Cateva noutati Tupperware in bucataria mea

15.3.16

Va spuneam acum trei saptamani ca am participat la o petrecere Tupperware impreuna cu cateva dintre cititoarele mele si am plecat de acolo cu cateva surprize de la ei, dar si cu cateva produse pe care voiam de ceva vreme sa le incerc si care imi sunt de mare folos in bucatarie. Tupperware m-a surprins cu o lingura de masurare extrem de utila, cu o cana zambareata, o caserola pentru diverse, extrem de frumoasa, cu un calendar mic de perete si cu o agenda extrem de practica si un pix. Si cititoarele au primit cateva surprinze, mi-a placut mult evenimentul.


Am vazut intr-un catalog de-al lor setul de cutite si cel pentru fructe si legume mi-a atras atentia, asa ca acum e al meu si-l folosesc zilnic si nu stiu de ce am asteptat atat sa-l am. la fel si cu aparatul de curatat legume si fructe, l-am incercat pe un kiwi si mi-am dat seama ca pana acum m-am chinuit cu o gramada de alte prostii. Nu-s tocmai ieftine, insa sunt genul de produse pe care le iei o data si le folosesti toata viata, din punctul meu de vedere merita din plin.


Despre VentSmart v-am mai povestit pe blog, eu am varianta mare, insa am vrut si o varianta mai mica sa tin fructele (in special capsunile) si anumite legume. Varianta pe care am ales-o are 1,8 litri si este plata, insa mai exista si o varianta tot de 1,8 litri inalta si sa va spun sincer ca mi se par fantastice si mai mult decat utile. Eu am tinut ciuperci si salata si trei saptamani in ele si s-au pastrat perfect.


Am vrut niste vase in care sa pot pastra mancarea in frigider si am ales 3 dimensiuni diferite ca sa am de unde sa aleg. Am realizat ca daca nu pregatesc mancarea in avans pentru 2-3 zile nu reusesc sa mananc la timp, asa ca am de gand sa ma tin de treaba asta si vasele astea imi vor fi de mare ajutor. Am mai vazut niste vase extrem de interesante pentru congelator si vreau sa iau si din alea pe viitor.


Voi aveti produse de la Tupperware? Imi recomandati ceva anume (am deja Extra Chef, Termo Top si alte cateva chestii de la ei)?

5 comentarii

  1. Ce frumoasa e caserola colorata !!!
    E perfecta pentru sandwich-ul de la birou .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, la aia m-am gandit si eu, desi eu nu ma duc la birou, dar ii gasesc eu o intrebuintare. :)

      Ștergere
  2. În România nu știu de unde sa cumpăr tupperware. Eu am primite de la sora-mea din străinătate cutii pentru depozitare diverse pentru dulapuri pe care le am deja de 10 -12 ani și sunt impecabile. Apoi am niște căni mari cu un capac si maner în care îmi fac limonada și le țin la frigider. Numai pe alea le folosesc de 2-3 ani. Mi se par niște produse rezistente în timp și bine gândite. Ce am eu nu sunt super colorate sau cu un design aparte dar sunt foarte utile. Eu le-as recomanda

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se vand doar prin sistemul lor propriu, da-le un mesaj pe pagina de Facebook si te pun ei in legatura cu unul dintre prezentatori.

      Ștergere
    2. S-a mai schimbat putin sistemul si se pot comanda si direct de la prezentator, fara sa mergi neaparat la un party

      Ștergere