Vinerea cu oferte

2.5.14

Azi e o zi linistita sau cel putin asa se anunta, asa ca profit de timpul asta sa va povestesc despre cateva promotii interesante pe care le-am vazut in ultimele zile. Nu stiu daca voi mai posta ceva pana saptamana viitoare, nu este o perioada usoara pentru mine, se fac niste ani de cand tata nu mai e cu noi si nu imi arde de scris, dar nu se stie niciodata ...


feelunique.com a anuntat 31 de zile de uniquetreats in luna mai si oferta de ieri a fost chiar misto - 10 lire reducere la 10 produse de top (printre care si masca Glamglow de care v-am zis pe Facebook). Astazi oferta este la Crabtree & Evelyn - 3 produse la pret de 2. Din cate am vazut mai urmeaza oferta 3 la pret de 2 pentru produsele L'Occitane si Tanya Burr, reducere de 50% la setul Sam's Picks de la Real Techniques (il gasiti aici - 15 lire pentru 6 pensule, mi se pare extraordinara oferta si sper sa n-o ratez) si multe alte surprize interesante.

StrawberryNET a lansat ofertele lunii mai si am vazut un set de trei mini glossuri de buze de la Bobbi Brown la 63 ron, un set de trei creme de maini de la Crabtree & Evelyn la 73,50 ron si alte cateva chestii tentante. La Oferta Zilei de astazi este un balsam de par pentru volum de la Matrix la 49 ron care mi se pare interesant.

N-am cumparat de ceva vreme de pe cocktailcosmetics.co.uk, insa am vazut ca weekendul asta ofera o reducere de 20% cu codul MAYDAY20. Daca va tenteaza produse de la Lime Crime, Sugarpill, OCC, EOS, Japonesque sau Skindinavia asta e momentul sa profitati de oferta.

Pe Elefant inca puteti beneficia de reducerea de 40 ron la o comanda de minim 100 ron (si transport gratuit cu codul CSM1475) pentru cosmetice. Ce-am vazut interesant: Apocalips de la Rimmel la 19,90 ron, balsamul de buze de la Greenland la 18,90 ron (eu il folosesc pe cel cu fructul pasiunii de cateva zile si-mi place la nebunie) si alte produse de la ei care sunt misto (inclusiv sarea de baie de care v-am povestit aici), produse de la Bomb Cosmetics, produsele Spa Pharma au reducere de 50%, produse de la Palmer's (cam scumpe, dar daca beneficiati de reducerea de 40 ron merita). De asemenea inca e valabila oferta la lumanarile de la Yankee Candle (si mi se pare ca-s mai multe sortimente decat ultima data) si am vazut promotii misto la carti. Daca aveti timp uitati-va pe site, puteti sa faceti o afacere chiar buna.

Pe emag este reducere de pana la 40% la epilatoarele Philips (le gasiti aici) si de asemenea am vazut reduceri la placi si perii rotative pentru par. O oferta misto mi se pare la cartile Fluturi ale Irinei Binder (le gasiti aici) - 45 ron si transport gratuit, eu nu le am si chiar as vrea sa le citesc.

Am vazut o reducere de 20% la comenzile de peste 100 ron la Colorcosmetics (n-am comandat pana acum de la ei, insa am vazut multe produse si la preturi bune - daca ii stiti spuneti-ne si nou daca merita sau nu). Cei de la ELF au pana pe 4 mai reduceri mari: 20% la gama Essential, 25% la gama Studio, 30% la gama Mineral si 50% la Spring Collection. Singurul produs care ma tenteaza este pensula Small Stipple.

Nu uitati de oferta de pe elevina.ro de care v-am spus aici si de oferta de la Yves Rocher de care v-am povestit aici (sunt ultimele zile cand puteti primi cadou setul liliac - apa de toaleta si gel de dus - pentru o comanda de 39 ron).

Va tenteaza ceva?

12 comentarii

  1. Foarte multe oferte interesante, am vazut si eu setul de glossuri Bobbi Brown .
    Cat despre site-ul elvira..din pacate nu pot sa zic lucruri bune , sunt foarte neorganizati.
    Multumim pentru oferte, Camelia.
    Sa treci cu bine peste aceasta perioada , te pup .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu vreau setul de la RT, sper sa nu uit sa ma uit dupa oferta. Weekend placut :)

      Ștergere
  2. Chiar daca nu am bani de cheltuit, intotdeauna imi face mare placere sa-mi "clatesc" ochii cu oferte. Iar daca spui si carti si cosmetice chiar devine combinatia perfecta.
    Multumim

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi place sa ma uit dupa oferte chiar si atunci cand n-am finante pentru asta.

      Ștergere
  3. As mai adauga si super reduceri de pana la 70% la altex si mediagalaxy in cadrul "black friday de primavara" in perioada 1-4 mai. Pot zice ca sunt reduceri reale, eu am comandat ceva in urma cu 4 zile si acum e cu 70 de lei mai ieftin :(( Deci spor la shopping fetelor!

    RăspundețiȘtergere
  4. Urmaresc si eu cu interes ofertele de pe strawberry dar in ultimul timp am achizitionat atatea produse ca am ramas leftera :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu prea bine cum e, prea multe tentatii, mult prea multe.

      Ștergere
  5. De pe feelunique am luat masca Glamglow, am gasit un cupon de 20% reducere la un moment dat, sau chiar 25, nu mai retin, nu cred ca am luat vreodata la pret intreg de acolo. O sa arunc si eu o privire zilele astea.

    RăspundețiȘtergere