Luni, o noua zi ...

30.3.15


De mult n-am fost asa incantata de un inceput de saptamana. Si nu ca as avea cine stie ce planuri marete, dar saptamana trecuta a fost atat de ciudata ... de-abia am asteptat sa se termine. Si sper ca saptamana ce-a inceput sa aduca numai lucruri bune. Mi-am pregatit ceva de mancare, am verificat una alta si m-am gandit ca n-am mai stat de mult de vorba. 

Aseara mi-am cam facut de cap cu comenzile on-line. Dupa ce-am dat comanda pe feelunique (v-am povestit in postarea de ieri ce oferte sunt), i-am comandat mamei doua produse de pe un site despre care nu stiu multe si eu mi-am mai comandat doua perechi de tenisi (una dintre mandrele mele s-a gandit ca o pereche de anul trecut nu mai e "in trend" si i-a gaurit). M-am mai pierdut pe doua siteuri cu genti si nu va mai zic ce e in capul meu ...asta dupa ce vineri am comandat una din gentile de care va ziceam pe Facebook.

Am pus ochii pe o rochie grena si pe o fusta cu model aztec pe ebay si saptamana asta sigur le comand. Vreau sa ajung la masaj neaparat (chiar as vrea sa incerc un tip de masaj nou, dar parca ma tenteaza si unul cu pietre) si intentionez sa ma tund, sa vedem cand imi fac timp sa ajung si cat decid sa-mi tai din par.

Trebuie sa va povestesc de cateva produse noi pe care le-am incercat si sa va arat geanta galbena, dar probabil ca nu va fi singura pe care o sa vi-o arat pentru ca am mai primit deja un colet cu o geanta si am primit un aviz pentru o alta geanta. Ar trebui sa fiu putin rusinata, dar va zic sincer ca nu am nici o treaba - cu spatiul incep sa am o problema, dar noroc ca e destul de mare apartamentul si inca mai am loc. Nu stiu insa pentru cat timp ... 

Ma intorc la munca ... si sper sa am ceva spor. Sa aveti o saptamana frumoasa! Si daca aveti ceva marturisiri de facut astept sa le citesc.

21 de comentarii

  1. Sa ai o saptamana buna! Mult mai buna decat cea care a trecut!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa ai o saptamana frumoasa!
    A mea sper doar sa fie ok, orice e mai bine ca ce a trecut.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu sper la ceva spectaculos, doar sa zambim mai mult. Sper s-o faci si tu!

      Ștergere
  3. O săptamana grozavă îţi doresc şi aşa sper să fie pentru mine şi pentru toată lumea.Şi pentru mine săptămână trecută a fost foartea grea cu drumuri
    zilnice la spital pentru tratament, cu nopţi nedormite
    şi contractii dureroase, emoţii, lacrimi şi rugăminţi fierbinţi să duc sarcină la termen.
    Eu mi-am comandat un tensiometru şi vitamine pentru sarcină. Vroiam să-ţi mai spun ca produsele Ziaja cu lapte de capra sunt minunate, de mult n-am mai intanlit aşa produse blânde, un adevarat balsam pentru piele:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sanatate multa si sa treaca cat mai repede perioada asta cu probleme sa poti sa te bucuri de momentele astea.

      Ștergere
  4. O saptamana frumoasa, eu nu am nimic in plan... pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. Camelia !! Galben ?? Gand la gand :) pentru ca in aceasta perioada si eu imi caut o geanta galbena (nu trebuie sa fie complet galbena) depinde cum imi place. Am pus ochii pe una de la Poema care e tare frumoasa .Abia astept sa o vad pe a ta .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Galben, vi-o arat zilele astea, sa apuc sa ii fac poze. Simt nevoia de culoare. :))

      Ștergere
  6. Hei, dar ce super planuri citesc eu aici: masaj, tuns, genti, rochie...felicitari! !!! Cred ca iti va face super bine aceasta revigorare...ce tanjesc si eu!!!
    Ma bucur pentru tine si iti doresc o saptamana deosebita!
    Mary Yony

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, am nevoie sa ies din rutina, parca nu mai sunt eu. :)

      Ștergere
  7. Poseta galbena?? uuu de-abia astept sa o vad; nu prea am intalnit culoarea asta la tine :)
    Eu tocmai am terminat de copt biscuitii cu ovaz despre care tot iti vorbeam si o tava de mere cu vanilie si scortisoara - sunt tare mandra de mine :) Am gatit si o mancarica de urzici delicioasa. Sunt buna de maritat, ce mai! :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, galben, acum am pus ochii si pe un ceas (il vezi maine), simt nevoia de culoare si veselie. Si eu aveam in plan ceva bun, dar ... nu mai zic nimic. :)

      Ștergere
  8. Postarea aceasta m-a dus cu gandul la o piesa pe care nu stiu daca am ascultat-o de 2 ori.
    Dar in a doua secunda ..mi-a sunat in minte.

    https://www.youtube.com/watch?v=rNljzD2I9jA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De cand n-am mai auzit melodia aia, rad singura la monitor. Sa ai o seara frumoasa. :)

      Ștergere
  9. Si eu vreau la masaj! Sa anunti unde te duci. ;)
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere