Ofertele saptamanii (1)

4.10.12

Intrucat am primit multe mesaje de multumire in urma ofertei Yves Rocher pe care am postat-o la inceputul saptamanii, m-am gandit sa inaugurez o rubrica saptamanala in care sa va arat ce oferte interesante am gasit eu si ce ma tenteaza si poate asa sa beneficiati si voi de ele. Sa-mi spuneti cum vi se pare acest gen de postare si daca vreti sau nu sa fac asa ceva saptamanal. (o sa incerc sa nu acopar doar domeniul de beauty, ci sa prezint ceea ce cred eu ca va poate interesa)

O sa incep cu ofertele de pe siteurile de cosmetice: HQhair ofera transport gratuit international si au Autumn Sale (gasiti aici oferta - am vazut cateva oferte de-a dreptul tentante si daca vreti sa achizionati produse NARS acum e momentul, eu mi-am luat doar niste elastice Blax pe care le ador pentru ca bani de mai multe n-am acum, dar ma tenteaza multe de pe site), iar cei de la feelunique au implinit 7 ani si au o reducere de 10% (folosind codul 7TODAY - valabil doar azi, transportul este gratuit pe site) si tare mi-as dori o oja de la Nubar (asta ca nu va insir toate nuantele pe care le vreau), dar ma abtin (din motive financiare, nu va ganditi la altceva).

Beautyspell are niste promotii tentante (le gasiti aici) si am vazut OPI Black Shatter la 35 ron, uleiul de cuticule de la Orly la 49 ron si produse pentru ingrijirea parului la preturi bune (eu mi-am propus sa termin tot ce am deja pana sa-mi mai iau altceva pentru par). 

De asemenea am vazut pe Groupon oferte la bilete la Lord of the Dance incepand cu 33 ron (ati fost la vreun spectacol pana acum?) si la concertul The Cranberries din 11 octombrie cu 85 ron (gasiti aici oferta). Iar pe Vulping am vazut o oferta pentru manichiura cu 8 ron (detalii aici) si o alta oferta pentru 2 sedinte masaj relaxare/ anticelulitic si o impachetare cu guarana la 35 ron (detalii aici - daca aveti card la Banca Romaneasca platiti doar 15 ron, la acest salon a fost o prietena de-a mea tot cu o oferta cu voucher si a fost foarte multumita). Iar pe Kuponiada am gasit 2 oferte la acelasi salon care m-ar fi tentat daca nu era asa departe de mine: epilat lung + inghinal total + axila + pensat la 19 ron (detalii aici) si manichiura + pedichiura la 13 ron (detalii aici). 

Cum vine toamna, eu incep sa citesc mai mult, asa ca nu am ratat nici siteurile cu carti in cautarile mele si am vazut ca cei de la Elefant au o reducere de 25% in luna octombrie la peste 41.000 carti si am vazut de asemenea carti la 4,9 ron din clasicii literaturii (gasiti aici titlurile disponibile) si carti pentru "biblioteca sentimentala" la 9,9 ron (puteti vedea cele 65 de carti propuse aici), iar cei de la Nemira au o gramada de oferte si reduceri substantiale (ma tenteaza Jocurile Foamei, Jucariile Femeilor si Iubirea ca o teapa). Banii imi lipsesc in momentul asta ...

Daca nu ma uitam si la haine si pantofi, nu se putea, nu? Din curiozitate m-am uitat pe siteul TinaR pentru ca am tot "citit" produsele lor in diferite wishlisturi si am vazut o bluza cu tinte si un pulover care chiar mi-au placut - poate incerc un DIY pentru bluza, iar pe siteul celor de la Otter am vazut noua colectie toamna-iarna si m-am indragostit de ghetele astea de la Clarks (scumpe, dar ce-mi plac!)

Si as putea continua: am vazut la evoMAG (am cumparat de multe ori de la ei cand aveau sediul in Lucretiu Patrascanu, in ultima vreme nu m-am mai uitat pe site ca sunt prea departe de mine) o reducere de 500 ron la Nikon D5100 Body si 4 cadouri: card SDHC 8 Gb, geanta Nikon, trepied si servetele pentru curatare lentile.


Nici nu m-au tentat multe saptamana asta, nu? (astept parerile voastre despre tipul asta de postare pentru ca e ceva de munca la ea si vreau sa stiu daca va intereseaza sau nu)

12 comentarii

  1. Sunt atat de superbe ghetele ;X
    Dar cum ai spus si tu, sunt scumpe.

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte-foarte interesante si utile sunt postarile astea! ar fi minunat daca ai putea sa ne impartasesti ofertele si "tentatiile" pe care le gasesti pe net, macar din cand in cand!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi se pare interesanta postarea da, dar pe mine personal nu ma intereseaza decat ofertele si promotiile la cosmetice. Haine nu, carti nu (primesc newsletter elefant), bilete la concerte nu, etc.

    RăspundețiȘtergere
  4. veronica picioroaga4 octombrie 2012 la 20:02

    Personal imi plac f mult postarile de genul asta!!!! Cat mai multe :-)

    RăspundețiȘtergere
  5. cat mai multe postari de genul..me de oferta eu m-am bucurat de ea

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte faina aceasta rubrica, daca nu te va obosi prea tare, ai putea sa o faci saptamanal. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. imi plac asfel de postari, sa mai faci.
    ofertele la carti sunt tentante si pantofii de pe Otter imi bantuie visele.
    am vazut filmul facut dupa prima carte din jocurile foamei insa nu m-a dat pe spate.te-am pupat :*

    RăspundețiȘtergere
  8. Sunt utile astfel de postari.Multumim!

    RăspundețiȘtergere
  9. Am incercat sa comand de pe HQ Hait un set din 2 pentru par (sampon + balsam) si nu imi ia transport gratuit - singura posibilitate e transportul de 7,99 lire; ai idee care e problema?

    RăspundețiȘtergere
  10. Mirela, este mentionat pe site ca este free shipping pentru coletele pana in 2 kg - probabil ca produsele tale depasesc aceasta greutate.

    RăspundețiȘtergere
  11. Conspiracy, macar stim la ce cautam copie :)

    Monica, o sa incerc sa o fac mai des - perioada urmatoare cred ca va fi mai linistita la munca si posibil sa am ceva timp

    natty, fiecare avem interese diferite, dar cred ca daca incerc sa le fac variate va fi ceva interesant pentru fiecare

    veronica, ma bucur ca v-a placut

    Sinziana, asta urmaresc si eu - sa profitati de ofertele bune.

    claudia_mami, am notat si sper sa revin curand cu postari de genul asta

    Papadiile Ruxandrei, m-am gandit la varianta asta, insa nu stiu daca o sa am mereu timp, de vointa nu duc lipsa :)

    Ramo, o sa citesc curand cartile, filmul nu m-a tentat, recunosc

    Nico :)

    RăspundețiȘtergere