Cateva noutati cosmetice

31.3.16

Am adunat in ultimele zile cateva noutati cosmetice si m-am decis sa fac o postare si sa va povestesc despre ele, poate e ceva ce va intereseaza si pe voi. Setul de oje l-am primit, celelalte produse sunt cumparate de mine si, bineinteles, ca am profitat de cateva oferte bune.


Comanda pe care am asteptat-o cu nerabdare si care s-a lasat asteptata a fost cea de la StrawberryNET. Am profitat de o oferta buna si mi-am luat doua produse: fardul Malacca de la NARS si Maracuja Oil de la Biosilk. Fardul l-am prins la oferta (puteti sa vedeti aici ce nuante mai sunt pe site) si n-am stat mult pe ganduri. Era de ceva vreme pe lista mea de dorinte - nu pare cine stie ce cand il vezi in cutie, insa este o varianta mult mai frumoasa a fardului Club de la MAC (nu are acele irizatii rosiatice), de-abia astept sa il folosesc.

Despre Hydrating Therapy Maracuja Oil de la Biosilk v-am povestit si pe blog, am avut o varianta mica si mi-a placut la nebunie, asa ca am profitat de oferta cu 10% reducere suplimentara la produsele pentru par (+ 10% reducerea mea de fidelitate) si l-am luat cu putin peste 70 lei, un pret mult mai bun decat l-am vazut la noi. Il gasiti aici daca vreti sa cititi mai multe despre el.


Setul cu mini oje din colectia New Orleans de la O.P.I. l-am primit si de-abia astept sa incerc culorile. Setul pe care il am eu se numeste Jambalayettes si contine patru nuante din colectie: Got Myself into a Jam-balaya, Take a Right on Bourbon, I'm Sooo Swamped! si Show Us Your Tips! Nu stiu care nuanta imi place cel mai mult, toate mi se par interesante.


Am profitat si de oferta de la Melkior de care v-am spus pe Facebook si cu mai putin de 8 lei (am folosit si codul de reducere de 10% - melkior10coltul) mi-am luat doua pachete de servetele demachiante. Nu sunt eu mare consumatoare de astfel de servetele, insa cateodata se dovedesc chiar utile, asa ca le-am luat. Nu le-am incercat inca, deci nu pot sa va spun cum sunt.


Voi ce cumparaturi cosmetice ati facut in ultima vreme?

18 comentarii

  1. Vreau sa mai termin din ce mai am, mi-am luat doar untul de corp Cien cu cocos de la Lidl, setul Gerovital hapiness cu afine compus din crema matifianta, ser antiimperfectiuni si gel demachiant cu particule abrazive, masca pentru par de la kallos Silk cu masline(nu am luat-o niciodata si am vrut sa o incerc - ieri am cumparat-o, azi o sa vad ce treaba face), o apa micelara Gerovital Derma(de care sunt incantata si sunt deja la a doua sticluta,samponul Syoss pentru volum hair5, un rimel cu castravete de la Rimmel si vreo doua oje pastel(bleo + verde lime).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa le folosesti cu placere, m-am uitat si eu la masca aia de la Kallos, dar am ramas cu uitatu'.

      Ștergere
  2. Eu am mai luat cate ceva, dar erau necesitati, ca sa zic asa... nu sunt nu stiu ce, eu inca nu m-am dat prea mult la chestii scumpe.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Important e sa isi faca treaba, pretul e mai putin important.

      Ștergere
  3. Mi-a ajuns si mie comanda de pe Strawberry, blushul este superb (foarte pigmentat) trebuie sa fiu atenta la aplicarea lui . Iti recomand si crema de maini in recipient in forma de piersicuta , e adorabila, atat ambalajul cat si mirosul .
    Am luat si eu servetelele de la Melkior, dar mie nu mi-au aplicat reducerea codului tau . In comanda era aplicat codul dar pe factura nu . Era frumos sa fiu anuntata dar nu s-au deranjat .
    Imi plac noutatile tale, sa le folosesti cu mare drag .
    Mai am cateva noutati cosmetice dar iti povestesc alta data de ele :) nu am apucat inca sa le testez.
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa le folosesti cu placere. Mi-a mai zis cineva ca au sunat si i-au zis ca nu se poate folosi codul pentru produsele in promotie, la mine (si nu numai) a functionat. Cred ca au fost prea multe comenzi si au fost depasiti, d-aia n-au anuntat.

      Deci ma lasi cu curiozitatea. :))

      Ștergere
  4. Incercam sa raspund la intrebarea de la sfarsitul postarii si mi-am dat seama ca n-am mai cumparat cosmetice deloc :D In schimb am cumparat plante (multe, multe, sa ma satur).
    Sa te bucuri de noutati, ojele si fardul arata grozav!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am primit si eu astazi o planta suculenta (mini), m-am gandit la tine. :)

      Ștergere
  5. Fardul NARS arată demențial - după părerea mea - chiar și în cutie.
    Și eu am făcut multe cumpărături în ultimul timp, trebuie să le dedic un articol. Dar pentru că ai pomenit de Melkior, o să precizez că mi-am luat o paletă magnetică de la ei și sunt mega încântată de ea. :X

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si a mea, dar arata si mai bine in realitate. Sa folosesti cu placere ce ti-ai luat, imi trebuie sa mie o paleta magnetica de la ei. :)

      Ștergere
  6. Verdele si bleu-ul de la OPI imi plac tare, te pup <3

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu am adunat toate noutățile din ultimele două luni (fără astea din Roma) pentru poze de o postare și m-am speriat cam rău când le-am văzut pe toate la un loc, nu păreau așa multe luate separat. :))
    Fardul NARS arată demențial și din ambalaj, uite că eu din astea mai speciale nici n-am văzut în magazin, când le-am studiat, trebuie să le mai acord o șansă cu altă ocazie.

    RăspundețiȘtergere
  8. Un spray de par cu keratina - n-am observat nimic notabil, arat ca un pisic plouat dupa ce-l folosesc, dar inca perseverez in folosinta, nu stiu de ce :)
    O micelara de la Garnier, ca sa fie acolo, de rezerva.
    Niste balerini ca sa balerinez prin viata, se pune? :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se pune, se pune, eu saptamana asta am umblat in tenisi si ma simt alt om. :))

      Ștergere
  9. Am cumparat un scrub de pe iherb de la Nubian Heritage cu patchouli si buriti. Lasa pielea foartw fina si miroase irezistibil!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa-l folosesti cu placere, nu-l stiu, ma duc sa studiez. :)

      Ștergere