DIY: bratara cu ancora

26.10.12

Mi-am luat in vara de pe ebay o bratara cu ancora si snur mov (v-am aratat-o aici) si am stiut de atunci ca vreau mai multe culori, dar licitatiile se terminau cu preturi destul de mari (3-4 lire) si m-am gandit ca ies mai ieftin daca mi le fac eu (snur colorat aveam, ancore aveam, inchizatori aveam, insa imi trebuiau lanturi pentru extensia bratarii si conectori pentru snur pe care le-am cumparat de pe ebay cu 1 lira - 100 bucati, transportul fiind gratuit).

Mi-au venit de cateva saptamani, insa n-am avut pofta sa ma apuc de bratari. Dar weekendul trecut m-a lovit inspiratia si am facut nu una, ci mai multe. Ancora se poate inlocui cu orice alt pandantiv care permite prinderea cu snur la ambele capete si culoarea snurului poate fi cea pe care v-o doriti.

Eu m-am decis sa incep cu modelul cu ancora care m-a atras prima data si cu un snur verde subtire care arata foarte bine. Insa n-am de gand sa ma opresc aici, ci am de gand sa-mi fac mai multe bratari ca sa nu mai am la ce sa poftesc.


10 comentarii

  1. Foarte frumoase! Iti trebuie ceva clesti speciali pentru inchizatori? Si materialele de unde le iei, tot de pe ebay ca si lanturile, sau se gasesc prin mercerii? Ma mai pocneste si pe mine inspiratie uneori, de aceea intreb. Mi-ar placea sa-mi fac un colier lung din mai multe lanturi si diverse agatate prin el.

    RăspundețiȘtergere
  2. Oooo ce frumoasa e !! Vreau si eu una ,imi faci te rog?Plsssssssssssssss

    RăspundețiȘtergere
  3. Coconut, eu am un set cu mai multi clesti - eu le am deja, n-am cumparat altceva si snururi mai am de la munca.

    RăspundețiȘtergere
  4. Allesandra, iti fac - da-mi mail. :))

    RăspundețiȘtergere
  5. poti sa imi zici cum ai facut nodul?

    RăspundețiȘtergere