Concurs Tupperware - Ziua Mondiala a Apei

12.3.16

22 martie este Ziua Mondiala a Apei, iar Tupperware (ca si anul trecut) lanseaza o campanie de reciclare a sticlelor din plastic. Oricine aduce 5 pet-uri la sediul distribuitorului Tupperware si cumpara o sticla ECO Tupperware, primeste GRATUIT inca o sticla. Campania are loc in zilele de 19-20 Martie in Bucuresti si 22 martie in Constanta, Brasov si Braila.
 
Mie mi se pare o initiativa foarte misto si v-am spus de ea si anul trecut si o fac si acum si am si o surpriza pentru voi (gasiti detaliile la sfarsitul acestei postari). Eu am o sticla de 500 ml de mai bine de un an, o folosesc tot timpul si imi place mult. O recomand oricui ma intreaba daca merita sau nu si chiar intentionez sa mai iau cel putin una pentru mine. Campania asta este una de constientizare, dar si una care ne ofera tuturor posibilitatea sa facem ceva concret pentru mediu si pentru sanatatatea noastra, asa ca as aprecia daca ati dat da share acestei postari sa afle cat mai multa lume.


Pentru ca anul trecut multe dintre voi v-ati aratat interesate de sticlele ECO de la Tupperware, dar campania nu s-a desfasurat si la voi in oras, impreuna cu cei de la Tupperware ne-am gandit ca n-ar fi rau sa va facem o surpriza si punem la bataie un premiu - 4 sticle ECO (2 mari si 2 mici). Fie ca le veti folosi voi si copii, fie ca le impartiti cu prietenii sau cu cei dragi, sigur o sa va placa si le veti gasi utile. Si aveti posibilitatea sa le castigati indiferent in ce parte a tarii locuiti.

Tot ce aveti de facut este sa lasati un comentariu la aceasta postare si sa ne spuneti daca voi reciclati sticlele de plastic si cum faceti asta. Va puteti inscrie pana miercuri 16.03, iar pe 17.03 voi anunta castigatoarea sau castigatorului printr-un update la aceasta postare. In cazul in care lasati comentariul in mod anonim nu uitati sa lasati si o adresa de email la final pentru a va putea identifica in caz ca norocul e de partea voastra.

Bafta!

Later edit: castigatoarea celor 4 sticle este Crina Buica, felicitari! Astept mesaj/ mail cu datele tale pentru a intra in posesia premiului.

51 de comentarii

  1. Noi reciclăm sticlele de plastic,le ducem la centru de reciclat!

    RăspundețiȘtergere
  2. Destul de greu la noi,nu exista tomberoane speciale pentru plastic...luam bidoane de apa cat mai mari,pentru a evita miile de sticle aruncate.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am la munca ghene cu colectare selectiva și iau peturile în portbagaj când se aduna și le duc acolo. yoana_cnu@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, eu le reciclez, le duc la Lidl la punctul se reciclare.

    RăspundețiȘtergere
  5. E destul de greu la noi pt ca stăm în mediul rural și din păcate gunoiul se ia gramada..nu este selectat. .Noi însă sortam sticlele,le punem în saci menajeri și le dam unei bunicuțe care aduna periodic de la cine poate sticle..asa își câștigă existenta.Si este mereu bucuroasa când ajunge la noi pt ca are "comanda "serioasa, snt curate si ambalate corespunzător. ☺

    RăspundețiȘtergere
  6. Noi strangem multe sticle pe balcon apoi duminca dimineata le ducem la ghena speciala pentru plastice, e si o joaca dar imi place pentru ca asa copii invata sa aibe grija de mediul inconjurator :)

    chiruadela@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu cred ca avem tomberoane cu colectare selectiva in zona si oricum cei de la salubrizare ridica totul "la gramada".
    Asa ca am ales varianta cea mai simpla pentru noi, adunam toate sticlele din casa si le ducem separat la ghena de unde le iau diverse persoane nevoiase si le duc la reciclat.

    Got_weak_grl@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  8. Avem aproape de noi tomberoane pt plastic si acolo ducem peturile

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu scap de sticlele de plastic ducandu-le la un container special ptr asa ceva. Avem noroc ca avem puse doua containere speciale unul de pet-uri altul de hartii in locul unde se duce gunoiul. Insa din cate am observat putini respecta procedura si e pacat. Multumim ptr. concurs!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Impreuna cu fiica noastra mergem sambata la centrul de reciclat de langa un supermarket. Asa invatam si resplatim actiunile pozitive si apoi petrecem timp de calitate impreuna ...a devenit obiceiul nostru drag.Gbr.filip@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  11. incerc sa nu prea cumpar produse imbuteliate la pet, dar cand adun cateva le duc la tomberonul special pt plastic
    multumim pt concurs,e o initiativa foarte buna din partea tupperware

    RăspundețiȘtergere
  12. Noi am renuntat la apa imbuteliata in favoarea unui filtru si incercam sa reducem consumul de sticle de plastic. Pentru reciclare folosim tomberoanele speciale.

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu le pun in tomberonul special pentru sticle de plastic alina_pasa@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  14. Noi le strângem pe toate timp de 1-2 săptămâni, apoi le ducem la centrul de reciclare aflat langa un hipermarket. :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Noi nu mai cumparam apa imbuteliata decat foarte rar, folosim o cana cu filtru. cand plecam la drum, luam in sticla de acasa, iar daca e sa cumpar apa din oras, o arunc in containerele speciale, s-au inmultit la noi in oras.
    M-am inscris pentru ca da, la mine in oras Tupperware nu are campania asta, din pacate. Am ceva de la ei si mi se pare foarte misto, asa ca mi-as dori mult o sticla si mi-ar fi utila in perioada asta cand plec cu bauturi la pachet.

    RăspundețiȘtergere
  16. dar unde se gasesc, nu le-am vazut. si chiar am nevoie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu se vand in magazine, ci doar printr-un sistem propriu. Poti sa ii intrebi pe pagina lor de Facebook daca te intereseaza.

      Ștergere
  17. Deoarece bem foarte multa apa, strangem bidoanele de plastic si le ducem ori la Auchan unde este un automat de colectare ori la Lidl unde la fel sunt colectate.

    RăspundețiȘtergere
  18. O data pe luna se colecteaza la scoala unde invata fiul nostru, asa ca strangem tot intr-un sac si cand este anuntata data reciclarii, il ducem in incinta scolii :) PicincuH Viorica, blue_t42003@yahoo.com.

    RăspundețiȘtergere
  19. Reutilizare si transformarea lor in alte obiecte de depozitare sau in obiecte de de decor, in functie de forma si dimensiunea sticlei.

    RăspundețiȘtergere
  20. Eu reciclez sticlele de plastic, le duc la tomberoanele speciale pentru sticlele de plastic. gr.cristiana@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  21. Strangem pe balcon, iar in weekend le ducem la Cora la centrul de reciclat. giny_ro@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  22. Le reciclez punandu-le intr-un sac, apoi aruncandu-le la locurile special amenanjate pt gunoi"plasctic".
    lazar1adi@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  23. Cand le strang pe toate le duc la centru de colectare pt sticle de plastic.
    anca.lazar@hotmail.com

    RăspundețiȘtergere
  24. Eu duc pet urile separat de gunoiul menajer si respect semnificatiile centrelor colectoare

    RăspundețiȘtergere
  25. Draga mea, la noi, la Dorna Candrenilor, langa Vatra Dornei, gunoiul nu este colectat selectiv. Dar pentru ca noi consumam apa imbuteliata si se aduna foarte multe peturi la cateva zile, le pun separat intr-un sac de gunoi si le duc la pubela.
    Multumesc pentru sansa, imi doresc mult o sticla Tupperware, macar pentru fiica-mea!
    new_nadiabios@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  26. Le sortam, apoi le strangem si le ducem la tomberoanele special amenajate pentru reciclarea plasticului . Crysyana@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  27. Le refolosesc în diverse proiecte diy.
    Mail: Hadasa.almasan@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  28. Eu duc tpet-urile de plastic la containerul pentru pet-uri. Acum am inceput sa adun si hartia sau cartonul din casa impreuna cu baietii mei si cat de curand o sa le ducem la un centru de colectare. cristina.popesku@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  29. Da , eu impreuna cu familia mea, stangem sticlele si le ducem la tomberoanele special amenajate pentru reciclarea plasticului. :) ioanatatrache@gmail.com Mulţumim, Tupperware !

    RăspundețiȘtergere
  30. Se ocupa o persoana de la locul de munca de asta. Gabriela.vitan36@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  31. Le sortam, le turtim si le ducem la tomberonul de plastice. Ne-am luat si filtru de apa si nu mai cumparam apa imbuteliata.sabiomer@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  32. Si noi consuman foarte multa apa,asa ca peturile ,le ducem la aparatele de reciclare:Lidl si Cora.

    RăspundețiȘtergere
  33. Chiar daca stam la sat, avem punct de recoltare pt materiale plastice si gata!!! Mai greu pana le adunam din casa, dar merita...

    RăspundețiȘtergere
  34. andreea voiculescu14 martie 2016 la 15:24

    Eu de cate ori am ocazia strang sticlele goale si le duc la punctul de reciclare din parcarea Lidl

    RăspundețiȘtergere
  35. De obicei, le duc la scoala, la copil; in cazul in care, din diverse motive, nu se realizeaza reciclarea intr-o luna, duc "teancul" de peturi la Carrefour (este acolo un centru)

    RăspundețiȘtergere
  36. Buna!

    Eu reciclez sticlele si toate celelalte lucruri din plastic strangandu-le intr-o punga pe care o duc o data la 2 zile si o vars in containerul special pentru gunoi plastic din apropierea blocului meu.
    email: ene_sofia@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  37. Rar cumparam apa imbuteliata, pentru ca folosim o cana filtranta de cativa ani, dar atunci cand totusi de aduna pet-uri, le ducem la tomberoanele special amenajate pentru plastic.

    RăspundețiȘtergere
  38. Noi le ducem la containerele dedicate, pe tipuri de deseuri, de la ghena-pt sticla, peturi, metal si hartie, iar bateriile la cutiile de la Kaufland sau Lidl. Avem in casa pubele pt hartie, gunoi menajer si plastic.��

    RăspundețiȘtergere
  39. Reciclez sticlele de plastic si le duc in parcarea de la Carrefour,unde se reciclează plastic

    RăspundețiȘtergere
  40. Reciclez peturile, le pliez cu piciorul ca sa incapa mai multe in sac si le duc la o fundatie care le valorifica si cu banii obtinuti cumpara paine pensionarilor. mail:giurcanicoleta@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  41. Adunam pet-urile si le ducem la tomberoanele speciale care sunt aproape de casa. Daca sunt mici,folosim de mai multe ori si apoi aruncam. monica_sonea@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  42. Noi le depunem în sacul de lângă tomberon, special depus de firma care le recicleaza. lucagianina@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  43. Eu le adun în saci de plastic si le depozitez in balcon pana adun mai multe,apoi le duc la centrul de reciclare!

    RăspundețiȘtergere
  44. Le duc la ghena in containerul special pentru plastic . mitarumadalinaandreea@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  45. Noi ducem sticlele de plastic la tomberoanele speciale pentru reciclat. Anul trecut am fost la sediul Tupperware pe 19 martie si am primt o sticla Eco de care am fost foarte multumita. florentinanca@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  46. La mine în blog, sticla și plasticul se lasă lângă toboganul de la ghenă. Iar de acolo sunt preluate de cei care iau gunoiul când se adună. Este mai simplu și pentru mediu și pentru locatari. Nu mai aruncam saci atat de voluminosi. :)

    RăspundețiȘtergere
  47. O sticlă Eco Tupperware si un filtru de apa. In acest mod numarul sticlele de plastic scade considerabil. Daca se întâmplă sa mai ramana ambalaje de plastic sunt depozitate intr-un sac menajer si duse la tomberonul special pentru plastic.

    RăspundețiȘtergere
  48. fb maria maria
    eu reciclez PET-urile ducandule la un magazin din orasul meu

    RăspundețiȘtergere
  49. Noi reciclam PET-uri sau utilizandu-le la crafts (bijuterii, pat de rasaduri, ghivece) sau le adunam si le dam unei organizatii care se ocupa de salvarea animalelor abandonate, si ei se folosesc de banutii din reciclare pentru a cumpara hrana animalelor. Facebook AdyAnkh

    RăspundețiȘtergere