Un om & un zambet

10.10.12

Mie imi plac oamenii ... imi plac oamenii care au suflet si stiu sa faca bucurii altora fara sa astepte nimic in schimb, cred ca astfel de oameni merita orice efort. Si cand descopar printre cititoarele mele asa oameni, ma bucur ... si ma bucur atat de sincer ca nu pot exprima in cuvinte ceea ce simt. (si in acelasi timp imi dau seama ca as vrea sa stiu detalii despre voi si ca-mi lipseste lucrul asta si asta ma intristeaza putin)

Va spuneam saptamana trecuta intr-o postare ca as vrea sa citesc Jocurile Foamei si la putin timp dupa ce-am postat am primit un mail de la o cititoare care s-a oferit sa-mi trimita cartile. Nu e prima data cand o cititoare a blogului vrea sa imi faca o bucurie. In seara asta am ridicat coletul si in afara de cele 3 carti despre care am discutat, am mai primit inca 5. Mi-au adus un zambet pe chip, un zambet d-ala adevarat, venit din suflet ...



Iti multumesc, Anca! Pentru carti si pentru ca mi-ai demonstrat intr-un moment in care aveam nevoie ca oamenii au suflet si nu le e rusine cu asta! Sper sa pot la randul meu sa-ti fac o bucurie.

E atat de usor sa faci o bucurie cuiva si sa-i aduci un zambet pe chip, dar ne lasam coplesiti de tot ce ne inconjoara si uitam de lucrurile simple care ne bucura sufletul cu adevarat. Cand a fost ultima data cand ati facut ceva pentru un alt om si singura voastra rasplata a fost un zambet sincer? Cat de des faceti asta?

12 comentarii

  1. eu ador sa fac bucurii de genul persoanelor de care imi place. Mai frumos decat un zambet din suflet nu e nimic. Si mie mi-ar placea sa citesc jocurile foamei, poate pe viitor. E nebunie in state cu cartile astea :)

    RăspundețiȘtergere
  2. greu de crezut ca mai exista oameni ca ea:)
    Am citit aproape casatoriti, si Iubit de imprumut,carti faine, de vara:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu ofer o bucurie cuiva in fiecare zi (sau imi place sa cred asta). Fie ca ii spun o vorba buna, fie ca incurajez/sustin, fie ca ii ofer ceva de care are nevoie, sau chiar o informatie de care nu se poate lipsi, etc. Asta ma face sa ma simt implinita si fiecare moment din acesta imi lumineza ziua. Iti doresc o zi frumoasa si spor la citit!

    RăspundețiȘtergere

  4. Cine este pasionat si doreste sa le citeasca am gasit un voucher dimineata cu toate trei la 75 de lei - http://www.bestdealz.ro/oferta/120700/cu-doar-25-7-lei-prin-banca-romaneasca-in-loc-de-137-7-lei-cumperi-trilogia-jocurile-foamei-de-suzanne-collins-cartile-fenomen-publicate-in-limba-romana-de-editura-nemira-75-7-lei-alte-carduri-reducere-45-

    RăspundețiȘtergere
  5. Inainte sa adorm este superba! Printre cartile mele preferate de anul asta. sunt curioasa daca o sa-ti placa!

    RăspundețiȘtergere
  6. Minunat gest! Cu siguranta cartile acestea iti vor infrumuseta dupa-amiezile.
    Si eu ma gandeam sa-mi cumpar trilogia, multumesc Irinei ca ne-a lasat link-ul de pe bestdealz.

    RăspundețiȘtergere
  7. chiar ma gandeam ca si eu as vrea sa citesc cartile jocurile foamei...filmul mi s-a parut plictisitor. si sunt ferm convinsa ca si aici este exact ca si cu TWILIGHT. FILMUL ORIBIL, CARTILE SUPERBE!

    cat despre cadouri, jur ca fac tot posibilul sa fac cadouri fara sa astept ceva in schimb. de obicei fac cadou lucruri pe care le-am folosit de cateva ori sau chiar niciodata.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce gest frumos! Sunt curioasa cum sunt Jocurile Foamei, poate ne povestesti :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce cititoare draguta!
    Mie mi-au placut si cartile (le-am citit imprumutate), si filmul.
    Lectura placuta!

    RăspundețiȘtergere
  10. Superb gestul Ancai si as adauga ca tu meriti astfel de surprize! Lectura placuta si asteptam impresii :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Da, am cititori frumosi si ma bucur pentru asta, toti avem nevoie de bucurii din cand in cand. :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Cu adevarat minunat gestul Ancai, mai ales ca am vazut ca aceste carti sunt destul de scumpe, deci cu atat mai mult apreciez bucuria pe care ti-a facut-o! Un om frumos care daruieste din suflet, fara sa astepte nimic in schimb, mai rar gasesti...Totusi, am observat ca si tu esti tot un om frumos care face bucurii cititorilor, chiar daca noi nu facem altceva decat sa iti citim gandurile si parerile si sa ne lasam la sfarsitul articolului amprenta, cum ca suntem aici, langa tine, fericiti cand mai scrii cate ceva!

    Si eu imi doresc de mult sa citesc aceste carti, am asteptat sa termin PS: I love you, ca sa ma apuc de ele. Le am in varianta electronica, dar macar le am si asa :)) . Recunosc, le-am gasit destul de greu asa, pt ca in majoritatea dintre cazuri, le vedeam doar in librariile on-line, asa ca tin sa mutumesc cu aceasta ocazie, oricui a pus The Hunger Games pe internet, pt a le putea citi si eu, fara sa le platesc. Multumesc!

    Ultima data cand am facut o bucurie, a fost chiar ieri, de 8 Martie, cand i-am cumparat mamei mele o zambila in ghiveci si i-am dat si o felicitare, unde am scris o poezie de suflet, chiar daca imi spusese ca nu vrea sa primeasca nimic. Am vazut fericirea pe chipul ei, chiar si cateva lacrimi in coltul ochilor, la citirea felicitarii. M-am bucurat sa o vad fericita pt gestul copilului sau! :)

    RăspundețiȘtergere