Healthy Media Late Lunch by Miko

23.3.16

Vineri aseara am fost la Healthy Media Late Lunch, un eveniment realizat de Miko Cafe, Miko Med si Miko Beauty, care au vrut sa ne reaminteasca primul pas pentru reteta optima de sanatate - un program echilibrat de miscare si alimentatie. Evenimentul le-a unit in acelasi cadru pe chef Gabriela Simion, nutritionist Alina Stoica si personal trainer Alina Bunea. 

Gabriela Simion ne-a delectat cu niste preparate delicioase si chiar am gustat cateva chestii care mi-au placut mult si care m-au facut sa ma gandesc la combinatii noi pe care vreau sa le incerc. Alina Stoica, terapeut nutritionist in cadrul Miko Beauty, ne-a reamintit ca suntem ceea ce mancam si ca alimentatia echilibrata este ceea ce are corpul nostru nevoie pentru a functiona bine. Iar Alina Bunea, personal trainer la Miko Palace, ne-a vorbit despre beneficiile (atat fizice, cat si mentale) unui program regulat de miscare, mai ales in contextul actual cand sedentarismul capata tot mai mult avant.


Evenimentul a marcat si deschiderea terasei Miko Cafe, care a prezentat noul Mediu Verde (meniu ce poate fi accesat atat la Miko Cafe, cat si la Miko Palace si Miko Med). Astfel, persoanele interesate pot primi un meniu personalizat in urma unei vizite la nutritionistul Alina Stoica.

Am facut si eu cateva poze ca sa vedeti cat de bine aratau preparatele, am vazut o gramada de salate interesante, dar si alte combinatii care mi s-au parut extrem de tentante. Ceea ce mi-a placut in mod deosebit a fost faptul ca erau retete destule de simple, cu doar cateva ingrediente, care se pot prepara usor, dar care sunt foarte gustoase. Partea de sucuri nu m-a atras in mod deosebit, insa ele existau acolo si stiu ca multa lume le consuma. Eu prefer apa si ceaiurile.


Cum vi se par evenimentele de genul asta? V-ar tenta sa mergeti la unul?

6 comentarii

  1. Ce bine arata toate!! Si toate par chestii sanatoase :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Arata foarte bine si pentru o persoana care nu are timp sa gateasca acasa sau o persoana publica aceasta metoda este cea mai buna.
    Multumesc de prezentare, pupici!
    http://www.beautybysunshine.com/

    RăspundețiȘtergere
  3. Merele din decor ce apetisante sunt. Ce pofta mi-ai facut de o salata cu ton. Oare cine mai are timp sa gateasca acasa? Cel putin pentru idei si tot as face un drum pe acolo chiar azi.

    RăspundețiȘtergere