Energie si unt de portocale de la Ziaja

14.3.15


Intrebarea care mi s-a tot pus este cum ma simt ... habar n-am cum ma simt, incerc sa iau lucrurile asa cum vin si sa-mi vad de treburile mele, incerc sa nu ma gandesc prea mult, incerc sa fiu ocupata, dar caut metode sa ma incarc cu energie si sa gasesc ceva placut in orice fac, am stat mult cu Bella (care simte ca sufar si care nu pleaca de langa mine si se uita in ochii mei intrebator) si am citit, am petrecut timp cu mama, am petrecut timp cu mine si am incercat sa ma rasfat putin. 

Asa mi-am amintit ca nu v-am povestit de gama cu unt de portocale de la Ziaja si e cazul s-o fac pentru ca este perfecta pentru diminetile cand am nevoie de un plus de energie sau pentru momentele cand vreau doar sa ma simt bine. Pana maine va puteti inscrie AICI la concurs si sa castigati gelul de dus si untul de corp din gama asta (sau din alta gama daca va atrage mai mult - gasiti toate detaliile in postare).

Gama cu unt de portocale are cinci produse: gel crema de dus, lotiune de corp, crema exfolianta de dus cu microgranule, unt de corp si balsam de buze, iar eu le-am incercat pe toate si nu stiu sa va spun care imi place mai mult. Miros absolut demential, iar cand folosesc gelul de dus si exfoliantul miroase toata baia a portocale si mirosul ramane ceva vreme. Pe piele insa nu mi se pare ca persista asa mult mirosul. In schimb pielea ramane hidratata pentru mult timp si asta imi place mult.

Gelul de dus are textura unei creme lichide (de aici si denumirea de gel crema) si contine unt de portocale, ulei de masline, unt de shea si provitamina B5. Are o culoare vesela si datorita vascozitatii produsului este nevoie de o cantitate mica la fiecare folosire. Pielea ramane hidratata, iar baia miroase ca si cum cineva ar stoarce portocale proaspete langa tine. Pretul este mai mult decat bun pentru 500 ml - 13,50 ron la Farmacia Tei, iar eu il recomand pentru diminetile cand aveti nevoie de revigorare si energie.

Lotiunea de corp are 400 ml, este ambalata intr-o sticla cu pompa (care este mai mult decat utila, are sistem de rotire care o inchide, deci accidentele nu au cum sa se intample), iar pretul este in jur de 15 ron. Singurul lucru care nu-mi place la ambalaj (atat la gelul de dus, cat si la lotiune) este faptul ca plasticul este subtire si daca apesi tare se modifica forma, dupa care revine la normal, mi-ar fi placut sa fie mai tare, dar nu este un aspect important. Are un efect racoritor, intra imediat in piele si lasa pielea hidratata, insa mirosul nu persista si e pacat pentru ca este unul foarte misto.

Crema exfolianta imi place la nebunie si de cate ori o folosesc ma gandesc la o marmelada de portocale care miroase de vis. Contine unt de portocale, ulei de migdale dulci si vitamina E si este blanda cu pielea. Pielea ramane hidratata si deloc uleioasa, ceea ce pe mine ma incanta pentru ca nu suport senzatia de piele uleioasa dupa ce folosesc un exfoliant (motiv pentru care nu-mi plac scruburile de la Sabon). Pretul este undeva intre 20 si 22 ron pentru 200 ml si cred ca ii merita din plin.

Untul de corp este bogat in vitamina E si contine unt de portocale, ulei de masline si unt de shea si are acelasi miros delicios ca si restul produselor din gama. Consistenta este perfecta (nici moale, nici tare), se intinde usor pe piele si o lasa hidratata pentru mult timp. Mirosul nu se pastreaza nici in cazul acestui produs (poate fi un avantaj daca nu va place sa se amestece mirosul produselor de ingrijire cu cel al parfumului), iar pretul este acelasi ca si al exfoliantului.

Balsamul de buze contine unt de portocale, ulei de masline si vitamina E si costa in jur de 8 ron pentru 10 ml, se simte placut pe buze, insa nu mi se pare ca exceleaza la capitolul hidratare. Daca il aplici de cateva ori pe zi buzele raman moi si hidratate, insa daca il aplici cum fac eu (seara, daca imi aduc aminte) nu se vad cine stie ce rezultate, dar nu pot sa zic ca e vina lui, ci a mea ca nu l-am folosit constant, dar o sa incerc sa fiu mai atenta la aspectul asta.

Cred ca v-ati dat deja seama ca imi plac mult produsele si daca aveti ocazia sa le incercati vi le recomand fara retineri. Sunt extrem de hidratante, miros delicios, iar pretul este mai mult decat rezonabil. Mie cei de la Ziaja mi-au starnit clar interesul si sunt curioasa si de alte produse. Nu uitati sa ii urmariti pe Facebook si sa va inscrieti la concurs (mai aveti timp pana maine) daca n-ati facut-o deja. Iar daca ati incercat vreun produs din gama asta astept sa-mi spuneti cum vi s-a parut.

12 comentarii

  1. Minunate produse,nu stiu cum sunt,nici nu stiam ca exista astfel de produse,dar arata minunat,Iti doresc weekend placut :* si multumim pt concursuri,imi doresc enorm uleuirile de la Solaris in special cel de cocos de care am mare nevoie te-am pupat...

    RăspundețiȘtergere
  2. Camelia, cand eram mica, crema mamei ( care era un roz fain de bomboana) mi-a placut si ...am mancat putin din ea. La asta m-am gandit cand am vazut produsele, arata de parca asteapta sa fie gustate. :))

    RăspundețiȘtergere
  3. O sa incerc neaparat ceva de la Ziaja mai ales ca preturile sunt foarte ok!
    Sa ai o duminica placuta, relaxanta si...plina :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Suna tare bine gama asta! cred ca dau si eu maine o raita prin farmacii, poate gasesc gelul de dus si exfoliantul. Chiar am nevoie de ceva energizant.

    RăspundețiȘtergere
  5. Toata lumea care a folosit cel putin un produs Ziaja a fost multumita! Chiar am citit numai cuvinte de lauda si imi doresc ca in curand sa am ocazia sa folosesc un produs Ziaja!
    Mary Yony ♡♡♡

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna. Inca nu am incercat am nici un produs... Mai mult ma atrage lotiunea de corp din prezentarea ta si prin faptul ca, chiar daca e desfacut recipientul.. o poti lua cu tine in concediu pentru ca are un sistem de inchidere sigur.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate o sa ai ocazia sa le incerci, chiar sunt bune si mai mult decat rezonabile la pret. :)

      Ștergere