Ieri ...

9.3.15


Nu stiu daca voi ati avut planuri pentru ziua de ieri, eu n-am avut ... pana sambata seara. Stiam doar ca vreau sa petrec ziua cu mama si atat, dar nu ma gandisem la ceva anume. Insa vineri seara am primit un mail de la Yves Rocher cu o surpriza - in magazinul lor din Promenada Mall ma astepta o punga cu noutatile de primavara - si m-am gandit ca n-am mai fost de ceva vreme cu mama la plimbare, sa ne plimbam prin magazine si sa pierdem timpul. Mama a fost mai mult decat incantata de idee asa ca ieri am fost in Promenada.

Ne-am trezit destul de tarziu, eu i-am luat flori si ceva dulce si ... inca ceva, iar ea m-a surprins cu Vanilla Sesame Oil Shower Peeling si o lumanare Harmony de la Lidl (zic m-a surprins pentru ca m-a vazut acum cateva saptamani ca m-am uitat la ele, dar nu le-am luat gandindu-ma ca am prea multe acasa).  Cred ca pricepeti exact la ce m-am referit aici, n-are nici o legatura cu vreo valoare materiala ... e vorba de cu totul altceva.

Prima oprire a fost la magazinul Yves Rocher si surpriza o puteti vedea in poza - gelul de dus si apa de toaleta cu ceai verde, nou lansate. Apa de toaleta o gasiti la oferta aici si pot sa va spun ca este perfecta pentru primavara - proaspata si fructata, cu usoare accente lemnoase, interesanta ... probabil ca nu rezista mult pe piele (cum nu rezista nici celelalte ape de toaleta), dar prima impresia e una super buna.

Ii promisesem mamei o prajitura asa ca ne-am oprit la Brioche Doree - mama si-a luat Foret Noire si un cappucino, iar eu am ales Flan Natur (o budinca cu vanilie) si o ciocolata calda alba. Poze n-am facut, am preferat sa savuram prajiturile si sa stam de vorba - departe de nebunia vietii cotidiene. Am pus pe lista imaginara din mintea mea sa facem asta mai des in perioada urmatoare.

Am intrat in Inmedio si am vazut revista Viva cu o lotiune de corp de la Yves Rocher (din editia limitata de sarbatori cu fructe de padure) la 8.90 ron si am luat-o, dupa care am intrat in DM si am pierdut o gramada de timp, uitandu-ma la ce produse noi au. Intotdeauna cand ajung in DM sunt pe fuga, de data asta am stat si m-am uitat linistita si bineinteles ca n-am iesit cu mana goala.

Mi-am luat crema de dus cu ulei de vanilie (nu stiu daca e noua sau nu, dar eu n-am vazut-o pana acum), spuma de baie Evening Star cu vanilie si chai (am vazut si o varianta noua, cred ca editie limitata, ceva tot cu vanilie, dar mi s-a parut mult prea puternica aroma) si o crema de corp cu ulei de marula care miroase fantastic (daca ajungeti in DM uitati-va la gama asta, o sa va placa sigur). Cristalele de baie de la Kneipp erau reduse cu 50% si am ales doua variante: spate relaxat si echilibru pentru mine, n-am incercat cristalele pana acum, insa uleiurile lor imi plac mult.

Am intrat in magazinul M.A.C. (in cel din Promenada nu intrasem pana acum) si nu m-a bagat nimeni in seama desi am intrat cu intentia sa-mi iau un ruj si am stat ceva timp incercand cateva nuante. Vreau sa cred ca motivul a fost faptul ca asezau niste marfa, desi ... in sfarsit ... prin urmare n-am lasat nici un ban in magazin, dar trebuie sa-mi iau Japanese Maple si Pure Zen cat de curand. In Sephora am testat cateva parfumuri si am doua dorinte noi, momentan raman la stadiul de dorinte ca nu-mi justific un parfum nou (am doua parfumuri pe drum, ca sa intelegeti cat de grav e), in rest nu prea am vazut chestii care sa ma tenteze foarte tare desi am intrat in cateva magazine, asa ca sper sa-mi placa si cristalele.

A fost o zi de relaxare, in care am ras mult si mi-am amintit multe lucruri (si l-am simtit si pe tata langa noi, inainte obisnuiam des sa facem escapade d-astea in trei), m-am gandit la bunicile mele si la matusa mea, m-am gandit ... sper ca si voi ati avut o zi frumoasa si ca saptamana asta va fi una si mai frumoasa.

24 de comentarii

  1. CE FRUMOS :* Chiar ca ati avut o zi foarte frumoasa.Si la mine a fost foast frumos,cu familia,ca asa e cel mai placut.andutu alex fb

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, timpul petrecut cu cei dragi ne incarca de energie, ar trebui s-o facem cat de des putem. :)

      Ștergere
  2. Si eu vreau magazin MAC :)
    Ati avut o zi foarte frumoasa si a mea a fost la fel, doar ca eu mi-am petrecut-o cu sotul meu .
    Am intrat si eu zilele trecute in DM, vroiam sa-mi iau concealerul wake me up , dar nu mai aveau nuanta deschisa .Asa ca am dat o comanda pe aoro si l-am luat pe cel de la Clinique care-mi place foarte mult.Chiar sunt curioasa ce parfumuri ti-au atras atentia .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca ai avut o zi frumoasa, prea mare tentatia cu magazinul MAC, ti-ai lasa salariul acolo. :))

      Ștergere
  3. frumos, eu am fost cu sotul ieri, ne-am rasfatat acasa

    RăspundețiȘtergere
  4. Frumoasa postare,ca intr-e cele mai bune prietene :X:X:X:X.Eu nu am avut nici un plan ieri,am stat acasa...:).Toate produsele arata minunat ,iti doresc multa sanatate si tie si mamei tale .:*:*:

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte frumos ati petrecut ziua de 8 martie, se simte in descrierea ta o nota de fericire amestecata cu melancolie, ceva un sentiment puternic!
    Eu am petrecut ziua cu sotul si fetita mea, am iesit la o cofetarie, ne-am felicitat apropiatii, apoi spre seara le-am facut o vizita parintilor mei! A fost o zi frumoasa, relaxanta si un plus a fost adus de vremea frumoasa de afara care parca m-a facut sa ma trezesc din amortire!
    Mary Yony

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte frumoasa si ziua ta, avem nevoie de iesiri d-astea, sa ne umplem de energie. :)

      Ștergere
  6. Camelia, ma bucur ca ai petrecut ziua cu mama ta, exact pentru asta ar trebui sa fie ziua asta. Si eu m-am gandit la mama ( suntem departe una de alta), la sora mea (si de ea departe), in fine...la multe. Dar am incercat sa ma simt bine la un film ( Focus- 2015, merita vazut) si ulterior gustand ceva bun. Nu mi-am cumparat nimic, nu ieri. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ne adaptam la ce avem aproape, nu? Sunt sigura ca au ajuns la ele gandurile tale bune. :)

      Ștergere
  7. O zi binecuvantata alături de mami...ce poate fii mai frumos?! Ma bucur.
    Şi eu ador sa imi petrec timpul cu mama, sa radem non.stop :)) sa vorbim despre orice. Sa citim din Cuvantul Lui Dumnezeu amandoua, din Biblie, sa studiem ce am citit sa intelegem mai bine.
    Este sufletul pentru care ii multumesc Lui Dumnezeu ca mi-a daruit-o!

    RăspundețiȘtergere
  8. Se vede că ați petrecut frumos și că v-ați simțit foarte bine, mă bucur pentru voi!
    Azi am fost și eu în Promenada, am vrut să intru la MAC dar m-am abținut, tot cu aranjatul mărfii se ocupau fetele. :)) De apa de toaletă de la YR cred că o să abuzez pe timp de vară, chiar mă gândeam că nu mai am niciun parfum cu o aromă pe care s-o pot suporta pe căldură.
    Cred că i-au și eu revista aia până la urmă, deși am tot zis că nu mai cumpăra creme de corp până nu mai consum din ele, dar e prea bun prețul!
    O săptămână frumoasă îți doresc!

    RăspundețiȘtergere
  9. O zi frumoasa cu mama ta!:X Eu am avut o zi plina si n-am simtit nici un pic sarbatoarea. Mai ales ca si eu si mama avem probleme de sanatate in perioada asta iar ea e departe si eu nu pot fi acum acolo. Multe produse noi si interesante de testat! Sunt curioasa....de ce parfumuri te-ai indragostit in Sephora?:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper ca nu e nimic grav si ca se vor rezolva toate. Crema aia cu ulei de marula trebuie s-o incerc, o sa-ti placa, pot sa bag mana in foc. Nu zic nimic de parfumuri ... inca. :)

      Ștergere
    2. Am uitat sa zic de crema aia. Am avut-o, am si scris despre ea dar cred ca intr-un empties. Imi placea enorm cum mirosea dar ramanea la suprafata pielii, uleioasa si ciudata. Pe spate m-am umplut de cosulete de la ea. Si eu n-am probleme de genul in general. Too bad, I wanted to love it!:( Cat despre probleme...ma rog si eu sa nu fie atat de grave pe cat se arata.

      Ștergere
  10. Foarte frumos <3 Eu mi-am petrecut ziua cu sotul si nepotelul :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Ziua mea de 8 martie am petrecut-o cu un pic de jale in suflet... Prima parte am fost in doi, n-am facut mare lucru, dar am facut impreuna: lenevit in pat, mic dejun copios, cafea bauta impreuna, plimbare in parc. Apoi domnisorul meu a plecat la Bucuresti pentru doua saptamani - de aici si mica jale, ne-a marcat si dimineata si ne-am trezit adesea plangandu-ne de mila ca atunci cand eram in facultate si plecam eu la Bucuresti, el la Brasov.
    Din ce ai tu acolo, ma incanta lotiunea cu fructe de padure - eu nu am gasit revista cu varianta asta, dar am crema de maini si imi place mult de tot. Exfoliantul cu vanilie mi se pare cam agresiv, il aplic cu blandete, iar recent am luat si varianta cu smochine.
    Eu nu am reusit sa-mi vad mama de 8 martie, dar weekend-ul asta ma duc la ea, vine si sora-mea si poate, poate reusim s-o luam prin invaluire si sa iesim toate trei undeva.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie nu mi s-a parut deloc agresiv exfoliantul, dar l-am folosit pe cel cu zmeura, cel cu vanilie asteapta ... ma gandesc ca poate-s diferite. Trec repede 2 saptamani si revederea e dulce. :)

      Ștergere
  12. Cand vad produse Balea imediat imi starneste curiozitatea! Imi place DM maxim si as petrece muuult timp in el daca m-ar lasa sotul!
    Sa le folosesti pe toate cu plăcere si sa ai o primăvara frumoasa

    RăspundețiȘtergere