Yves Rocher recomanda apa toaleta Lacramioare Inflorite

2.8.13

Astazi vreau sa va povestesc despre apa de toaleta cu lacramioare de la Yves Rocher (puteti vedea aici oferta de luna asta si puteti profita de reducerea 40% pentru un produs in caz ca vreti s-o cumparati) pe care am primit-o acum cateva saptamani si pe care o folosesc in zilele cand simt ca ma sufoc de caldura.

Nu cred ca as fi cumparat-o vreodata din proprie initiativa si nici nu m-ar fi tentat daca ar fi fost oferita ca si cadou la vreo comanda pentru ca nu m-a atras niciodata mirosul parfumurilor cu lacramioare (am o prietena care foloseste ceva de la Dior de ani buni - nu-mi amintesc acum denumirea - si nu mi-a atras niciodata atentia in mod deosebit), dar apa asta de toaleta imi place si chiar o port cu placere, asa ca ma bucur ca a ajuns in posesia mea.


Este proaspata si racoritoare, nu rezista mult (nici nu ma asteptam la asta  - as zice ca dupa 5-6 ore mai pot sesiza vag o urma, dar atat) si mi se pare potrivita pentru vremea asta - in zilele cand nu vreau sa ma gandesc mult ce sa port si ma "sperie" caldura de afara intind mana dupa ea. Ca sa va dati seama cat imi place ma bate gandul sa-mi iau si gelul de dus din gama asta.

Voi ati incercat-o? Cum vi se pare?

15 comentarii

  1. Eu nu am incercat-o, dar o am pe cea de flori de citrice :) Am folosit-o in ultimele 2 luni aproape zilnic, din aceleasi motive ca si tine. Imi place ca e o aroma fresh si subtila, perfecta pentru vara!

    RăspundețiȘtergere
  2. O am si eu, imi place foarte mult, am luat-o la set cu gelul de dus si crema :) Le voi folosi pe toate sa vad cate ore dureaza mirosul, altfel in cazul meu se duce dupa 3 ore. Dar sunt de acord, e minunata pe vremea asta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu mi-am luat gelul de dus care il folosesc in perioada aceasta si parfumul dar in varianta mica , il am cu mine in geanta tot timpul. si imi place foarte mult .

    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna. Si eu am setul cu gel de dus, apa de toaleta si lotiunea de corp. Intr-adevar mirosul nu tine prea mult, lotiunea de corp intra foarte repede in piele, insa un minus este faptul ca nu e foarte hidratanta.Cu apa de toaleta ma dau inainte de culcare, si adorm cu mirosul acela fresh, dupa cum spuneai si tu. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi place mult, mi-am luat-o and m-au sunat cu oferta de ziua mea. Dar eu nu o pot tolera pe caldura. Astept sa vina vreme mai racoroasa. Pana atunci, un puf fin cand mi-e dor si-apoi fug!:))

    Sa o folosesti cu drag!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  6. Cred ca parfumul de la Dior este Diorissimo. L-am avut si eu si mi-a placut. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Si mie imi place foarte mult. L-am luat cand a aparut, la oferta cu cel cu miros de liliac. Amandoua sunt minunate dar la mine nu tin mai mult de 2-3 ore. Am avut si gelul de dus cu miros de liliac si in afara de miros nu i-am gasit vreun beneficiu deosebit.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu stiam ca este, sigur mi-ar placea pentru ca ador mirosul de lacramioare :P

    RăspundețiȘtergere
  9. Am incercat-o si eu intr-o seara, dar din pacate nu m-a dat pe spate... desi primele note pareau promitatoare, spre finalul serii notele florale s-au transformat intr-unele mult prea sintetice... un miros greoi, chimic :( n-a fost sa fie...

    RăspundețiȘtergere
  10. Anca M., nu stiu cum miroase cea cu citrice, nu mi-a starnit nici una curiozitatea pana acum. :)

    Georgiana, tu ai scris de ea exact cand am primit-o eu si mi-ai dat un imbold s-o incerc. :)

    Anamaria, nici macar nu stiam ca exista si o varianta mica, interesant ...

    Tatiana, n-am incercat nici un alt produs din gama, dar cine stie pe viitor ...

    ilda, de ce? eu am problema cu parfumurile pe vremea asta (de la alcool ma irit) insa asta chiar mi se pare usoara

    darlyst, da, mi-am amintit si eu dupa ce-am postat. Eu il asociez cu cineva si d-aia nu m-a tentat niciodata.

    Diana B., am mai citit/ auzit ca si varianta cu liliac miroase bine, poate o s-o incerc si eu, desi in prima faza as zice ca nu mi se potriveste.

    Federova, pune-te la curent :)

    Lucica, nu esti singura, dupa cum vad din comentarii :)

    clarra, probabil ca nu se potriveste cu pielea ta, ni se intampla toturor cu anumite parfumuri.

    RăspundețiȘtergere
  11. Ca tot vorbeam mai devreme despre ambalajele parfumurilor: cred ca si cei de la YR ar putea umbla la capitolul asta. Parca-s prea butucanoase sticlutele lor.

    RăspundețiȘtergere
  12. E foarte potrivita pentru primavara-vara. Mie imi plac si cele cu trandafiri si cu liliac. Sunt curioasa si de cea cu flori de cires, ati incercat-o?

    RăspundețiȘtergere