Hidratare sub dus cu Nivea

25.3.15


Cand am auzit prima data de lotiune hidratanta sub dus am strambat din nas si m-am gandit "ce mai e si asta?" si o perioada n-au prezentat nici un interes pentru mine. Dar deloc ... aveam cateva mostre in casa din reviste si nici n-am avut curiozitatea sa le incerc sa vad cum e lotiunea asta de-o tot vedeam in reclame. Asta pana intr-o zi cand mama mi-a zis ca mi-a luat lotiunea de corp hidratanta pentru piele normala.

Intre timp am mai adunat inca vreo trei - doua variante de lapte de corp sub dus (cel cu lapte si cacao si cel pentru piele uscata) si inca o lotiune - ultima lansata de Nivea pentru fermitatea pielii cu coenzima Q10. Mai sunt disponibile inca doua variante pe care eu nu le am - laptele delicat si cel cu lapte si miere - dar pe care probabil o sa le incerc in timp.

Diferente majore intre ele nu pot sa zic ca am observat in ceea ce priveste hidratarea (pe care as defini-o ca fiind medie, perfecta pentru cei ce sunt pe fuga si nu au timp sa aplice o crema hidratanta dupa baie/ dus), partea cu mirosul tine strict de gust si de om, mie imi plac toate si m-am obisnuit sa am una in baie si sa o folosesc cand ma grabesc. Nu trebuie sa astept sa intre crema in piele, ma pot imbraca imediat si sa ies pe usa, n-are cum sa nu-mi placa asta.

Nu stiu daca le-as incadra la produse fara de care nu poti sa traiesti, dar pentru femeia moderna (si nu numai pentru ea) mi se par foarte utile, mai ales pentru situatiile urgente cand timpul e scurt (si uneori lenea e mare). Am vazut ca o gramada de alte firme au inceput sa scoate diverse variante de lotiunii sub dus, eu n-am avut curiozitatea sa incerc altele, am ramas la cele de la Nivea.

Le-ati incercat? Cum vi se par? Merita sau nu?

12 comentarii

  1. Interesant produsul, dar cum se foloseste? Se aplica pe piele si face spume ca un gel de dus, sau este o crema pe care o aplici in timp ce faci dus?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu face spuma, se foloseste dupa gelul de dus, direct pe piele, dupa care o clatesti.

      Ștergere
  2. Nu le-am incercat, dar am vazut ca toata lumea vorbeste de ele. Acum ca iti plac si tie, m-ai facut curioasa :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu le-am incercat dar mi-as dori fff mult , produsele Nivea sunt preferatele mele ♥♥♥:*:*

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu doar pentru femeia moderna, ci si pentru femeia comoda - asa cum sunt eu :) Sunt grozave lotiunile astea sub dus, saru'mana cui le-a inventat :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Desi folosesc produse Nivea in general, imi plac, nu am incercat produsele de fata. Eu sunt la faza cu strambatul din nas :), cred ca m-am gandit ca nu sunt foarte eficiente. Nu stiu daca-i asa pana nu le incerc ce-i drept. Sa vad daca am mostre din reviste, vorba ta, poate chiar am.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate ai mostre si poti sa-ti dai seama daca are sens sa iei un produs full-size sau nu. :)

      Ștergere
  6. Am văzut și în DM la Balea genul acesta de produs însă aștept să termin loțiunile de corp clasice ca apoi să le încerc. Recunosc că mă tentează de luni bune să le încerc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am cazut si eu unul cu vanilie in DM care m-a tentat, insa m-am gandit la cele pe care le am si am stat linistita.

      Ștergere