Ne-am jucat de-a pozele

24.3.15

De vreo doua saptamani tot incerc sa ma vad cu Cristiana sa ii dau ce i-am cumparat cand am dat ultima data comanda pe Romwe si Sheinside, dar nu stiu cum s-a intamplat ca nu ne-am nimerit deloc cu timpul liber. Dar astazi s-a produs minunea si daca tot am avut ceva timp de lenevit si stat la taclare i-am zis sa facem si niste poze sa vedeti si voi cum vin hainele, in caz ca va tenteaza ceva.

Pulovarul gri cu imprimeu vi l-am aratat si pe Facebook acum ceva vreme si este chiar frumos, are acelasi imprimeu si pe fata si pe spate si m-a surprins mai mult decat placut. E un pulovar scurt dar destul de versatil, e diferit de ce aleg eu de obicei, dar tocmai asta m-a atras la el. Pulovarul gri l-ati mai vazut in varianta mov acum ceva vreme, imi place modelul, doar ca cel gri mi se pare mai mic decat cel mov si asta nu m-a incantat foarte tare. 
 
Fusta in schimb este mult mai misto decat mi-am imaginat eu ca va fi - talia este elastica si se potriveste pentru marimi mari (fara probleme), are mai multe straturi de tul si se aseaza foarte bine, singurul lucru care cred ca l-as schimba e lungimea, o idee mai scurta ar fi fost perfecta. Insa imi place cum se aseaza si imi place culoarea, prin urmare fusta a ramas la mine si sper ca intr-o buna zi sa o vedeti pe mine. M-am uitat dupa modelul asta si pe alte siteuri cu gandul ca poate gasesc si alte culori, insa n-am vazut-o.


pulovar imprimat - AICI
pulovar gri - AICI
fusta - AICI

Cristianei i-am luat o rochie tricotata (este la oferta pe site acum daca va intereseaza), n-a venit ea pregatita de poze, a fost ceva de moment, insa puteti sa va faceti o idee de cum arata. Cu ciorapi grosi si niste cizme mai inalte ar fi aratat si mai bine, dar am improvizat si asta am reusit. E lucrata bine si modelul e interesant, nu avantajeaza pe toata lumea, dar se poate accesoriza incat sa arate bine.


rochie - AICI

Mi-au placut toate produsele, asa ca intre timp am mai dat cate o comanda pe fiecare site, sunt curioasa unde vor ajunge (v-am zis ca mai nou au ajuns coletele in vama si nu-mi place deloc). Si pana una alta astept multe genti ... voi ce v-ati luat in ultima vreme?

14 comentarii

  1. Ce-mi plac alegerile pe care le-ai facut!!! Ma intreb ce-mi place mai mult? Pulovarul? Fusta sau rochia? Toate sunt frumoase!
    Eu in ultima sesiune de cumparaturi mi-am luat o rochie tip camasa (m-am gandit la ceva lejer ca vine caldura ies cu bebe si carutul) si o camasa intr-un stil mai vintage de culoare crem, care se leaga intr-o fundita la gat si e din matase placuta la atingere...si cam atat! :)
    Mary Yony

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa le porti cu placere. :) Am facut alegeri bune, de data asta, cred ca fusta e totusi preferata mea.

      Ștergere
  2. Imi place foarte mult primul pulover, pacat ca nu mai este pe stoc .Sa purtati sanatoase hainutele.Eu ieri am primit o comanda de pe Kurtmann, au perioada aceasta reduceri foarte bune, mi-am luat doua bluzite Vero Moda superbe .
    Sa stii ca te-am vazut in poze pe blogul Beauty Barometer (de altfel pentru prima data) :) si m-am bucurat sa te vad .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa le porti cu placere. :) Inca am retinerile mele cu pozele, e o chestie la care lucrez (mental), sa vedem unde duce. :)

      Ștergere
  3. Imi place puloverul gri deschis. Fusta verde menta pe care o am si eu trebuie sa o scurtez mai bine de o palma, mai rau era daca era prea scurta. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Vroiam sa scriu pulovar dar ma gandeam la Vero Moda si de aici faza cu ver:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Toate alegerile facute imi plac ♥♥sa le porti sanatoasa..eu nu mi-am mai cumparat nimic de mult timp...am inceput sa adun puncte pe sheinside sa imi pot lua si eu ceva...oricum am de munca, te pup

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi plac toate produsele alese de tine :)
    Eu nu mi-am cumparat nimic nou,am facut cumparaturi pentru nepotel de acum vine caldura si tot ce are ii este mic...deci trebuie innoit :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Fusta mi-o doresc si eu foarte mult (am mai vazut-o pe Oasap, dar e mai scumpa), iar rochia tocmai mi-a sosit si mie ieri si imi place. Aveam emotii in privinta lungimii dar imi vine ok/decent :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fusta e mult mai reusita decat multe pe care le-am vazut, poate ti-o iei pana la urma, merita.

      Ștergere