7 intr-o saptamana #24

7.3.15


Astazi o sa fiu scurta (sper). Poate va intrebati de ce am postat astazi si nu maine (cum fac de obicei) ... am pregatit cateva surprize pentru maine ... o sa aflati mai multe in curand. Saptamana asta a fost cu mult somn, cu ras, cu frustrari, cu ganduri bune si ganduri mai putin bune, a fost o saptamana plina, care o sa se termine frumos.

Am facut o vizita scurta la Hello Free Z One Discount si am plecat de acolo cu doua pungi de la Werther's (caramele si bomboane - nu am eu treaba cu bomboanele, dar astea sunt de vis), cu o lotiune de la Palmer's (13,99 ron) si cu un set cu capsuni si frisca de la I love cosmetics (28,99 ron - super afacere). Am facut clatite sub forma de fluturi si le-am mancat cu fructe si am primit de la Nivea doua produse pe care le-am incercat cum le-am primit: Body Milk Soft si noul gel de dus Creme Smooth. Verdict: imi plac!

Niste prieteni isi boteaza gemenii si le-am facut cateva produse pentru decorul meselor de la restaurant, inclusiv niste numere pentru aranjamentele florale. Mickey si Minnie sunt la putere, nu zic mai mult. Solaris mi-a facut o surpriza (mai mult decat frumoasa) si am primit o punga plina cu bunatati, pe care de-abia astept sa le incerc. Cei de la Jamal s-au gandit sa-mi trimita o surpriza dulce si asa am avut ocazia sa mananc rum cake, o prajitura delicioasa (si eu chiar nu sunt genul care sa manance prajituri, mi se par mult prea dulci, dar asta mi-a placut la nebunie). Si pe sfarsit de saptamana Nivea m-a surprins iar cu un cadou frumos - asa fac ei, aduc zambete. 

Weekend frumos sa aveti si La multi ani pentru ziua de maine!

22 de comentarii

  1. Cum ti se pare varianta aceea la lotiunea Palmers?

    RăspundețiȘtergere
  2. Tanjesc dupa o lotiune de la Palmer's, le-am vazut in DM dar din cate imi amintesc pretul era altul (acolo). De, nu toti suntem rasfatatii sortii cu Hello Free Z One Discount. :) Ce frumoase sunt decorurile!!!! Felicitari ! Aha, deci in punga nu era uleiul de cocos, dar la cate bunatati ai, nu-i bai. Seara faina, Camelia !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In DM am vazut-o pe cea alba la 40 ron (la Hello cea alba era 22,90 parca), diferente destul de mari de pret. :)

      Ștergere
  3. Iti multumim pt surprize,Toate produsele arata minunat :X:X:X:X.ti doresc un weekend minunat si La multi ani pt.maine,tie si mamei tale multa sanatate si iubire te pup

    RăspundețiȘtergere
  4. La multi ani pentru tine, pentru mamicile noastre si pentru toate femeile , sa aveti maine o zi frumoasa si sa fiti rasfatate asa cum meritati .
    Clatitele sub forma de fluturi sunt S U P E R :)
    Mi-ai facut pofta de bomboane si din nou de acel magazin , dar las" ca se deschide el online, abia astept.Sa ai si tu un weekend frumos, te pup.
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa aveti si voi o primavara minunata, cu multe zambete si bucurii. :)

      Ștergere
  5. La multi ani si tie si iti doresc o primavara senina si calduroasa, pentru ca stiu ca abia astepti caldura, sper ca aceasta dorinta a ta sa ti se indeplineasca cat mai curand! Trebuie sa sarbatorim aceste fiinte sensibile care suntem noi, femeile, si cu aceasta ocazie zic tuturor un sincer la multi ani!
    Mary Yony

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa ai si tu o primavara minunata, plina de lucruri si oameni frumosi. :)

      Ștergere
  6. Toate produsele sunt minunate! <3
    La multi ani pe maine,tie si mamei tale! :-*

    RăspundețiȘtergere
  7. frumoase toate, mai ales decorul meselor asa dragute..si supriza de la Solaris este draguta
    sa le folosesti cu placere

    RăspundețiȘtergere
  8. E 8 martie deja. La multi ani frumosi! :*
    rumcake-ul ala arata bine. desi nu prea imi plac prajiturile cu gust de rom, ma cam atrage. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu n-am nici o treaba cu romul (si nici cu prajiturile), dar a fost buuuunnn. :)

      Ștergere
  9. La multi ani!
    De cand tot povestesti de super magazinul Hello Free Z One Discount am vrut sa te intreb daca stii programul lor. As vrea sa dau o fuga we viitor.
    Merci. Beatrice

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E programul pe pagina lor de Facebook, cred ca pana la 20 e in timpul saptamanii, in weekend nu stiu exact.

      Ștergere
  10. Sunt tare curioasa cum e prajitura aia. Si sa stii ca nu sunt o pofticioasa de fel :))

    RăspundețiȘtergere
  11. La multi ani, om frumos! sa ai o primavara frumoasa ca sufletul tau :)

    RăspundețiȘtergere