Squeeky Clean de la Creightons

24.3.15


Produsele Squeeky Clean mi s-au parut interesante de cand le-am vazut prima data pe siteul celor de la Creightons si mi-am dorit sa le gasesc si la Hello Free Z One Discount si la ultima (sau poate penultima) vizita in magazin le-am vazut la raft, asa ca nu puteam sa nu le incerc. Am ajuns acasa cu gelul de dus, lotiunea de corp si exfoliantul pentru fata (mai sunt cateva produse in gama). Preturile sunt mici, asa cum v-ati obisnuit deja - 7-8 ron, nu-mi mai amintesc cu exactitate.

O sa incep cu ambalajele cu aspect retro, care imi amintesc de produsele Soap&Glory, un stil care pe mine nu ma fascineaza, dar mi se pare ca arata chiar bine in combinatia asta. Plasticul este tare si produsele au un aspect sic, cred ca s-ar preta foarte bine pentru un cadou pentru o persoana vesela si cu pofta de viata, careia ii plac astfel de produse. Mirosul de zmeura este destul de puternic si mi se pare potrivit pentru lunile calde sau pentru diminetile cand ai nevoie de energie, insa daca nu va plac aromele fructate nu le incercati, nu vor fi pe placul vostru. Le-as incadra in categoria "ieftin si eficient".

Gelul de dus are mai degraba textura unei creme, culoarea este roz (exact ca tubul) si este foarte bland cu pielea si face destul de multa spuma (pentru mine asta nu este un criteriu de a cataloga un produs, dar stiu ca sunt multe persoane care vor neaparat spuma). Mirosul nu persista pe piele, insa in baie miroase destul de bine cand il folosesti.

Crema de corp are acelasi miros de zmeura, dar care nu ramane pe piele pentru mult timp, dar cred ca e mai bine asa pentru ca este destul de puternic (daca va stiti cu probleme la parfum poate e mai bine sa nu le incercati - parfumul e pe undeva la jumatatea listei si este o aroma destul de puternica - depinde mult de gusturi si piele). La capitolul hidratare sta decent si efectul se mentine cateva ore pe piele, iar ambalajul este practic si dozarea se face optim.

Ultimul produs pe care l-am incercat este exfoliantul pentru fata, curiozitatea a fost mare si m-am gandit ca il pot folosi pentru maini sau corp, ceea ce si fac de altfel. L-am incercat o data si pe ten, insa particulele abrazive sunt maricele (insa nu dure) si mirosul de zmeura destul de puternic, asa ca prefer sa-l folosesc pentru maini si corp si este eficient.

Concluzia? Imi plac si le folosesc, iar daca cautati o varianta ieftina si eficienta, dar care sa miroasa si sa arate bine, s-ar putea sa va placa si voua. Le-ati incercat? Cum vi se par?

16 comentarii

  1. Nu am folosit nimic din aceasta gama arata super, te pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce ador mirosul de zmeura si in general lotiunile, cremele cu miros de fructe, ciocolata...ti-am mai spus de pasiunea mea pentru masca de ciocolata de la Montagne Jeunesse care imi vine sa o mananc, nu alta!
    Nu am folosit produsele Squeeky Clean, inca astept cu nerabdare lansarea site-ului de cumparaturi online a celor de la Hello Free Z One Discount, dar pana atunci citesc cu interes review-urile tale!
    Have a nice day!
    Mary Yony

    RăspundețiȘtergere
  3. Am avut în coșul de cumpărături crema de corp, dar până la urmă am decis s-o pun înapoi pe raft, știind că deja nu prea mai aveam loc pe unde să le pun. Dar m-ai convins, data viitoare cred că o s-o iau și poate iau și gelul de duș. Îmi place mult mirosul de zmeură de obicei, iar ambalajul lor e mult prea mișto!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cateodata logica invinge, la mine insa curiozitatea e si mai mare. :)

      Ștergere
  4. M-am abtinut cu greu la ultima vizita in magazin sa nu iau unul dintre produse. Le-as fi luat pentru ambalaj, il ador!!! <3 Am prea multe produse momentan, insa la urmatoarea vizita sigur iau macar gelul de dus :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Camelia, nu am incercat produsele, dar aici in Uk, in magazine precum poundland, discount uk, produsele astea sunt 1 lira fiecare, deci 5 lei si ceva. 8 lei chiar e mult, adaos de adaos :) Dar unt curioasa sa incerc acum! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu ca se gasesc si la Poundland, lira e 6 ron, chiar nu mi se pare mare pretul, mai ales ca in alte magazine nu gasesti ceva la pretul asta. :)

      Ștergere
    2. Da, acum recent a ajuns la 6, din nou, enervant! :)) Sigur ca nu e mare, doar spuneam de adaos, dar cred ca e cumva firesc...:)

      Ștergere
  6. Eu folosesc scrubul pentru fata si pot sa spun ca imi place foarte tare mirosul. Mi se pare ok si textura, insa tenul meu ramane putin uscat dupa ce il aplic cu usoara senzatie care strange, cere obligatoriu o crema hidratanta. Intentionez sa fac o vizita in magazin joi dupa-amiaza, sa vad ce goodies mai gasesc :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, e de astept sa usuce daca te uiti pe ingrediente, eu d-aia am preferat sa-l folosesc pe corp si maini. Oricum e un produs bun.

      Ștergere
    2. Sincera sa fiu, nu prea ma pricep sa "citesc" ingredientele, si probabil ca multe dintre noi nu prea stim. Poate faci un tutorial despre cum putem identifica ingredientele de care ar trebui sa ne ferim. Ar fi foarte util :)

      Ștergere
    3. Nici eu nu sunt vreo experta, te poti folosi de dictionarul asta cand ai nelamuriri - http://www.paulaschoice.com/cosmetic-ingredient-dictionary/.

      Ștergere
    4. Foarte util linkul, multumesc!

      Ștergere