Neutrogena Healthy Skin Primer

7.3.16


In ultimele saptamani am folosit un produs nou de la Neutrogena - Healthy Skin Primer SPF15 si astazi vreau sa va povestesc cum mi se pare. Il gasiti pe siteul Blacknight, alaturi de alte produse de la Neutrogena (inclusiv fondurile de ten care sunt atat de laudate), Almay, Essie, Revlon, Rimmel si multe altele pe care le gasim greu in Romania sau le gasim la preturi mult mai mari. Daca nu stiti siteul faceti-le o vizita, sigur o sa gasiti ceva care sa va tenteze.

Despre primerul asta am citit de multe ori de bine si eram chiar curioasa cum e, mai ales ca primerul meu de la Laura Mercier e pe terminate si nu e asa usor de procurat si nici foarte ieftin. Faptul ca acesta de la Neutrogena are si factor de protectie 15 este un plus, asa ca m-am gandit ca e o alternativa buna si merita incercat. Pe site mai gasiti si alte primere daca acesta nu va incanta foarte tare, le puteti vedea aici.

Imi place textura, imi place ca nu are miros si ca se absoarbe repede in piele. Nu imi blocheaza porii, iar machiajul rezista bine atunci cand il folosesc. Eu aplic o cantitate destul de mare cand il folosesc, deci nu cred ca ma va tine foarte mult (ramane de vazut). Nu ma bazez doar pe el pentru protectia solara si va recomand si voua sa folositi si o alta crema cu un factor mai mare.

Mie imi place mult (nu mai mult decat cel de la Laura Mercier, dar era cam greu sa se intample asta) si cred ca e o alternativa foarte buna de luat in calcul daca sunteti in cautare de un primer nou care sa nu contina silicon si care sa aiba un pret mediu. L-ati incercat? Cum vi se pare? Va tenteaza?

6 comentarii

  1. L-am mai vazut prin blogosfera, mai ales ca tocmai a aparut si pe iherb. Totusi, la cat ma machiez eu, cele 2 primere de acasa cred ca o sa imi ajunga pentru vreo 2 ani :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foloseste-le pe cele pe care le ai, mai ales daca nu te machiezi zlnic. :)

      Ștergere
  2. Am mai scris un comentariu si nu mi-a dat voie sa-l public, nu stiu de ce .
    Spuneam ca ma tenteaza doar sunt femeie :) (referitor la articolul tau)
    Te fac si pe tine vinovata sa ma simt putin mai bine :P
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  3. Din pacate al 2-lea (cred) lui este Dimethicone...care este defapt un silicon si m-au cam aparut cosuri de la el...dar pt ocazii mai importante il voi folosi in continuare :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este al treilea, insa chiar nu este un produs in care sa se simta siliconul, poate pielea ta a reactionat la alt ingredient, nu neaparat la silicon.

      Ștergere