Azi imi place ... ruj Pastel (34)

29.10.12

Va aratam in postarea asta rujul primit de la Pastel Cosmetics (daca vreti sa fiti la curent cu noutatile puteti da like paginii lor de Facebook) si imi place atat de mult, incat l-am folosit de nenumarate ori in ultmele 2 saptamani.


E cremos, nu usuca buzele, culoarea este exact ceea ce-mi place mie sa port cand n-am chef sa gandesc prea mult un machiaj si se potriveste cu orice. Pretul este 20 ron pentru 5 grame de produs si rezista pe buze mai mult ca alte rujuri mai scumpe pe care le detin. Are un miros parfumat, dar mie imi place pentru ca este placut si nu il simti cand aplici produsul.


Ce nu-mi place? Ambalajul ... plasticul nu e de cea mai buna calitate si nu pare finisat cum trebuie, insa asta nu ma impiedica sa ma bucur de produs si sa-mi doresc sa incerc pe viitor si alte culori (mi-as dori nuantele 27, 97 si 131).

Combinatia mea preferata pentru acest ruj este in combinatie cu linerul Subculture de la MAC si glossul Life's a Peach de la Revlon, purtat asa a rezistat pe buze mai bine de 6 ore, timp in care am baut si chiar mancat.

Ati incercat vreun ruj Pastel? Cum vi s-a parut?

5 comentarii

  1. Foarte interesant rusul. Cred ca o sa-l achizitionez si eu. Multumesc, Camelia!

    RăspundețiȘtergere
  2. E o culoare tare frumoasa! Genul acesta de nuante imi plac si mie fiindca sunt asa de versatile si vin bine in aproape orice machiaj.
    "Din cauza" postarilor din ultima vreme, despre Pastel, am cedat si eu, si-am luat cateva produse foarte bune. Le-am facut poze aseara, sper sa am timp sa fac postarea zilele astea. :P

    RăspundețiȘtergere
  3. Alexandra, daca il iei sa-mi spui daca iti place :)

    Katyna, tu esti cam pofticioasa in ultima vreme, ma bucur ca-ti plac produsele. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. E frumos tare, genul de ruj pentru care nu trebuie sa scoti oglinda din geanta.

    RăspundețiȘtergere