Cateva vorbe si un strop de Nivea

3.3.15


Nu stiu ce zi ati avut voi, dar a mea a fost ciudata rau - am dormit toata ziua. Asta dupa ce-am dormit si toata noaptea. Habar n-am de ce, dau vina pe vreme, dar doar ca sa fie cineva/ ceva vinovat de atata somn. Probabil ca a fost oboseala acumulata si am clacat. M-am trezit pe la 10, am trimis niste mailuri si am dat cateva telefoane, dupa care m-am dus inapoi in pat. Pe la pranz am facut iar ochi si am zis ca e cazul sa ma trezesc, asa ca mi-am facut un dus. Bineinteles ca am ajuns sa ma intind in cada pana la urma si am adormit iar, dupa ceva timp m-am mutat in pat ca n-avea sens sa dorm in cada. Si asa s-a facut dupa-amiaza ... am mai raspuns la vreo doua mailuri, am mai vorbit la telefon si am ajuns pe canapea ... si am adormit iar.

Acum vreo ora a sunat telefonul si m-am ridicat brusc in picioare si cand am vazut cat e ceasul am ramas putin fara cuvinte. Ma sunase un curier ... cu o punga de la Nivea, in care am descoperit noul gel de dus Creme Smooth imbogatit cu unt de shea si Body Milk Soft (miroase fenomenal si-mi place la nebunie ambalajul, nu stiu de cand e aparut pe piata, dar merita sa aruncati o privire). Prin urmare ma indrept din nou spre dus sa incerc gelul de dus (doar nu va imaginati ca o sa stau linistita fara sa-l incerc) si sper sa nu adorm.

Ma gandesc totusi ca e cazul sa si mananc ceva astazi (intre reprizele de somn nu m-am gandit si la mancare), dar nu stiu ce ... ciudata zi, prea mult somn si eu zici ca-s venita de pe alta planeta. Maine trebuie sa fie o zi mai buna ... si mai productiva.

Seara frumoasa!

16 comentarii

  1. Aveai nevoie de odihna, corpul tau se resimte dupa raceala. Eu in februarie anul trecut am avut niste probleme de sanatate iar organismul si-a facut de cap am avut vreo 4-5 saptamani de somn intens - eram ca in reclama aia cu "biro-pat". Muream de somn la munca, imi venea sa dorm cu capul pe tastatura (desi beam cafea, luam vitamine ce ar fi trebuit sa-mi dea energie) iar cand ajungeam acasa mancam si ma culcam - dormeam dusa de la 6 seara la 7dimineata... in weekend sambata mai faceam cate ceva in casa, dar duminica ma duceam la biserica, iar cand ma intorceam (adica pe la ora 13) mancam si ma culcam - dormeam pana la 6-7 seara, ma trezeam, mancam ceva si apoi iar dormeam, pana dimineata. SI aveam mereu somnul adanc, cu vise si tot tacamul :))
    Ce bine arata produsele Nivea! parca scrie "relaxare" pe ele. Sa ai o seara frumoasa si maine o zi asa cum iti doresti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Miros foarte bine produsele de la Nivea, chiar mi-au dat o stare de bine. :)

      Ștergere
  2. Se mai intampla! Cred ca din cauza oboselii acumulate ai dormit atat de des : D
    Bine ca ai reusit sa adormi printre randuri, dar si sa rezolvi din treburi!
    Noapte buna sa ai si maine sa fie o noua zi frumoasa de primavara!
    Mary Yony

    RăspundețiȘtergere
  3. Esti venita De Pe alta planeta,nu dupa alta planeta. Ca sa zic asa,de la tine am pretentii Camelia...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate era mai important sa citesti ce-am scris si sa realizezi ca-s obosita si ca a gresi e uman, ca sunt om in primul rand. Si eu am pretentii de la cititoarele mele si nu mi se pare normal ca atunci cand fac o greseala sa fiu trasa de urechi la modul asta (mai ales dupa ce am zacut atatea zile). Am corectat ce-am scris si multumesc ca mi-am atras atentia, insa tonul tau nu e ala la care ma asteptam ...

      Ștergere
    2. Evident ca am citit si ce ai scris dar acest " dupa" folosit in mod frecvent in loc " de pe" il aud/ vad atat de des incat ma zgaraie urechea/ retina.

      Ștergere
    3. Nu l-ai vazut vreodata la mine, deci puteai sa te faci ca nu vezi sau s-o spui intr-un mod mai diplomat daca tineai neaparat s-o faci, Carmen/ Ionela.

      Ștergere
  4. Pe mine m-a amuzat postarea (imi dau seama ca erai obosita si aveai nevoie de odihna, dar ai povestit haios) si mi-a adus aminte cum m-am trezit intr-o duminica la ora 16. Am amanat alarma de 2-3 ori dupa care nici n-am mai auzit-o...si ce rau mi-a parut de ziua aia pierduta :))
    Laptele de corp de la Nivea vreau si eu sa-l incerc cu prima ocazie, merg chiar azi sa-l caut sa vad cum miroase :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Ador produsele Nivea ♥♥.Sper sa iti revii cat mai repede, dar cred ca oricine are la un moment dat aceste manifestari..de a dormi...si dormi, stari de moleseala.etc, am trecut si eu prin multe stari ca ale tale, siiii pt. Mine ziua de ieri a fost....ce-a mai de.....nici nu vreau sa imi mai amintesc de ea :( :( , te pup

    RăspundețiȘtergere
  6. Referitor la Nivea, un set de 2-3 produse ca si cadou de 8 martie imi poti recomanda te rog?

    Multumesc in avans?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt pachete speciale in perioada asta de la Nivea: BB cream + servetele demachiant + balsam de buze/ crema anti-rid + crema de maini / lapte de corp + deodorant, depinde si de persoane careia vrei sa ii oferi.

      Ștergere