Demachiant pentru ochi Cattier

19.3.15


Am tot folosit demachiantul pentru ochi de la Cattier in ultimele luni (cred ca se vede si in poza asta) si astazi vreau sa va povestesc despre el pentru ca-mi place mult. Este ca o apa care curata foarte bine orice urma de machiaj, fara sa agreseze pielea in vreun fel, cred ca pot sa-l aseman cu apa micelara, fara sa gresesc.

Eu am ochi sensibili si de multe ori cand folosesc un produs incep sa-mi lacrimeze rau ochii (si sa nu credeti ca este vorba de produse cu alcool sau ceva de genul asta, pur si simplu nu-mi priesc anumite ingrediente - o patesc si cu mascara la fel), insa n-am patit-o cu acest produs si asta ma incanta in mod deosebit. Nu este nevoie sa insist, aplic discheta demachianta imbibata pe ochi, o las cateva secunde si sterg usor. Pielea ramane curata si hidratata, cu o senzatia de prospetime care mie imi place mult. 

Nu este nevoie de o cantitate mare de produs si asta compenseaza cumva pretul produsului - daca in cazul lotiunii micelare de care v-am povestit aici am avut ceva retineri pentru ca simteam ca ma tine pielea dupa folosire, in cazul demachiantului pentru ochi n-am nimic negativ de spus. Imi place si-l folosesc cu placere.

L-ati incercat? Cum vi se pare?

14 comentarii

  1. Nu am auzit de el,...nu am folosit..la tine vad produse despre care habar nu am, si chiar ma bucur ca te-am descoperit...nu mor si eu proasta cum se spune :))) :D♥♥♡

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Produsele Cattier nu sunt promovate foarte mult, poate si d-aia n-ai auzit, desi s-a mai scris de ele si pe alte bloguri.

      Ștergere
  2. Nu am folosit acest demachiant, ba din contra am dat numai peste demachiante inutile care nu reuseau sa stearga in totalitate tusul si mai pateam sa si lacrimez de la ele.
    Cred ca e super sa te demachiezi cu o textura ca a unei ape micelare!
    Mary Yony

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, textura imi place mult, eu am si cateva bifazice acum si-mi plac mult, o sa scriu despre ele, poate va inspira. :)

      Ștergere
  3. Si eu am acest demachiant si imi place foarte mult. E un produs bun si bland cu ochii :). Si demachiaza impecabil

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-a surprins placut si pe mine, mai ales ca apa micelara nu mi s-a parut extraordinara. :)

      Ștergere
  4. Mie-mi sună bine! De unde îl putem achiziționa?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este linkul catre siteul de unde il am eu in postare (pe denumirea produsului).

      Ștergere
  5. Nu l-am incercat, dar suna bine descrierea lui .
    Eu folosesc demachiantul pentru ochi sensibili de la Lavera , sunt multumita de el .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma tot gandesc de cand am citit comentariul tau daca am incercat ceva de la Lavera pana acum si cred ca nu. :)

      Ștergere
  6. Stiu despre ei ca au produse bunicele, nu am folosit demachiantul. M-am gandit mereu sa investesc mai mult in crema si mai putin in demachiant, dar dupa spusele tale banuiesc ca face toti banutii. Eu insist putin cu apa micelara sau cu lotiune demachianta si impecabil nu iese decat dupa spalat. Sa-l folosesti cu drag pana la ultimul strop!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu dau de obicei mult pe demachiante, dar asta isi merita banii. :)

      Ștergere