Ghid de cumparaturi (9) - zaful.com

31.3.15

Nu mai stiu cum am ajuns prima data pe siteul celor de la zaful.com, dar am ajuns, asta e cel mai important, nu? Mai e cazul sa va spun la ce m-am uitat prima data? Sa va spun totusi ... poate chiar nu banuiti - la genti. Si am vazut-o pe cea albastra de mai jos si mi-au iesit ochii din orbite. Stiu cu ce seamana, dar tot imi place. Si sa fiu sincera imi plac si celelalte culori la fel de mult, mi-ar fi greu sa aleg una singura. Si am mai vazut si alte cateva modele care m-au tentat rau de tot, dar mi-am impus niste limite, pe care sper sa le respect.

Si daca tot am inceput cu albastru mi-a placut si culoarea fustei, e clar ca am o problema cu albastru royal (si nu numai) in ultima vreme, dar nici nu incerc s-o ascund. Si nici ceasul ala nu mi-ar pica rau, mai ales ca pretul este destul de bun. Am mai vazut si alte modele de ceasuri pe site si preturile sunt ok.



O alta culoare care nu-mi da pace in ultima vreme este galben, in sfarsit incep sa simt si eu influenta soarelui in viata mea (ma refer la lei si soare, nu va ganditi la altceva). Prin urmare cand am vazut pantofii de mai jos a inceput sa-mi bata inima mai tare, am vazut modelul asta si pe alte culori si e greu sa spun care mi-a placut mai mult, dar raman totusi la galben, desi nici cei mov nu mi-au displacut. Accesoriile au preturi destul de bune pe site si bratara chiar mi-a placut. La fel si puloverul, cred ca ar inveseli o tinuta si mi-ar da o stare de bine.

 

Ma opresc aici pentru ca daca o iau pe culori si va arat tot ce mi-a placut cine stie cand mai termin (cu greu m-am abtinut sa nu va arat si ceva pe rosu, m-am gandit ca o sa ziceti ca a dat patriotismul peste mine). Am vazut niste tricouri cu mesaje misto si cateva rochii interesante, sunt foarte multe produse pe site si n-am avut timp sa stau sa iau la puricat tot, dar in mod sigur o sa mai intorc pe site si poate dau si o comanda ... candva.

Plata se poate face prin Paypal si transportul este gratuit, ceea ce nu poate decat sa ma incante. Preturile sunt asa si asa, am vazut si produse mai ieftine decat pe alte siteuri, dar si produse mai scumpe, asa cum am vazut si anumite produse care nu exista pe alte siteuri. E clar ca trebuie putin timp de cautare inainte de a plasa o comanda, dar la cate produse au nu stiu cat de putin timp e suficient ...

Stiti siteul? Ati comandat ceva? Sunt seriosi? Va tenteaza ceva?

18 comentarii

  1. Imi place mult galbenul asta, inca de cand ai postat geanta. Deja ma uit numai dupa galben. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca e o culoare perfecta pentru perioada urmatoare. :)

      Ștergere
  2. Omg, geanta! Eu am o mare pasiune pentru genti. Iar nuanta de albastru e superba.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa ... eu am interdictie la genti sau cel putin asa vreau sa cred. :))

      Ștergere
  3. N-am mai auzit de site-ul asta, dar cred ca e mai safe sa nu intru pe el momentan :)) Dar e de tinut minte

    RăspundețiȘtergere
  4. am si eu un fix de cativa ani cu albastru royal. Anul acesta vreau o rochita si ceas!

    RăspundețiȘtergere
  5. Gentuta e adorabila <3 <3 <3 N-am mai auzit de acest site...nu comand de pe site-uri internationale din cauza platii si riscului de a ajunge la posta vamala care e chiar departe de mine. Am mai patit asa ceva.

    RăspundețiȘtergere
  6. Albastru si galben...culori care merg chiar si combinate!
    Albastru mi-a placut dintotdeauna! Galben...doar de putina vreme! :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  7. superba geanta :X:X:,mie imi place galbenul...:D .

    RăspundețiȘtergere
  8. Si eu as dori sa stiu daca sunt seriosi si daca a mai comandat cineva de pe aces site :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Camelia ai comandat?ti-au venit produsele?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, mi-am luat o fusta, am scris pe blog acum cateva zile.

      Ștergere
  10. Am comandat in valoare de 200 euro si nu am primit nici o chitanta. sa imi fac probleme ca nu ajunge comanda?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tranzactiile prin Paypal au garantie de livrare, nu ajunge se cer banii inapoi. Nu au ce chitanta sa trimita, nu s-a facut o plata cash ca sa emite chitanta.

      Ștergere
  11. Eu am primit banii inapoi la o saptamana dupa ce am facut comansa

    RăspundețiȘtergere