Marionnaud One Minute Nail Dryer

11.3.16

Cateodata descopar produse misto unde nici nu ma astept si surpriza este cu atat mai placuta, iar eu ma bucur de produs si mai mult. Inainte de Craciun am primit un cadou de la Marionnaud si printre produsele primite era si One Minute Nail Dryer, pe care il folosesc de atunci de cate ori imi fac unghiile si care imi place la nebunie.


Asa cum ii spune si numele, este o solutie rapida pentru uscarea ojei de pe unghii. Sticla vine cu pipeta (asa cum vin toate produsele de genul asta) si este extrem de practica si bine realizata, fiind suficient de mica si precisa pentru a se putea folosi usor. Ceea ce-mi place in mod special la produsul asta (am mai incercat altele in trecut) este ca nu are un miros foarte puternic sau neplacut.

Dupa aplicare ojei si top coatului eu obisnuiesc sa aplic cate o picatura pe fiecare unghie (se intinde singura pe suprafata unghiei, nu e nevoie de vreo manevra complicata de aplicare), astept 1 minut (bine, recunosc, astept 2-3 minute dar doar pentru ca asa vreau eu) si am unghiile complet uscate. Extrem de rapid si de eficient.

Folositi produse de genul asta? L-ati incercat pe cel de la Marionnaud?

14 comentarii

  1. Super,ce pret are,de obicei nu folosesc produse de genul dar mi.am cumparat dl essence express dry drops si sincer nu functioneaza ba chiar mi se pare ca usucă mai greu dar am observat ca tine mai mult lacul daca îl folosesc si doar pt asta il aplic,tot la fel se întinde singur pe unghie si parca uniformizeaza dar atat :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu ce pret are, eu l-am primit si pe siteul lor nu l-am gasit, iar in magazin n-am ajuns sa ma uit. Eu folosesc si top coat pentru uscare rapida si asta deasupra.

      Ștergere
  2. L-am vazut si eu in magazin, dar eu am fost mai toma necredinciosul. Insa reviewul tau m-a convins!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu l-am vazut, daca nu-l primeam nici nu stiam ca exista, insa chiar ma bucur ca l-am descoperit.

      Ștergere
  3. Eu am o gramada de produse de genul asta dar zau ca nici unul nu imi usuca mai repede oja..in schimb hidrateaza bine cuticula :D asa ca tot e ceva win

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu il folosesc peste top coat cu uscare rapida si functioneaza foarte bine impreuna. Am mai avut si eu unul mai demult (nu mai stiu ce firma) care nu facea nimic.

      Ștergere
  4. eu am primit unul de la inglot si chiar imi place. chiar o sa ma uit si dupa asta. ce pret are, ca pe site nu l-am gasit

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am incercat putine produse de la Inglot, chiar nu stiu cum sunt.

      Ștergere
  5. Mi se potriveste manusa! Thanks for the tips

    RăspundețiȘtergere
  6. Da, eu reciclez sticlele de plastic presandu-le si aruncandu-le in containerele speciale

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca ai vrut sa lasi comentariul asta la alta postare. :)

      Ștergere