Shopping ... pentru mine

5.8.13

In ultima vreme (a se citi ultimele luni) incerc (nu inseamna ca-mi si reuseste) sa cumpar doar lucruri de care am cu adevarat nevoie, asa ca asta se vede (sau ar trebui sa se vada) si in cumparaturile mele - gandesc inainte sa cumpar si ma gandesc daca nu am acasa deja ceva asemanator. E un exercitiu bun ... sper sa ma perfectionez pentru ca am adunat o gramada de produse care trebuie folosite.

Zilele trecute am intrat in DM sa ma uit dupa ceva si am iesit cu doua produse marca Balea: o masca cu ulei de arbore de ceai (simt ca tenul meu sufera din cauza caldurii, mai exact a transpiratiei - imi simt pielea pe barbie si frunte usor iritata desi nu se vede nimic, asa ca sper ca masca asta sa ma ajute putin) si un peeling gel dus cu lapte si lamaie (era ultimul din magazin si chiar daca de-abia am cumparat unul acum cateva saptamani stiu ca o sa-l folosesc pentru ca-mi place la nebunie).


Nu m-am vopsit niciodata cu vopsea de la Londa, asa ca atunci cand am vazut-o la reducere in Billa (7,99 ron) am zis ca e momentul sa incerc altceva - asa ca mi-am luat 21 Blue Black, iar din Lidl am luat dischetele de la Iseree (in jur de 3 ron pentru 120 bucati) - le folosesc de mult timp si n-am de gand sa le schimb curand.


Am primit o oferta pe mail de la Yves Rocher si am dat o comanda mica: trei deo roll-on (floare de bumbac din India, migdale din California si floare de lotus din Laos) + sacosa de cumparaturi la 25 ron - pretul normal pentru o bucata este 15 ron (sunt singurele pe care le folosesc de aproape 2 ani si nu am avut probleme - axila este o zona foarte sensibila la mine si ma irit imediat).


Am primit cadou un portfard rosu cu trei mini produse: exfoliant oriental pentru corp (pe care il am si in varianta mare si-mi place la nebunie pentru picioare), ulei oriental pentru corp (nu l-am avut si chiar sunt curioasa cum e) si crema hidratanta nutritiva pentru piele uscata (e perfecta pentru tinut in geanta si folosita pe post de crema de maini). In colet am mai gasit si o mostra pentru Ultra Plumping Serum si un cub stralucitor efervescent pentru baie cu aroma de mar delicios care miroase fenomenal. Total 37 ron - o afacere buna, zic eu.


Nu puteam sa inchei o sesiune de shopping fara ceva de pe ebay, nu? Am castigat la licitatie doua coliere colorate (unul turcoaz - care nu a ajuns inca si nici nu stiu daca va mai ajunge si cel de mai jos - in poza avea si niste pietre negre si arata mai bine, dar e de efect si o sa-l port oricum) si niste forme pentru inghetata (ceea ce vreau eu sa fac cu ele e simplu: fructe cu iaurt in blender, turnate in forme, bagate la congelator si ... deliciu sanatos). Am incercat deja aseara o varianta si mi-a placut rezultatul, dar mai testez ...



Cam atat .... voi ce v-ati cumparat zilele astea?

9 comentarii

  1. Tentanta masca de fata. Mai ales ca are ulei de arbore de ceai. De curiozitate- cat a fost? Ca uleiul in sine e destul de scump sa ti-l cumperi din Plafar.
    Mie mi s-a intamplat de 2x pana acum cu ebay-ul... Cu o fusta si un lant. Vezi sa nu depasesti 45 de zile.
    La YR a fost free shipping?

    RăspundețiȘtergere
  2. Vai, cat imi plac formele de inghetata! Nici nu stiam ca exista asa ceva!
    O sa le caut si eu pe Ebay :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ph0.3niX, nu mai stiu, in jur de 5-6 ron, cred (se poate folosi de 2 ori). Stiu cu ebayul, am cumparat de multe ori. Nu, a fost 12 ron - am scris totalul in postare 37 ron.

    Dorina, da, sunt multe, eu am vazut multe cu 4, dar am cautat ce-a fost mai convenabil si am dat de astea cu 6 :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Draga Camelia, sa folosesti totul cu multa placere . Colierul imi place foarte mult, e minunat .Eu mi-am cumparat o geanta frumoasa din Meli Melo, redusa cu 50% si niste hainute foarte frumoase gasite la reducere .Trebuie sa iti spun ca perioada aceasta gasesti foarte multe promotiii si cu greu te abtii :).

    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  5. Si mie imi place gelul acela de dus si mastile lor. Chiar acum in timp ce scriu am una exfolianta, nu stiu exact denumirea.
    O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu mi-am luat de pe ebay niste forme de inghetata...uneori ebay e cel mai bun prieten are toate calitatile cel mai important rabdarea :)) frumoase cumparaturi, sa le folosesti cu mare placere :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa le folosesti cu placere!
    Eu chiar azi am trecut prin DM si-am luat un demachiant bifazic, un sampon uscat (primul, eram prea curioasa), 2 sapunuri lichide, aveau oferta (500ml, 4 lei, am mai avut si sunt ok).
    Formele de inghetata sunt tare simpatice si utile! :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Mi-ai adus aminte că mi se termină dischetele demachiante :))))), trebuie să dau o fugă până la Lidl, şi eu folosesc acele dischete,mi se par ieftine şi bune.

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu mi-am luat de curand tot un peeling gel de dus de la dm insa era alta varianta, celalalt care nu-mi amintesc acum cu ce era....Si cam atat pentru ca si eu am ajuns la performanta de a cumpara doar lucruri de care am nevoie. M-am chinuit jumatate de an ca sa ajung aici dar se vede in economiile mele.

    RăspundețiȘtergere