Ofertele saptamanii (3) & short ramble

17.10.12

Postarea asta o sa fie mai scurta decat de obicei intrucat am o saptamana plina, un catel lovit de masina de ingrijit si niste vizite la medic de facut (am descoperit la o banala ecografie ca am niste noduli la tiroida si trebuie sa vad ce e cu ei). In rest am pofte multe (cosmetice, bijuterii, haine, incaltaminte, parfumuri si lista poate continua la nesfarsit) si timp putin ... si bani si mai putini, dar stiu ca vor veni si perioade mai bune si lucrurile se vor aseza.

Saptamana asta m-am uitat dupa camasi colorate si am vazut unele in sectiunea de reduceri de la TinaR (preturile incepeau de la 29 ron, unele produse avand reducere de 70% asa ca daca sunteti in cautare de ceva, aruncati o privire pe site) si de asemenea la Mycloset (as putea usor sa "uit" de mine pe siteul asta). Eu imi doresc o camasa albastru cobalt si vreau si una maro, o nuanta calda de maro pe care inca n-am vazut-o nicaieri. Nici cea de mai jos turcoaz de la Theory nu mi-ar displace, dar la ce pret are ... 727 ron, mai are mult de asteptat pana sa ajunga in dressingul meu.



Pe siteul celor de la MeliMelo am vazut bratara de mai jos - Chain elements - si mi-a ramas gandul la ea (o gasiti aici) - 39,90 ron si mi-am dat seama ca vreau o bratara cu fundita, dar pe aia pot sa mi-o fac si singura asa ca n-are sens sa dau banii pe ea.


Mi-am "pierdut" timpul pe siteul celor de la Asos intrucat reducerile au ajuns acum pana la 70% si am tot vrut sa-mi iau o esarfa/ un fular/ ceva de pus la gat, dar am incercat sa gandesc rational si sa-mi spun ca oricat de tentante sunt ofertele, am deja destule (si am vazut ca am ratat niste oferte la categoria Beauty de mi-a venit sa plang - un set cu 3 mini produse Benefit printre care si Hoola la 2 euro si ceva). Dar am invatat ceva cu ocazia asta: de acum incolo cand Asos va mai avea vanzari de genul asta o sa verific siteul de cateva ori pe zi.

Pe Stylicious m-am uitat la Final Sales si am vazut ca sunt reduceri de pana la 90%, o gramada din produse avand pretul fix de 50 ron (blugi, sacouri, tricouri). Preturi bune am vazut si alte produse, siteul avand o gramada de oferte tentante. Ati comandat vreodata de la ei?

Cei de la Slimart au avut niste oferte tentante saptamana asta si m-au atras in mod deosebit: pachetul cu 3 masaje anticelulitice + 2 impachetari Bruno Vassari + o sedinta VelaSmooth (bonus: diagnostic corporal si sfaturi de nutritie) la 292 ron de la 666 ron (gasiti oferta aici) si rejuvenarea faciala (bonus: 40% reducere la restul sedintelor cumparate pentru acest tratament) la 365 ron in loc de 730 ron (gasiti aici oferta).

Am inceput cu un ramble si termin tot asa: dimineata am fost la analize si acum mi-e cam somn si nici n-am pofta de nimic (am avut un schimb de replici cu o clienta care a considerat ca suntem neseriosi ca ea nu a citit nici un mail din tot ce i s-a trimis si ca are nevoie maine de niste produse ce necesita niste zile de executie, dar pentru care nu a trimis nici una din informatiile solicitate - asa m-am saturat de lucrul cu asemenea oameni), as vrea sa fiu acasa in pat si sa nu am nici o grija pentru ziua de azi.

Am primit un cadou frumos de la o prietena care a venit din SUA si mi-a facut ziua un pic mai frumoasa, dar parca tot nu-mi arde de nimic. Am venit bine dispusa la munca si m-a stresat clienta aia atat de tare (nu inteleg oamenii astia care au o placere nebuna sa jigneasca aiurea cand vina le apartine in totalitate) incat nu reusesc sa ies din starea asta de iritabilitate.

Vi s-a intamplat ceva frumos astazi? (sa ma bucur si eu cu voi)

Later edit: M-am uitat mai devreme pe siteul celor de la  StrawberryNET.com si am vazut ca au bagat oferta pentru Craciun la parfumuri, iar pe siteul celor de la eMAG.ro am vazut reduceri de pana la 90% la cduri si dvduri.

5 comentarii

  1. Wow, ce set Benefit era pe Asos? ca eu am verificat situl imediat ce am primit newsletterul, dar nu era nimic nimic interesant. Imi poti zice mai multe? Macar sa invat pe viitor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Gabriela, nu a fost in prima zi ca atunci m-am uitat si eu, cred ca in ziua urmatoare. Nu mai stiu exact dar era pana in 3 euro si continea Hoola la 3 grame, o mascara mini si inca un produs mini (iluminator/ gloss).

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc Camelia. Imi pare sincer rau ca am pierdut oferta asta. Eh, poate or sa mai apara :)

    O zi frumoasa iti doresc.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si mie mi-a parut rau, o zi frumoasa si tie :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu-mi place inceputul postarii! :(
    Ai grija de tine! Si de catel :|

    RăspundețiȘtergere