Ofertele saptamanii (2)

11.10.12

Ce-am vazut interesant saptamana asta? Multe, nici nu stiu despre ce sa va povestesc ...

O sa incep cu produsele cosmetice ca stiu ca multe sunteti interesate de asta: pe Strawberrynet am vazut o promotie: la 3 produse cumparate din 3 categorii diferite (ingrijirea pielii, machiaj, produse de par sau parfum) primesti un cadou la alegere - produs de machiaj. Mi se pare foarte tentant rujul de la Kanebo, marca destul de necunoscuta la noi, dar apreciata in afara tarii ... (later edit: tocmai am primit o informare pe mail ca pana pe data de 17.10 comenzile din Romania beneficiaza de o reducere suplimentara de 10% - rezista daca poti)


Cei de la HQhair au in continuare transport international gratuit si am vazut ca au lansat oferta de Craciun si sunt niste seturi interesante de la Korres, Nicole by OPI si multe alte produse care mie personal mi-au produs pofte noi pe care le ignor cu desavarsire.

Cocktail Cosmetics au relansat siteul si ofera o reducere de 20% cu codul Phoenix (valabil pana pe 12.10). Puteti gasi produse Butter London, Lime Crime, Japonesque, Real Techniques, Skindinavia, Sugarpill si multe altele.

Pe Asos au inceput reducerile (pana la 50%) si nu am apucat sa ma uit decat la cosmetice si accesorii, dar am vazut la reducere oje Models Own si Nails Inc., produse de la NARS, Illamasqua, Benefit si Jemma Kid. Si genti ... multe genti. La haine n-am apucat sa ma uit ... (codul MEGA10 va ofera o reducere suplimentara de 10%)
 
Pe siteul Nemira m-am tot uitat in ultima vreme si am vazut o gramada de reduceri interesante: 40% reducere la titlurile colectiei Nautilus, 20% reducere la toate noutatile si reducerea permanenta de 30% la pachete. Mie toamna mi se face pofta de citit ...

In ultimele zile m-am uitat tot uitat pe siteul celor de la Matar pentru ca am vazut ca au transport gratuit pana la sfarsitul lunii indiferent de valoarea comenzii si au adaugat pe site colectie de toamna-iarna si colectia Condur by Alexandru. Ce mi-a atras atentia? O pereche de botine negre Beatrix - 89,00 ron. Si tot la ei pe site am vazut un clutch care mi-a placut la nebunie - 189,00 ron (il gasiti aici)


La Kurtmann (n-am cumparat niciodata de la ei pana acum) am vazut o jacheta de la Stradivarius redusa de la 99,90 la 49,95 ron (gasiti modelele aici) si in categoria On Sale am vazut o gramada de maieuri colorate cu preturi pana in 15 ron, atat de la Bershka, cat si de la Stradivarius, precum si alte lucruri interesante. M-am uitat si pe Zippler si am vazut 2 pulovere de la Zara care mi-au placut, dar ambele modele aveau stocul epuizat (pretul lor era pana in 50 ron).


Si pentru ca eram cu ochii dupa haine, am ajuns si pe siteul de la Boutique Mall (de care habar nu aveam ca exista) si am vazut ca au produse cosmetice de la Lorac, Napoleon Perdis si Paula Dorf si m-am intrebat cum de n-am stiut de asta pana acum. M-am speriat cand am vazut pretul la bratarile Chan Luu (peste 1000 ron) si mi-am dat seama cate copii ale bratarilor de la Guess se pot gasi pe ebay la preturi de nimic. La haine n-am mai apucat sa ma uit ca m-am pierdut uitandu-ma la niste esarfe de la Alexander McQueen, dar in weekend am de gand sa ma "imbolnavesc" pe site mai ales ca am vazut o geanta de la Kathy Van Zeeland care mi-a ramas in minte (mai am acasa 2 genti de la Kathy Van Zeeland cumparate acum cativa ani buni - si nici nu se vede ca-s purtate).

Va tenteaza ceva?

5 comentarii

  1. Sa stii ca 'din cauza ta' mi-am luat un cleanser de pe HGhair! De fapt as vrea sa iti multumesc, abia astept sa ajunga! Si mi-a ramas gandul la o oja de la Essie, mai vedem.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am pus deja in cos la strawberrynet fondul de ten Absolue BX, produsul de styling cu caviar de la Alterna (pachet de 2 la 29 de lei!)si un parfumel de umplutura, mi-am ales rujul tofee de la Kanebo, dar inca n-am dat pay :D Ma mai gandesc pana deseara, ca tare-s stramtorata!

    RăspundețiȘtergere
  3. azi la zilele iasului am vazut multe hainute,papucei , la oferte exceptioanale ,pop

    RăspundețiȘtergere
  4. Alice wonders, daca iti spun la cate imi e mie gandul :))

    miki, asa am facut si eu, dar am renuntat in final :)

    claudia_mami, si n-ai luat nimic?

    TheMay Day, nu sunt :)) nu ne trebuie :)

    RăspundețiȘtergere