7 intr-o saptamana #59

20.3.16


Saptamana asta a fost una nebuna, o gramada de chestii de facut, timpul parca nu mi-a ajuns deloc, de-abia in weekend am reusit sa-mi trag sufletul si sa ma relaxez. Apa imi da o stare de liniste pe care v-am mai spus ca nu am cum s-o descriu in cuvinte, asa ca de cate ori am ocazia ma duc in parc si ma incarc cu energie de la natura.

Luni am fost la un show de hairstyling organizat de TopLine (v-am povestit zilele trecute despre el) si m-am intors acasa cu cateva produse pentru par de la Goldwell. Nu cred ca am incercat nimic pana acum de la Goldwell, asa ca sunt curioasa sa vad cum sunt, dar nu curand, am o gramada de produse de par incepute. Marti seara am fost la un eveniment Pick'n'Dazzle si am avut ocazia sa vad live si sa testez o multime din produsele pe care le au in portofoliu. Daca vreti sa va povestesc mai multe sa-mi spuneti, am vazut chestii chiar interesante.

Mi-am luat rujul Tender de la Melkior (il gasiti aici - nu uitati de codul melkior10coltul care va ofera o reducere suplimentara de 10%) si de pe ebay o varianta micuta a plansei de curatat pensule de la Sigma, de care v-am povestit saptamanile trecute si pe care o recomand cu toata inima. Are cam 10 centimentri diametru, ventuza pentru lipire pe chiuveta, aceleasi striati ca si cea mare (o parte pentru spalat si una pentru limpezit) si m-am gandit ca imi va fi extrem de utila cand am de spalat 2-3 pensule si nu vreau sa scot plansa aia mare. Am luat-o de aici, pretul este mai mult decat rezonabil si a ajuns in 10 zile.

Am inceput sa beau niste ceaiuri Teatox, daca vad ceva rezultate o sa va povestesc mai multe. Vineri seara am fost la Miko Cafe la un eveniment despre nutritie sanatoasa si am incercat cateva preparate pregatite de Chef Gabriela Simion, am plecat de acolo cu cateva idei, dar pana le pun in practica vreau sa va arat ceva ce-am mancat si pe post de mic dejun, dar si cand am vrut un desert. Iaurt cu condimente Apple Pie (luate de aici), jumatate de mar taiat bucatele si granola fara zahar si fara alte nebunii ... delicios.

Saptamana voastra cum a fost?

11 comentarii

  1. Mi-am comandat și eu planta pt curățat pensule...abia aștept sa ajunga

    RăspundețiȘtergere
  2. Și eu îmi doresc planșa de curățat pensulele de la Sigma. Mă tentează din ce în ce mai mult! Am avut o săptămână aglomerată, dar bună. Acum, în weekend am recuperat și orele de somn pierdute în timpul săptămânii și sper ca săptămâna ce vine să fie și mai bună!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie sa ti-o iei, merita din plin, ca sa nu mai zic cat de usor se curata pensulele.

      Ștergere
  3. Acum imi doresc si eu o astfel de plansa pentru curatat pensule! :) Sa te bucuri de noutati si sper ca saptamana viitoare sa fie una mai linistita si cu multe bucurii!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar sa-ti iei, o sa iti placa si e extrem de utila. Saptamana mea a inceput cu nesomn, sper ca la tine e mai bine. :)

      Ștergere
  4. Am vazut ca a aparut si pe iherb ceva de genul si chiar vreau sa o iau.
    Saptamana mea a fost mai groaznica decat cealalta, am avut mari probleme cu somnul dar incep sa-mi revin.
    Te pup
    ( Anamaria )

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De cea de la RT zici, nu? Mi se pare cam scumpa si rigida, pe mine m-au dezamagit si cu gelul de curatare pentru pensule, daca o iei sa-mi spui cum ti se pare. Am vazut ca au adus si samponul si servetele de la Ecotools, sa te uiti si la ele.

      Ștergere
  5. Ce saptamana, o nebunie. Eu ce imi iauuu? As vrea un ruj, ca parca as schimba putin culoarea. Nu m-au preocupat pana acum metodele de spalat pensule. Spalate si gata. Trebuie sa studiez, ca vad ca toata lumea este incantata de plansa minune. In rest am recuperat si eu ceva somn dupa saptamana nebuna. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar merita plansa, nu se compara spalatul in palma cu rezultatele obtinute asa. :)

      Ștergere
  6. Sunt diverse siteuri care le comercializeaza, uneori ofertele sunt chiar bune.

    RăspundețiȘtergere