Super Value Zone? Cred ca da!

2.3.15


Anul asta n-am dat nici o comanda pe StrawberryNET. De cand au schimbat politica de transport parca mi-a pierit cheful de cumparaturi, desi cateva tentatii - mai mari sau mai mici - au fost. Insa tot mai obisnuiesc sa ma uit la Oferta Zilei si asa am facut si astazi ... si am observat ca au o categoria speciala - Super Value Zone - care mi-a atras atentia. Sunt peste 1000 produse cu reduceri, unele au reduceri chiar bune, altele nu mi s-au parut cine stie ce. 

Am selectat cateva dintre produsele care m-au tentat pe mine si vi le-am aratat mai sus, insa daca aveti timp si bani veti gasi mai multe pe site, mai sunt si alte oferte in afara de cele pe care am stat sa le analizez eu. Pretul pentru parfumul 5th Avenue de la Elizabeth Arden a fost cel care mi-a atras atentia, este mai bun decat cel pe care l-am prins eu anul trecut si mie chiar imi place parfumul mult.

Am vazut multe produse Clinique si Estee Lauder la oferta, insa si unele de la firme care nu prea intra niciodata la genul asta de oferte (Flowerbomb de la Viktor&Rolf e un exemplu bun). Nu stiu daca dau comanda (desi am vazut fondul de ten stick de la Becca la o oferta foarte buna si ma tenteaza rau) dar ... vom vedea. AICI gasiti toate ofertele in caz ca vreti sa va faceti un cadou de inceput de primavara.

Later edit: si (cum a zis Anamaria in comentarii, eu nu vazusem) pana pe 8 martie transportul e gratuit indiferent de valoare

24 de comentarii

  1. am vazut si eu oferta si cred ca voi comanda un parfum sau poate 2 :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, am vazut si eu ofertele...unele sunt tentante . Pana pe 8 martie livrarea este gratuita fara valoare minima . Eu am vazut parfumul Vivienne Westwood doar la 58 lei .Te pup
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oferta cu 58 am vrut si eu s-o pun, dar nu stiu ce s-a intamplat - am modificat acum. :)

      Ștergere
  3. Bunicele ofertele...insa sunt dezamagita la clestisorul de gene...eu l-am luat de 10 ori mai ieftin, din alta parte...si e acelasi ... :)))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu cred ca aveai cum sa iei un cleste de gene Shu Uemura cu 5 ron, probabil ca ti se pare ca arata la fel, dar nu cred ca e acelasi lucru.

      Ștergere
  4. Primele 2 si ultima oferta m-au tentat si pe mine, dar presimt ca sunt dulci parfumurile pentru gusturile mele (ultimul stiu sigur ca e mai mult decat pot duce). Sper sa am drum la DM sa miros 5th Avenue, din review-urile online nu-mi dau seama daca e dulce sau suportabil.

    RăspundețiȘtergere
  5. ulei de dus netezitor ... ce haios suna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. astia de la StrawberryNET si traducerile lor de ras ...

      Ștergere
  6. toate produsele arata minunat,dar sincera sa fiu nu imi permit nimic...si raman doar cu dorinta chiar daca imi doresc multe,pupici

    RăspundețiȘtergere
  7. Vivienne Westwood-ul ala.....face tare dragalas cu ochiul... :-D

    RăspundețiȘtergere
  8. nu am comandat de la ei...pentru parfumuri apele la aoro.ro insa sunt foarte dezamagita de cargus firma de curierat cu care colaboreaza, deoarece au niste servicii de tot rasul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am comandat de zeci de ori si am prins oferte foarte bune.

      Ștergere
  9. Au modificat preturile... Cel putin la ora la care iti scriu acest comentariu nu mai sunt preturile care erau ieri (la parfumuri ma refer). Nu am fost atenta daca ieri era transport gratuit, dar azi edp Vivienne Westood 50 ml e 114 lei. Mi se pare rusinos. Probabil cresc preturile in fiecare zi pana le vor intrece pe cele de dinainte de reducere :))

    La_vie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu scrie nicaieri ca preturile raman pe o perioada lunga, d-aia e bine sa profiti cand prinzi cate o oferta. Eu mi-am invatat lectia in trecut. :))

      Ștergere
  10. Revin...Daca accesezi parfumul are pretul de 58 de lei....la fel si celelate. Deci pretul si mai redus apare accesand produsele respective. Cred ca e vreo problema cu site-ul. Am testat doar cu parfumurile care ma interesau pe mine si la care am vazut pretul modificat.

    O zi frumoasa! La_vie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acum m-am uitat si eu si sunt alte preturi. Cum iti ziceam in comentariu anterior eu am profitat cand am vazut oferta, ca sa fiu sigura. :)

      Ștergere
  11. Dap, am vazut oferta, parfumuri cu preturi de la 48 (Calvin Klein, Elizabeth Arden) la 100-120 lei Guerlain Idylle la 140 lei!!! Bvlgari Jasmin Noir 100 ml - care au disparut cam intr-o ora sau doua (nu stiu daca era o greseala dar preturile astea au fost pe site).
    Au ramas insa parfumuri scumpe pe care rar le gasesti la oferte mai bune asa ca daca mai aveti si reducerea maxima de 10% eu zic ca se merita, oricum nu se compara cu preturile din magazinele noastre.
    Eu am dat 3 comenzi anul acesta (toate de la reducerile zilnice), una o voi ridica azi si pe ultima probabil tot saptamana asta.

    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ofertele bune dispar intotdeauna repede, eu mi-am luat un parfum.

      Ștergere
  12. Referitor la produsele jacob hooy si treets ce ti-a placut mai mult ? Multumesc .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am scris despre produse pe blog, daca te uiti in arhiva gasesti parerea mea despre ce-am incercat.

      Ștergere