuri și parfumuri tot fac redescoperiri, dar nu numai.
    La gloss-ul NYX mi-a plăcut și mie rău mirosul, iar rimelul abia aștept să-l încerc, mă faci tot mai curioasă! Dar tot îl mai țin o vreme sigilat, măcar până mă lămuresc au altele proaspăt începute. :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Daaa, eu patesc d-astea.
    Moment de Bonheur (unul din parfumurile preferate de la YR) nu l-am mai folosit de ceva vreme, cred ca din vara trecuta (si nici atunci nu prea mult pt ca am fost si sunt fermecata de Naturelle Osmanthus). Saptamana trecuta m-am parfumat cu MdB si ce bine m-am simtit!

    Mihaela I.

    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu chiar trebuie sa incep sa rotesc parfumurile, pe unele care imi plac mult le-am neglijat si chiar merita mai multa atentie.

      Ștergere
  4. Cu siguranta nu esti singura :)
    Flowerparty a ramas preferatul meu de la YR si in fiecare primavara imi aduc aminte de el .
    Nu m-am abtinut si am luat si parfumul nou fara sa-l testez si nu-mi place :) , l-am facut cadou mamei mele .
    Stiu ca tu ai spus ca nu ti se pate ca seamana cu Rose Absolue dar eu sunt de alta parere...l-am asemanat din prima cu el.
    Blushul de la Chanel arata SUPERB.
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu le-am purtat pe amandoua in ultimele saptamani si nu mi se pare ca seamana deloc. Dar stii cum e cu parfumurile si cu PH-ul pielii. Macar mamei tale ii place?

      Ștergere
    2. ii place foarte mult , ca altfel nu-l pastra :)
      Chiar s-a bucurat de el .
      Te pup
      (Anamaria)

      Ștergere
    3. Atunci e bine, nu era pentru tine, ci pentru ea. :)

      Ștergere
  5. Cat de tare arata blushul.

    Mai nou in afara de Mm de Bohoeur L'Eau (cel verde) parca m-am saturat de parfumurile YR nu siu de ce.
    Eu am vreo cateva rujuri lichide de la Nyx, Lop Butter-ul mi se par prea transparente pt gusturile mele de acum

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce nuanta frumoasa are Butter Gloss-ul NYX :)

    RăspundețiȘtergere
  7. hmmm... am multe parfumuri de la YR, dar pe acela nu l-am apucat. Trebuie sa cercetez.

    RăspundețiȘtergere