Nu-s de mine!

10.3.16

Nu intotdeauna ceea ce cumparam ni se potriveste, se intampla ca formula sa nu fie cea potrivita pentru noi, ba chiar produsul sa fie cu totul altceva decat ne-am imaginat sau pur si simplu sa nu ni se potriveasca o nuanta anume. In ultima vreme am dat si eu peste cateva produse de acest gen si astazi vreau sa va povestesc despre ele.


O sa incep cu uleiul demachiant de la Balea care a fost atat de laudat si de extra mega laudat incat am decis sa-l iau si eu sa-l incerc, desi in general nu-mi plac uleiurile pentru demachiere. Nu-mi place nimic la el, nu stiu de ce este atat de laudat, nu stiu care e si unde e minunea, nu-mi place si pace. Nici textura, nici mirosul si nici modul in care curata fata nu mi se potrivesc, l-am folosit de cateva ori si am tot zis ca poate o sa inceapa sa-mi placa, nu s-a intamplat, e un mare nu pentru mine.


Al doilea produs care nu mi se potriveste este BB creamul de la Ziaja. Multe produse de la ei imi plac si le folosesc cu drag, v-am si povestit despre ele pe blog in ultimul an, insa eu si BB creamul asta nu ne intelegem deloc. L-am incercat de cateva ori, insa nu-mi place cum se vede pe ten si nici nuanta (desi este cea mai deschisa) nu mi se pare ca e potrivita pentru mine.


Oja Uptown de la Nailsinc m-a dezamagit rau de tot. In sticla arata intr-un mare fel si de-abia asteptam s-o folosesc. Pe unghii nu arata asa bine, insa nu asta e marea problema, ci textura - este foarte groasa si se vede urat de tot dupa aplicare. Un strat nu este suficient pentru o culoare opaca, iar doua straturi nu arata deloc bine. Nu este veche si nici nu s-a ingrosat, pur si simplu are o formula ciudata rau.


Rimelul cu fibre pentru sprancene de la Kiko a fost cumparat dintr-un impuls cand am dat ultima comanda la ei. Eu nu folosesc produse pentru sprancene, natura a fost extrem de darnica cu mine la capitolul asta, insa uneori simt nevoie sa le mai domolesc putin si m-am gandit ca e un produs interesant si am vrut sa-l incerc. Nu stiu cum l-au gandit ei, dar nu arata deloc bine aplicat - fibrele alea nu exista, iar aspectul final este cel putin dubios. Sprancenele arata ude si rare, exact contrariul la ceea ce ar trebui sa faca. In plus peria este foarte mare si destul de incomod de folosit, trebuie atentie ca sa nu te murdaresti.


Ultima dezamagire este tot un rimel, de fata asta unul cu prestigiu - Terrybly de la By Terry. La cat costa produsul asta ma asteptam sa faca minuni, insa nu s-a intamplat asta. Este un rimel banal, nu are nimic special, nu exceleaza la nici un capitol, nu simt ca face ceva pentru genele mele care sa justifice pretul pe care il are. Am intalnit rimeluri mult mai bune la nici un sfert din pretul lui. 


Ati incercat vreunul din aceste produse? Aveti alta parere? Ce produse v-au dezamagit in ultima perioada?

29 de comentarii

  1. Am incercat uleiul de curatare Balea si tot asa, nu m-am impacat cu el. In general, imi doresc de la un produs de curatare sa imi faca tenul sa se simta curat, iar senzatia uleioasa nu ajuta in sensul asta. Personal, prefer lotiunile micelare urmate de o spuma de curatare.
    In rest, am fost dezamagita de rimelul Boombastic de la Gosh pe care il luasem in urma cu cateva luni din Austria. Se intinde intr-o veselie, nu e clar de mine. Sunt in dubii cu fondul de ten Bourjois City Radiance, pe care nu l-am folosit de prea multe ori, dar care nu rezista prea mult pe tenul meu normal-mixt. Noroc ca are spf30..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am citit/auzit in ultima vreme mai multe pareri nu prea bune despre City Radiance, ma batea si pe mine gandul sa-l incerc, dar acum mi-a cam trecut.

      Ștergere
  2. Uleiul acela pentru mine a fost horror ca si senzatie pe fata. Prefer demachiantul crema ( uzual )sau rar bifazic cand sar peste demachiantul crema . Dar tot aia e ca trebuie sa mai curat cu o discheta de micelara :). Eu spuma de curatare nu ( mai ) folosesc imi usuca tenul. Doar geluri. Cel de la Ziaja cu ulei de masline e foarte bun pentru mine. Sunt la al 3-lea recipient. Multumesc pentru parerea cu bb-ul. Ezitam sa il i-au si mai au 1+1 in oferta.Sunt curioasa de CC cum e. Naturista din cartier l-a avut o perioada ,pana a ma hotari eu l-a vandut si curiozitatea e maxima acum evident :).Despre dezamagiri as scrie un pomelnic ! Incerc sa ma autoeduc si sa folosesc constant decat ceea ce stiu ca mi se potriveste. Incerc :)
    Arina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gama aia cu frunze de maslin de la Ziaja imi place si mie mult, folosesc bifazicul (nu numai pe el) acum si e bun.

      Ștergere
  3. Hmmm..... am incercat si eu BB creamul de la Ziaja, dar nu mi-a placut> Aproape ca am avut mustrari de constiinta cand am scris asta ( pentru ca produsele Ziaja imi palc), dar acesta nu m-a convins :)
    Ojele Nail Inc cu textuara de gel imi plac maxim. O vreau eu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu eram chiar curioasa sa-l incerc, dar nu mi se potriveste, nu stiu sa spun exact ce nu-mi place, dar nu-mi place. :)

      Ștergere
  4. Ce frumoasa e nuanta ojei Nailsinc!.. pacat, ca nu e buna.
    Eu am fost dezamagita de apa micelara de la Avene, intradevar am luat-o in graba la promotie fara sa mai citesc ingredientele, stiam ca e pt tenurile sensibile si am zis ca sigur am facut o alegere buna. Surpriza! M-am inrosit toata dupa demachiere, ma ustura putin fata si da.. contine parfum destul..Pacat, ce sa zic, merge sa o folosesc decat pt decolteu, gat.
    Un tus negru carioca de la Astor Perfect Stay m-a suparat ca s-a uscat foarte repede desi avea o penita buna cu precizie mare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am incercat micelara de la Avene, nu stiu cum e, e o nebunie cu parfumul adaugat in produse. Pacat de anumite formule care sunt chiar bune.

      Ștergere
  5. Despre uleiul demachiant știi că am cam aceeași părere, atât doar că mirosul pe mine nu m-a deranjat. Poate eram prea concentrată să-mi dau seama cum e ca eficiență ca să mai sesizez și mirosul. :))
    Sunt de acord și cu oja după ce am văzut-o la tine, chiar nu arăta ok, arăta de parcă era o ojă foarte veche. Cu BB Cream-ul am avut eu un feeling de nu l-am luat, deși m-am uitat la el în mai multe dăți.

    Zici că peria de la Kiko e mare? N-ai văzut-o pe aia de la Catrice sau aia de la Maybelline! :)) Dar eu m-am obișnuit cu ele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine gandeste perii atat de mari la produsele pentru sprancene are o problema, am reusit de vreo 2 ori sa ma pictez si pe frunte.

      Ștergere
  6. In sfarsit citesc pe un blog ca uleiul demachiant de la Balea nu e atat de minunat. L-am cumparat si eu pentru ca il lauda toata lumea... Nu-mi place deloc, deloc.

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu am devenit dependenta de uleiul demachiant. In iasi nu se gaseste in dm si am inteles ca-l retrag sau il reformuleaza. Ce-mi place la el e faptul ca nu e f gras si se potriveste tenului meu. Momentan sunt in teste cu un ulei demachiant marca proprie sephora dar imi incarca tenul, e gros. Se simte uleiul mineral din el, plus enorm de mult parfum.

    Sigur il utilizezi cum trebuie? Fara apa initial, apoi umezesti usor si continui cu acelasi miscari. Si tinand cont ca nu are parfum... am ajuns sa nu suport parfumul in cosmetice.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. L-am folosit cum trebuie, nu imi place. Din cate stiu eu a aparut deja alt ulei de la Balea (nu stiu daca e si la noi inca, eu l-am vazut in Germania), acesta nu se mai fabrica, oricum pe mine nu ma mai tenteaza sa vad cum e nici cel nou.

      Ștergere
    2. Hmm... daca e acesta, e super https://www.dm.de/balea-reinigungs-oel-p4010355135179.html

      Ștergere
  8. Pe oja aia pusesem si eu ochii :)))))

    RăspundețiȘtergere
  9. Uleiul de la Balea l-am luat si eu, tot pe ideea "blogosfera m-a facut sa il cumpar". L-am incercat de cateva ori, am sperat ca poate face minuni, dar nu cred ca e de mine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A fost o intreaga nebunie cu uleiul asta, total nejustificata din punctul meu de vedere. :)

      Ștergere
  10. Uleiul de la Balea nu mi-a plăcut deloc, la fel și o crema de maini Madre Labs mirosea ingrozitor

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cea de pe iHerb? Mi-a mai spus cineva ca mirosea foarte urat, cea pe care am luat-o eu nu mirosea deloc rau.

      Ștergere
  11. cea mai mare dezamagire au fost parfumurile Lanvin. Sticla senzationala, culoarea parfumului de vis, mirosul ametitor...care pe mine nu persista nici macar 3 secunde. Cel putin mamei i se potrivesc de minune :)))

    RăspundețiȘtergere
  12. Ohoo, daca ma apuc de facut o lista. Noroc ca o am pe sor-mea si doua colege care folosesc tot ce le dau asa ca nu ma simt vinovata ca am dat banii pe cate ceva. Am inceput sa mai stavilesc din apucaturile de a cumpara tot ce zice lumea. Imi iau ultranoutati doar daca pot testa un pic produsul. Pacat ca la noi nu iti dau mostre de demachiant si alte creme asa cum se intampla in Franta. Iei o mostra o folosesti de doua ori si vezi cum e.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sunt prea curioasa sa raman la aceleasi produse, se mai intampla sa dau si gres, nu des, dar se intampla. Dar mereu se gaseste cineva sa se bucure de produse, asa ca - vorba ta - pana la urma cineva tot le foloseste. :)

      Ștergere
  13. O, in sfarsit cineva recunoaste public ca a dat banii pe produse care nu sunt bune. Am tot citit numai laude despre diverse produse in ultima vreme, asa ca putina sinceritate e binevenita.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am avut mereu pe blog postari de acest gen, e normal si logic sa nu ni se potriveasca tot ce incercam, e absurd sa incercam sa prezentam altceva.

      Ștergere
  14. Eu mi-am luat acel ulei de la Balea dar inca nu am inceput sa il folosesc. Am foarte multe produse de demachiat deschise si am mai amanat momentul. In plus BB cream-ul de la Ziaja il am si eu si ma impac binicel cu el. Problema este ca nuanata mea este ceva mai inchisa decat tenul dar il combin si iese ceva dragut

    RăspundețiȘtergere