NYX Soft Matte Lip Cream (Tokyo)

4.10.12

Am primit ... nici nu stiu cum sa ii spun, cred ca ruj lichid e denumirea cea mai potrivita pentru un produs de genul asta pentru ca nu pot sa ii spun nici ruj, nici gloss ... de la Makeup Shop Soft Matte Lip Cream in nuanta Tokyo si desi eu am cerut nuanta asta dupa ce m-am uitat la niste poze pe google, m-am speriat un pic cand am vazut-o si am incercat-o pe mana. Ma gandeam ca n-o sa folosesc niciodata un roz atat de puternic, dar pe buze arata chiar bine.


Imi place sa-l folosesc mai ales atunci cand machiajul ochilor este unul smokey pentru ca este unul din momentele cand apreciez cel mai mult un produs mat pentru buze. Desi ma asteptam sa fie un produs mai pretentios la purtat, nu e deloc asa ... L-am folosit si intr-o zi cand am folosit doar o crema BB si mascara si a aratat la fel de bine. (in poze mi se pare foarte greu sa prinzi cum arata de fapt pe buze pentru ca pare ca se aseaza in fiecare cuta insa in realitate arata chiar frumos)

In ceea ce priveste rezistenta as spune 2-3 ore si ceea ce mi-a placut a fost ca nu s-a strans inestetic, ci s-a "sters" usor de pe buze si nici nu mi-am simtit buzele uscate dupa ce l-am folosit, desi m-am asteptat la asta fiind vorba de un produs mat (intotdeauna aplic un balsam de buze cu 10-15 minute inainte pentru a nu avea probleme).

Pretul este de 28 ron pentru 6,5 grame si mi se pare rezonabil pentru un astfel de produs, insa mi-as fi dorit sa nu miroasa asa puternic cand deschid tubul (este un miros placut, poate de vanilie - nu-mi dau seama, insa pentru mine este un pic cam puternic, noroc ca nu il simt decat cateva secunde - trebuie insa sa mentionez ca este posibil ca ficatul meu sa amplifice mirosul intrucat in ultima vreme a tot dat semne de oboseala si am o problema cu mirosul si recunosc asta).

As vrea sa mai incerc nuantele Stockholm si London si pentru ocazii mai speciale poate Antwerp. Voi le-ati incercat? Cum vi se par?

3 comentarii

  1. veronica picioroaga4 octombrie 2012 la 14:27

    Candva foloseam produse mate..Chiar nuanta asta arata f bine..si eu tot ceva in genul foloseam.Am buzele mari, carnoase si un ruj mat arata bestial..insa problema era ca in timp buzele mi se uscau, eu am aceasta probelema si stiu ca ma chinuiam destul de tare cu hidratarea..exfolierea. Insa..cred ca da un aspect f senzual buzelor. la tine arata f bine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ca si Veronica am aceasta problema legata de buzele uscate. Rujul mat se strange urat daca pielea buzelor incepe sa se cojeasca :(Imi plac mult rujurile cu astfel de aspect, dar nu stiu cum as putea sa le hidratez perfect pentru cel putin o zi.

    RăspundețiȘtergere