Pastel Cosmetics? Da!

16.10.12

Nu stiam de existenta firmei Pastel Cosmetics pana zilele trecute, desi este o firma cu niste zeci de ani in spate in industria cosmetica din Turcia, dar care de abia a intrat recent pe piata noastra. Momentan au 3 magazine deschise in Bucuresti (Afi Palace Cotroceni, Baneasa Shopping City si Plaza Romania), iar siteul este inca in constructie si nu ofera toate informatiile, dar asta se va rezolva curand. Probabil ca in timp se vor deschide magazine si in alte orase din tara, deocamdata se pot expedia comenzile in tara prin curier.

Cand am primit propunerea de a incerca produsele, am procedat cum fac de fiecare data: m-am uitat pe site, am vazut ce produse au si m-am gandit obiectiv daca si ce as vrea sa incerc. Si m-au atras cateva produse (mai multe, sa fiu sincera, dar am incercat sa nu exagerez) si am acceptat propunerea.

 
Ce am ales? Pudra All Over - nuanta 144, blushul meteoriti (nici nu mi-au amintit de meteoritii de la Guerlain) - nuanta 1, blushul Terracotta - nuanta 4 (nici asta nu seamana cu MSF-urile de la MAC), fardul mono - nuanta 47, oja - nuanta 75, ruj - nuanta 34 si mascara waterproof - varianta negru. 


Detalii despre produse o sa va dau dupa ce ma "joc" un pic cu ele insa prima impresie e mai mult decat buna (am incercat azi 3 dintre produse si chiar mi-a placut ce-a iesit) si am fost placut suprinsa de cantitatea produselor (fardul are 4 grame, blushul terracotta 12 grame, mascara 12,5 grame).

Ati incercat produsele Pastel Cosmetics? Cum vi se par?

Later edit: am si preturile pentru produsele de mai sus (pudra All Over - 35 ron, Blush-On Meteor Ball - 27 ron, Terracotta Blush-On - 60 ron, mascara waterproof - 25 ron, ruj - 20 ron, oja - 8 ron, fard mono - 21 ron)

11 comentarii

  1. N-am auzit de ei pana acum si, din pacate, n-au magazine decat in Bucuresti. Oare produsele lor sunt comercializate si de altii? M-am uitat un pic pe site si dintre toate mi-a atras atentia parfumelul lor cu frezii, lacramioare si crini (note de varf si medii). In rest, par interesante insa fara a sti pretul fiecarui produs, e cam greu sa opinez.

    RăspundețiȘtergere
  2. Arata foarte interesant. Unele produse imi amintesc un pic si de Flormar:)Mi-ar placea sa ajung in Plaza sa vad pe viu toate cutiutele colorate si sunt convinsa ca n-as pleca cu mana goala. Si eu as fi curioasa sa stiu niste preturi orientative:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Vai cat este de frumos blushul terracota <3 Pot sa ma indragostesc de el? :X
    Sa le folosesti cu placere! :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi place sa gasesc produse noi si bune, stii cumva si ce preturi au?

    RăspundețiȘtergere
  5. miki, Deena, Jade, am intrebat deja de preturi si astept un raspuns - a fost unul din primele lucruri pe care le-am intrebat (eu n-am avut timp sa ajung la vreunul din magazine sa ma interesez).

    Papadiile Ruxandrei, chiar e frumos si imi place, desi ambalajul nu e cel mai bun.

    Adina, eu m-am speriat un pic de sclipici la inceput, insa cu pensulele potrivite, chiar m-au surprins placut.

    loloablestuff, poti - am mai vazut o nuante superba :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Rimelul mov, waterproof, este preferatul meu!

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu am auzit de ei, ba chiar am si cateva oje de la ei. Le-am cumparat din Ciprul de Nord, zona turca :)

    RăspundețiȘtergere
  8. lavisac, si mie imi place, dar n-as zice ca e waterproof

    Adelina, am inteles ca ojele sunt bune, sper sa o incerc si eu in weekend

    RăspundețiȘtergere