Goldwell Color Zoom 2016 - Colectia D!SRUPT

16.3.16

Luni seara am participat la invitatia celor de la Top Line la showul de lansare a colectiei Goldwell D!SRUPT si mi-a placut mult. Nu este primul show de hairstyling la care ma duc, imi place sa vad ce poate face imaginatia umana, imi place sa vad oameni talentati si sa aflu lucruri noi. Si exact asta am vazut si luni seara, cred ca termenul potrivit pentru a descrie ce am vazut pe scena este Hair Fashion.


Modelele au purtat tunsori spectaculoase realizate de hairstilistii invitati pe scena (Simina Cheteles si Raul Tisa de la Vestige Atelier dex Beaux Arts Cluj), sub indrumarea atenta a lui Agnes Westerman, stilist de renume mondial, specializata in tehnici inovative de culoare. Portofoliul ei este impresionant, a lucrat cu reviste glossy si de profil din intreaga lume, dar si cu designeri de talie mondiala.

Mie mi s-a parut ca ceea ce am vazut pe scena a spart toate barierele de forma, culoare si textura in materie de par. Am vazut tunsori cu forma rotunda, dinamice si distorsionate, texturi mate si stralucitoare (unele multi-dimensionale) care m-au lasat aproape fara cuvinte, combinatii de culori puternice si neutre cu accente vibrante, toate astea au "rupt" pur si simplu forma, culoarea si textura parului. A fost un spectacol pe care nu il vezi usor si ma bucur ca am vazut pana unde poate duce imaginatia si pana unde poate ajunge talentul.


Colectia D!SRUPT the Color ne arata culori intense care creaza impresia de miscare, combinatii iesite din tipare precum cele de gri intens si cele perlate ce sunt intrerupte de atingeri puternice de roz vibrant si albastru. Colectia D!SRUPT the Shape ne arata forme asemanatoare, dar separate, ce se completeaza reciproc intr-un look cu adevarat uimitor (forme distorsionate si accente de culori care plutesc cumva spre exterior), iar colectia D!SRUPT the Texture ne arata ca este vorba de mai mult decat drept sau cret, ci mai degraba e vorba de a crea texturi perfect "intrerupte", care trec dincolo de forma si difuzeaza culoarea

Am vazut la lucru si produsele din noua gama Kerasilk, premium haircare cu tehnologie KERATRANSFORM. Tratamentele de infrumusetare in salon se adreseaza diferitelor probleme ale parului: Kerasilk Control (de la par dificil de coafat la par fabulos), Kerasilk Reconstruct (de la par stresat la par suplu), Kerasilk Repower - Volume/ Kerasilk Repower - Anti Hair Loss (de la par tern la par luxuriant) si Kerasilk Color (de la par tern la par uimitor).

Ati participat la un show de genul asta? Ce parere aveti de tunsorile, texturile si culorile iesite din comun? Le-ati incerca? Mie parca mi-a revenit iar cheful de niste suvite colorate in par, dar cand ma gandesc la decolorare imi dispar subit si poftele ...

2 comentarii

  1. Inedita prezentarea! :D Si pe mine ma tenteaza suvitele colorate sau cu totul alta culoare, dar am zis ca pana nu voi fi nevoita nu vreau sa risc sa alterez cu nimic culoarea naturala.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa amani cat mai mult momentul, cand vor incepe firele albe sa-si faca aparitia s-a terminat distractia. :)

      Ștergere